Häämediakenttä mullistuu vuonna 2020. Taas.

Häävuosi 2020 on uuden hääjan alku

Solmittujen avioliittojen lukumäärä on laskenut dramaattisesti huippuajoista ja myös häiden viettotavat ovat muuttuneet viimeisien vuosien aikana voimakkaasti. Tämä on tietänyt sitä, että lähes koko hääala on kokenut kovia aikoja viime vuosina. Kaikki ennakkotiedot näyttäisivät kuitenkin nyt sitä, että häävuosi 2020 voi olla paras häävuosi todella pitkään aikaan ja moni avioitumistaan lykännyt hääpari tulee sanomaan ‘Tahdon’ juuri tulevana vuonna.

Naimisiin.info aloitti  vuonna 2000, joten vuosi 2020 myös on meidän 20. juhlavuotemme. Olimme sosiaalinen media jo vuosia ennen kuin Facebook syntyi tai edes koko käsite ‘sosiaalinen media’ oli keksitty.

Naimisiin.info mullisti häämediakentän vuonna 2000 ja tulee tekemään sen taas uudestaan 2020. Työt ovat jo alkaneet ja uudistuksia alkaa näkyä kiihtyvällä tahdilla tämän kevään/kesän aikana kuitenkin niin, että viimeistään ennen vuotta 2020 on hääkansan käytössä Naimisiin.info 2.0, uuden ajan hääyhteisö. Tulette näkemään jotain aivan uutta suomalaisessa häämediakentässä, mutta sisältäen yli 20 vuoden kokemuksemme olla pienten hääyrittäjien paras keino saada sanomansa sanottua koko Suomen hääkansalle, järkevällä hinnalla.

Uudistus tulee moninkertaistamaan kävijämäärämme, näkyvyytenne ja eri markkinointimahdollisuudet ei pelkästään Naimisiin.infossa, vaan myös Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa. Siksi iso osa vanhoista markkinointimuodoista ei ole saatavilla tällä hetkellä.

Ennen uuden sivuston valmistumista mukaan kannattaa kuitenkin tulla joko suoralinkityksellä tai omalla esittelysivulla. Näin ehdit tavoittamaan pikkurahalla vielä myös kesän/syksyn/talven 2019 hääparit ja kaikki ‘vanhat’ asiakkaamme tulevat saamaan suurimman hyödyn uusista ominaisuuksista 2020, ilman lisähintaa sopimusaikansa loppuun asti!

Vasemman laidan valikoista pääsette tutustumaan suoralinkitykseen ja esittelysivuun, mutta voitte myös ottaa suoraan yhteyttä minuun sähköpostilla palvelut(ät)naimisiin.info. Kerron tarkemmin uudistuksesta ja sen aikataulusta, eri markkinointimahdollisuuksista ja teen teille parhaan tarjouksen tavoitteenne ja budjettinne mukaisesti.

Kaikki vanhat suoralinkitys- ja esittelysivuasiakkaat voivat jatkaa normaalisti ja saavat vielä lisäksi nykyiset bannerinsa ja tuotegalleriansa jatkon ilmaiseksi nykyisen sopimuksen loppumisesta sivustouudistuksen toteutumiseen asti.

Hääterveisin

Kimmo Laurila

Muutamia faktoja Naimisiin.infosta:

  • Sivusto online jo vuodesta 2000 saakka, joten hakukoneet rakastavat meitä ja linkkinne arvo nousee kauttamme.
  • Foorumilla rekisteröityneitä jäseniä yli 44 000.
  • Eri kävijöitä n. 25 000/viikko.
  • Sivunäyttöjä n. 400 000/viikko.
  • Jokaisen käynnin kesto keskimäärin 10 minuuttia 14 sekuntia.
  • Huomatkaa: me tiedämme tarkasti ketä kävijämme ovat ja eivät ole, joten mainontanne tavoittaa tarkan kohderyhmän ainutlaatuisen tarkasti ilman monimutkaisia tai kalliita optimointeja.

 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2019