Guest Simo Kirjoitettu June 22, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu June 22, 2011 Tervehdys,onko kenellä kokemuksia häissä tapahtuneesta ruokamyrkytyksestä? Onko sellaisia ruokia, joiden tarjoilua kesähäissä kannattaisi välttää pöpöriskin takia? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lada Kirjoitettu June 25, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu June 25, 2011 Mielestäni juhlissa ruoka pitää aina säilyttää niin, että se ei pääse pilaantumaan. On turha valita ruokia sen mukaan, mikä pilaantuu helposti, kun mitään ei pitäisi säilyttää yli sen herkimmän ruoan riskirajan.Pilaantuvia ovat kuitenkin kaikki kananmunapohjaiset ruoat (munat, majoneesisalaatit jne.), kala (pilaantuu tosi nopeasti), tuorejuustot (voileipäkakuissa usein mukana, kuin myös patonkien levitteenä), liha (ei niin paha kuin kala, mutta en söisi yhtään seisonutta ja lämmennyttä lihaa), kerma (kakku nyt ensimmäisenä, myös sienisalaatti vaikka tai pääruoan kermakastike).Kaikki pilaantuu siis helposti, mitä yleensä hääpöydissä tarjotaan.Kuuma kuumana, kylmä kylmänä, ei mitään seisottamista pöydässä. Kunnon tarjoilijat, jotka laittavat ruokaa vaikka vähän vähemmän kerrallaan esille ja kunnon viilentimet ja lämmittimet myös pöytään mukaan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.