Mariki Kirjoitettu July 31, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu July 31, 2013 pelkkäystävä: me päädyttiin lopulta marenkeihin kun ei arvattu ottaa riskiä hääkarkkimacaronssien kanssa. :/ Tsemppiä kuitenkin sinulle! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
traakki Kirjoitettu August 2, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu August 2, 2013 kolme puolikasta erää takana 0 onnistunutta ei nää niin yksinkertasia ollukkaa no tänään erä 4 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pengantin Kirjoitettu August 4, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu August 4, 2013 Täällä kans projekti käynnistynyt. Tein yhden yksinkertaisen (1,75dl mantelijauhoa ja 2,5dl tomusokeria, 2 valkuaista) ja yhden kaksinkertaisen annoksen. Eka satsi jäi liian kovaksi ja niistä murtui tosi monet. Toka satsi löysempää, mutta tosi monet jäi kiinni tai ainakin meinas jäädä. Mulla on silikoniset paistoalustat. Totesin myös, että kun toisella pellillä mulla oli ritilä (pellin pohja ei ole tasainen) ja sen päällä silikoni, niin kaikki sen päälllä paistetut macaronit tuli kyllä päältä tosi kauniiksi mutta sisältä ihan kuperaksi, varmasti siis kun ilma kiersi eri tavalla. Luulen et noista saa kyllä tehtyä leivoksia, mutta täytettä pitää laittaa paljon enemmän en vielä tiedä käytänkö. Koko päivän tuotoksena n. 80 "käyttökelpoista" (siis 160 "kuorta" mutta näistä ehkä vain 20 on oikeesti salonkikelpoisia että sekä pohja että päällynen nätit. Mut meidän häissä muutenkin vähän kotikutoista niin ei haittaa vaikkei oo nii just. Mutta vinkkejä otetaan silti vastaan! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
skviik Kirjoitettu February 17, 2014 Raportoi Share Kirjoitettu February 17, 2014 (muokattu) En ole koskaan macaroneja tehnyt ja nyt haluaisin kokeilla. Mitä mieltä olette tästä Valion ohjeesta? Ohjeessa sanotaan, että siitä tulee 80 kpl. Tarkoittaako se, että valmiita macaroneja tulee 80 elii sitä, että "puolikkaita" tehdään 160? Valaiskaapa tyhmää... Linkki: http://www.valio.fi/reseptit/macaron-pikkuleivokset/ Muokattu: February 17, 2014, käyttäjä: skviik Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninam Kirjoitettu March 17, 2014 Raportoi Share Kirjoitettu March 17, 2014 Itse en käyttäisi tuota Valion ohjetta, vaikka voihan sillä toki onnistua yhtä lailla. Minusta tärkeintä on, että kaikki ainekset punnitaan (myös valkuaiset grammalleen, ei kpl määrinä). Ja tuo perunajauho ei kuulu macaroniin. Esim. kermaruusu-blogin ohjeella olen itse onnistunut aina. Hyväksi todetut suklaamacaronkuoret syntyy taas painted by cakes -blogin ohjeella. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.