Kaikki häihin virtuaalisilta häämessuilta!

Tarkinta ja edullisinta häämainontaa Naimisiin.infossa

“Kiitos yhteistyöstä tähän mennessä, yhteensä Naimisiin.info:sta on tullut sivuillemme 5317 kävijää ja he ovat jättäneet kaikkiaan 604 tarjouspyyntöä.”

Mainonta Naimisiin.infossa on huomattavasti kohdistetumpaa kuin esimerkiksi Facebookissa ja paljon edullisempaa kuin vaikkapa Googlessa. Missään muualla ette voi tavoittaa juuri naimisiin meneviä pariskuntia tarkemmin tai edullisemmin kuin Naimisiin.infon kautta.

Mainonta voi olla joko CPM, CPC, aikapohjaista tai vaikkapa natiivimainontaa, juuri kuten haluatte ja mikä sopii parhaiten kampanjanne luonteeseen ja tavoitteisiin.

Huolimatta erittäin tarkasti tiedossa olevastamme kävijäprofiilista ovat mediahintamme niin edullisia, ettei yksikään hääalan yritys tai yrittäjä ole liian pieni pystyäkseen tavoittamaan suomalaisen hääkansan kauttamme vuorokauden ja vuoden ympäri, juuri silloin kuin asiakkaat ovat valmiita tekemään hankintojaan ja varauksiaan.

 • Oma esittelysivu virtuaalisilla häämessuilla sekä hääfoorumilla 100,- / vuosi, suoralinkitys 60,- / vuosi
 • Bannerikampanjat alkaen 20,- / 5 vuotta (‘ikivihreä’)
 • CPM -hinnat alkaen 1,- / CPM
 • CPC -hinnat alkaen 0,25 / klikki
 • ...jne, pyydä tarjous!

Muutamia faktoja Naimisiin.infosta (tarkempia statistiikkatietoja sekä vertailua muihin suomalaisiin hääsivustoihin tämän sivun alalaidassa):

 • Sivusto online jo vuodesta 2000 saakka, joten hakukoneet rakastavat meitä ja linkkinne arvo nousee kauttamme.
 • Foorumilla rekisteröityneitä jäseniä yli 44 000.
 • Eri kävijöitä n. 25 000/viikko.
 • Sivunäyttöjä n. 400 000/viikko.
 • Jokaisen käynnin kesto keskimäärin 10 minuuttia 14 sekuntia.
 • Huomatkaa: me tiedämme tarkasti ketä kävijämme ovat ja eivät ole, joten mainontanne tavoittaa tarkan kohderyhmän ainutlaatuisen tarkasti ilman monimutkaisia tai kalliita optimointeja.

Parhaat mainosmuodot kaikille kampanjoille ja budjeteille

Erilaisia mainosmuotoja on useita ja niihin pääsette paremmin tutustumaan vasemman laidan navigaatiopalkin kautta.

Useimmille hääalan yrityksille sopivin vaihtoehto aloittaa on oma esittelysivu virtuaalihäämessuilla. Esittelysivu on erittäin kustannustehokas (100,-/vuosi) ja se tekee väsymätöntä työtä ympäri vuorokauden ja vuoden tavoittaakseen juuri oikean kohderyhmän oikeaan aikaan.

Mikäli ette koe omaa esittelysivua tarpeelliseksi mutta haluatte silti tavoittaa oman alanne potentiaaliset asiakkaat, voitte ottaa virtuaalimessuilta myös pelkän linkityksen kotisivuillenne, verkkokauppaanne tai vaikkapa Facebook -sivullenne. Suoralinkityksen hinta on vain 60,-/vuosi.

Häämessujen esittelysivunne tai suoralinkityksen lisäksi tai sijaan voitte valita myös jonkun erittäin toimivista bannerivaihtoehdoistamme. Edullisimmillaan saatte bannerin hintaan 20,-/ 5 vuotta ja bannereittemme osalta kannattaa huomata myös se, että mainoksenesto-ohjelmat eivät tunnista sivustomme bannereita mainoksiksi, joten ne ovat näkyvillä kaikki kävijöillemme.

Sormus- ja hääpukuvalmistajien ja -myyjien taas kannattaa ottaa oma tuotegalleria Naimisiin.infon sisään ja näin tavoittaa sormusten ja hääpukujen potentiaaliset ostajat juuri silloin kun he ovat tuotevertailuja tekemässä.

Näiden mainosmuotojen lisäksi olemme aina valmiita keskustelemaan erilaisista natiivimainoskampanjoista, sisältöyhteistyöstä toimialaan liittyen sekä erilaisista kumppanuusohjelmista.

CPM ja CPC -mainonta foorumilla

Sivustomme sivunäytöistä yli 85% tehdään foorumilla, joten vaikka kävijät tulisivatkin sivustollemme hakukoneiden kautta ensin jonnekin muualle, ajautuvat he foorumille ennemmin tai myöhemmin. Siksi mainonta foorumilla on ylivoimaisesti tehokkainta ja sillä tavoittaa mahdollisimman suuren asiakasjoukon nopeasti tai vaikka vuoden ympäri.

Koska foorumilla käytössämme on näyttöstatistiikka, niin foorumin kampanjat (poislukien foorumisponsorointi) voivat olla joko aika-, näyttö- (CPM) tai klikkausmääritettyjä (CPC) aivan kampanjanne tavoitteiden mukaan. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset, vertasipa niitä sitten mihin tahansa muuhun digitaaliseen mainoskanavaan ja -muotoon.

Ottakaa yhteyttä

Kysykää lisää ja pyytäkää tarjous joko puhelimitse 045 2056 311 tai mielummin sähköpostitse palvelut(ät)naimisiin.info. Kerron mielelläni lisää eri mahdollisuuksista ja yhdessä voimme suunnitella kampanjan, joka ylittää toiveenne ja alittaa budjettinne.

Hääterveisin

Kimmo Laurila
InfoSivustot

Statistiikkaa ja vertailuja

 • Sivusto perustettu 15.12.2000
 • Rekisteröityneitä jäseniä foorumilla yli 44 000
 • Eri kävijöitä n. 25 000/viikko
 • Käyntikertoja n. 45 000/viikko
 • Sivunäyttöjä n. 400 000/viikko
 • Sivunäyttöjä/käynti 8,8 sivunäyttöä
 • Jokaisen käynnin kesto keskimäärin 10 minuuttiia 14 sekuntia
 • Kävijöitä 39,90 % Etelä-Suomen läänistä, 25,58 Länsi-Suomen läänistä, 18,98 tuntematon, 4,69 Itä-Suomen läänistä, 3,89 Oulun läänistä ja 1,1 % Lapin läänistä.

Statistiikka Snoobi Analytics, 9/2016.Tilasto elää jatkuvasti vuodenaikojen ja sivuston rakenteen muutosten johdosta.

Hääsivustojen vertailu keskenään on haastavaa, koska samoilla statistiikkatyökaluilla saatavia tietoja ei ole saatavissa. Siksi eri sivustojen suosion vertailussa täytyy tukeutua niihin työkaluihin, jota muutkin hääsivustot käyttävät markkinoinnissaan vertaillessaan eri hääsivustojen arvioitua suosiota ja ennen kaikkea hakukonenäkyvyyttä. Tällaisia sivustoja ovat mm. webstatsdomain.org, siteprice.org ja alexa.com ja voitte itse käydä niillä vertaamassa sivustojen suosiota. Alla kuitenkin tilanne tärkeimpien tunnuslukujen osalta lokakuussa 2017.

sivusto

Alexa World Ranking*

Google Index Count**

Naimisiin.info

850 685

85 200

Häät.fi

1 855 993

5 300

Mennään Naimisiin

2 812 142

ei saatavilla 10/17

Amoriini.com

4 511 226

6 740

Häät ja juhlat

14 996 943

ei saatavilla 10/17

 

* mitä pienempi luku, sitä parempi. Kertoo millä sijalla ko. sivusto on suosiossa kaikkien maailman sivustojen joukossa.

** mitä suurempi luku, sitä parempi. Kertoo miten monta sivua ko. sivustolla Google säännöllisesti indeksoi. Mitä suurempi luku, sitä enemmän hakukoneet ohjaavat sinne liikennettä ja sitä suositumpi sivusto on ja sivustolla olevat linkit sitä arvokkaampia.

Mediatiedot & mainonta sivustolla

info(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2018