Edullista ja tarkkaa mainontaa pääsivuston bannereilla vuoden ympäri

Bannerit Naimisiin.infossa voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: aikamääritteisinä pääsivustolla (etusivu, häämessut, hääopas) tai aika-, näyttömäärä- tai klikkausmääritteisinä foorumilla. Tällä sivulla kerrotaan pääsivuston bannereista, foorumin bannereista voi lukea lisää täältä >

Kaikki hinnat alv. 0%, sitoumuksetta ja useamman bannerin paketit neuvoteltavissa.

 

etusivu
www.naimisiin.info

osastojen etusivut* ja häämessujen toimialasivut

muut sivut hääoppaassa
ja hääuutisissa

2. Paraati 980 x 400 px,
yksi paikka

100,- / kuukausi

200,- / vuosi

50,-...100,- / vuosi

3. Vaakabanneri
 
650 x 100 px, 5 paikkaa päällekäin

100,- / 6 kuukautta

100,- / vuosi

50,- / ikivihreä**

4. Kulmaboksi
160 x 160 px, yksi paikka

150,- / vuosi

75,- / vuosi

30,- / ikivihreä**

5. Boksi 160 x 160 px,
10 paikkaa päällekäin

100,- / vuosi

50,- / vuosi

20,- / ikivihreä**

6. Tekstilinkki
enintään 6 linkkiä

100,- / vuosi

ei saatavilla

ei saatavilla

Erikoistarjous: Kun otatte minkä tahansa bannerin, saatte lisäksi suoralinkityksen häämessuilta puoleen hintaan!
Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisenä vuonna on edullisempaa ottaa sisäsivujen boksi + suoralinkitys kuin ottaa pelkkä suoralinkitys!

Osastojen etusivut* ovat hääuutisten, hääoppaan ja häämessujen aloitussivut. Lisäksi tähän hintaluokkaan kuuluvat virtuaalisten häämessujen kaikki toimialasivut.
Ikivihreä** tarkoittaa sitä, että mainos pysyy esillä vähintään 2 vuotta, joissakin tapauksissa jopa niin monta vuotta kuin itse artikkelikin, parhaimmillaan siis jopa kymmeniä vuosia. Oman bannerinsa voi päivittää kerran vuodessa ilman lisäkustannusta.

Lisätietoja pääsivuston bannereista:

  • Emme myy tällä hetkellä panoraamaa muuta kuin erikoispyynnöstä, koska paraatin näkyvyys on niin paljon parempi.
  • Banneri on aina yhdellä tietyllä sivuilla (tai useammilla, jos otatte enemmän bannereita), läpi sivuston meneviä banneripaikkoja ei pääsivustolla ole. Jos haluatte läpi sivuston bannereita, niin niitä on käytössä foorumilla.
  • Paikkakohtaisilla bannereilla voitte äärimmäisen tarkasti tavoittaa juuri ne potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneet Teidän toimialanne palveluista.
  • Bannerit sijoitetaan julkaisujärjestyksessä, uusimmat aina alas. Kun ylimmäinen banneri poistuu, nousevat kaikki seuraavat yhdellä pykälällä ylöspäin jne.
  • Bannerin ulkonäköä voi vaihtaa vapaasti ilman lisämaksua sopimuskauden aikana enintään 3 kertaa (ikivihreät 1 kerta/vuosi). Vuoden sopimusten ja ikivihreiden bannereiden osalta bannerin vaihto ajoittain on erittäin suositeltavaa, ettei lukijat ala tottumaan niihin ‘tapetteina’.
  • Bannerien sallitut tiedostomuodot ovat jpg, png ja vaakabannerin, kulmaboksin ja boksin osalta myös animoitu gif.
  • Pääsivuston banneripaikoista ei ole saatavilla statistiikkaa, vaan mainostajan täytyy tukeutua oman sivustonsa statistiikkaan näiden mainosten osalta. Foorumilla sijaitsevat bannerit sisältävät myös statistiikan.

Ottakaa yhteyttä palvelut(ät)naimisiin.info ja suunnitellaan toimivin ratkaisu yhdessä. Myös tarjouksia ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Suosi Naimisiin.infon yhteistyökumppaneita

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2018