Guest Marrasmorsian2010 Kirjoitettu August 9, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu August 9, 2010 Tarkoitus olisi itse tehdä ainakin osa ruuista. Ruokia ollaan mietitty päämme puhki, mutta päätöstä ei olla saatu vielä tehtyä. Eli mitä ruokia kannattaa valita, että saadaan suht edullinen menu noin 30 hengelle? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
missmarymary Kirjoitettu August 10, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu August 10, 2010 Vastailen ihan tälleen kotikokin näkökulmasta Yleisesti se riippuu varmaan paljon ajankohdasta, milloin häät ovat. Lähinnä siinä mielessä, että vuoden eri aikoihin sesongissa ovat eri tuotteet, jolloin hinnatkin vaihtelevat. Esim. salaatit ovat hyvä vaihtoehto menuun, niitä voi tehdä ruokaisena tai kevyempänä, lämpimänäkin, mutta talvella raaka-aineet ovat ehkä kalliimpia eikä välttämättä saa kotimaista. Nimimerkistäsi voisin päätellä että teidän ajankohta painottuu talveen, jolloin salaatteja voisi höystää esim. pastalla, tonnikalalla tms, mitkä eivät ole niin hinta vaihteluille alttiita. Mikäli haluaa oikein kunnon liharuokaa, ainakin grillikauden vallitessa kaupoissa on tarjolla niitä porsaanfile "pötkylöitä", joko valmiiksi marinoituna tai naturel - niistä saa melko helposti tukevan menun, tekee fileestä valmiita pihvejä tarjolle. Luulisi näitä löytyvän kaupasta (ainakin tilaamalla) myös muulloin.Tässä nyt pari keskeneräistä ajatusta minulta, toisilla on varmaan valmiina kokonaisia menuita ehdottaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.