Anri_a Kirjoitettu March 27, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu March 27, 2010 Onkos kellään hyviä ohjeita, miten tehdään kakku jossa on hyydytettyä moussea täytteenä? Pohja keksiä tai kakkupohjaa. Hyvänä esimerkkinä Kakkugallerian kakut, joissa on yleensä montakin eri makuista moussea. Tämmöistä olisi tarkoitus harjoitella, tehdä iso levyllinen mutta mistä ohjeita? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meli Kirjoitettu March 28, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu March 28, 2010 OhjeitaMeidän kakkuun tulee väliin mansikkamoussea ja ahaamoussea soveltamalla . Hyydytysefekti laitetaan aikaan vaniljakreemijauheella.Jos käyttää liivatetta hyydykkeenä, niin seos on aika nestemäistä, mutta jähmettyy ajan kanssa.Täytteiden määristä en osaa sanoa levykakun suhteen, mutta eiköhän kokeilemalla selviä. Muutenkin kannattaa kokeilla ja etsiä sopivia makuyhdistelmiä(kokeilu kannattanee tehdä pienellä vuoalla ja sitten kun suosikkimaku on löytynyt, niin selvittää määrät tekemällä se levykakkuversio). Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anri_a Kirjoitettu March 28, 2010 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu March 28, 2010 Kiitos Meli Pitääpä alkaa harjoittelemaan Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.