roma Kirjoitettu October 27, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu October 27, 2011 (muokattu) osaako joku neuvoa kuinka paljon aikaisemmin hyytelökakun voi tehdä että säilyy hyvänä häihin? en siis tarkoita mitään pakastamista. jos häät esim lauantaina niin voiko tehdä torstaina? Muokattu: October 27, 2011, käyttäjä: roma Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms Google Kirjoitettu November 23, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 23, 2011 Moiks,Itse tein tuossa muutama viikko sitten kaverin lapsen ristiäisiin juustokakkuja perjantaina ja itse pirskeet olivat sunnuntaina. Hyvin säilyivät, eikä mausta tullut kuin kehuja. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
roma Kirjoitettu November 24, 2011 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu November 24, 2011 (muokattu) kiitos tiedosta. eipähän tarvitse stressata ihan edellisenä päivänä Muokattu: November 24, 2011, käyttäjä: roma Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms Google Kirjoitettu November 24, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 24, 2011 kiitos tiedosta. eipähän tarvitse stressata ihan edellisenä päivänä Pelaa varman päälle ja rykäse koekakku ja maistele sitä sekä seuraavana, että sitä seuraavana päivänä? Saat mukavat kakkukekkerit kaupaan päälle! Tai sitten pistät mut tekemään ne kakut! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.