Häämediakenttä mullistuu vuonna 2020. Taas.

Häävuosi 2020 on uuden hääjan alku

Solmittujen avioliittojen lukumäärä on laskenut dramaattisesti huippuajoista ja myös häiden viettotavat ovat muuttuneet viimeisien vuosien aikana voimakkaasti. Tämä on tietänyt sitä, että lähes koko hääala on kokenut kovia aikoja viime vuosina. Kaikki ennakkotiedot näyttäisivät kuitenkin nyt sitä, että häävuosi 2020 voi olla paras häävuosi todella pitkään aikaan ja moni avioitumistaan lykännyt hääpari tulee sanomaan ‘Tahdon’ juuri tulevana vuonna.

Naimisiin.info aloitti  vuonna 2000, joten vuosi 2020 myös on meidän 20. juhlavuotemme. Olimme sosiaalinen media jo vuosia ennen kuin Facebook syntyi tai edes koko käsite ‘sosiaalinen media’ oli keksitty.

Häämaailma ja tavat käyttää mediaa ovat kuitenkin muuttuneet noiden 20 vuoden aikana ja nyt myös Naimisiin.infon on aika uudistua. Isosti.

Silti yksi asia ei ole muuttunut menneiden 20 vuoden aikana. Suomalainen hääkansa tarvitsee edelleen yhden paikan, mistä löytyy kaikki tieto, vertaistuki ja hääpalvelut, mitä he häitä järjestettäessä tarvitsevat.

Naimisiin.info mullisti häämediakentän vuonna 2000 ja tulee tekemään sen taas uudestaan 2020. Työt ovat jo alkaneet ja uudistuksia alkaa näkyä kiihtyvällä tahdilla tämän vuoden puolella kuitenkin niin, että viimeistään 2020 on hääkansan käytössä Naimisiin.info 2.0, uuden ajan hääyhteisö.

Uudistus tulee moninkertaistamaan kävijämäärämme ja eri markkinointimahdollisuudet. Siksi iso osa vanhoista markkinointimuodoista ei ole saatavilla tällä hetkellä. Ennen uuden sivuston valmistumista mukaan kannattaa kuitenkin tulla joko suoralinkityksellä, omalla esittelysivulla, tuotegallerialla, tarkoin valituilla bannereilla tai näiden yhdistelmillä. Kaikki ‘vanhat’ asiakkaamme nimittäin tulevat saamaan suurimman hyödyn kaikista uusista ominaisuuksista, ilman mitään lisähintaa sopimusaikansa loppuun asti!

Vasemman laidan valikoista voitte tutkia eri vaihtoehtoja, mutta voitte myös ottaa suoraan yhteyttä minuun sähköpostilla palvelut(ät)naimisiin.info. Kerron tarkemmin uudistuksesta ja sen aikataulusta, eri markkinointimahdollisuuksista ja teen teille parhaan tarjouksen tavoitteenne ja budjettinne mukaisesti.

Hääterveisin

Kimmo Laurila

Muutamia faktoja Naimisiin.infosta:

  • Sivusto online jo vuodesta 2000 saakka, joten hakukoneet rakastavat meitä ja linkkinne arvo nousee kauttamme.
  • Foorumilla rekisteröityneitä jäseniä yli 44 000.
  • Eri kävijöitä n. 25 000/viikko.
  • Sivunäyttöjä n. 400 000/viikko.
  • Jokaisen käynnin kesto keskimäärin 10 minuuttia 14 sekuntia.
  • Huomatkaa: me tiedämme tarkasti ketä kävijämme ovat ja eivät ole, joten mainontanne tavoittaa tarkan kohderyhmän ainutlaatuisen tarkasti ilman monimutkaisia tai kalliita optimointeja.
naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2019