Kaikki häihin virtuaalisilta häämessuilta!

Mikäli kohderyhmänänne ovat suomalaiset hääparit Hangosta Utsjoelle ja vuosimainosbudjettinne on 30,-...3000,-,, tavoitatte heidät Naimisiin.infon kautta tarkemmin ja edullisemmin kuin millään muulla mainoskanavalla. Esimerkiksi Facebook-mainonnalla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta tavoittaa näin tarkkaa kohderyhmää kuin Naimisiin.infon avulla tavoitatte ja hintammekin on vain murto-osa näiden somejättien hinnoista, koska heille maksamistanne summista valtaosa menee täysin harakoille, mainontaan ihmisille joita ei voisi vähempää kiinnostaa hääasiat.

Naimisiin.info on Suomen vanhin verkkohääportaali (online jo yli 19 vuotta) ja hakukoneet ovatkin nostaneet sivuston institutionaaliseen asemaan (esim. Google Index yli 85 000 sivua). Lyhyesti sanottuna tämä tietää sitä, että linkkinne Naimisiin.infossa on niin arvokas teidän omien sivujenne hakukoneoptimoinnin kannalta, että pelkkä linkitys on jo monta kertaa hintaansa arvokkaampi seo:n kannalta, ja lisäksi vielä sen kautta tulevat kaikki suorat kontaktit ja imagomainonta.

Mukaan pääsee koko vuodeksi jo niinkin pienellä panostuksella kuin 30,-/vuosi (alv. 0), joten niin pientä häätoimintaa ei olekaan, etteikö sitä kannattaisi mainostaa Naimisiin.infossa (ja saada samalla arvokas linkitys!).

Vasemman laidan valikoista voitte tutkia eri vaihtoehtoja, mutta voitte myös ottaa suoraan yhteyttä minuun sähköpostilla palvelut(ät)naimisiin.info. Kerron tarkemmin eri mahdollisuuksista ja teen teille parhaan tarjouksen tavoitteenne ja budjettinne mukaisesti.

Hääterveisin

Kimmo Laurila

Muutamia faktoja Naimisiin.infosta:

  • Sivusto online jo vuodesta 2000 saakka, joten hakukoneet rakastavat meitä ja linkkinne arvo nousee kauttamme.
  • Foorumilla rekisteröityneitä jäseniä yli 44 000.
  • Eri kävijöitä n. 25 000/viikko.
  • Sivunäyttöjä n. 400 000/viikko.
  • Jokaisen käynnin kesto keskimäärin 10 minuuttia 14 sekuntia.
  • Huomatkaa: me tiedämme tarkasti ketä kävijämme ovat ja eivät ole, joten mainontanne tavoittaa tarkan kohderyhmän ainutlaatuisen tarkasti ilman monimutkaisia tai kalliita optimointeja.
naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainonta sivustolla

info(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2019