Gnista Kirjoitettu February 28, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu February 28, 2004 Tuon juureskiusauksen voisi ehkä vaihtaa :-/ Miten olisi ihan normaalisti höyrystettyjä kasviksia? Turvallisempi entä juureskiusaus ja kuitenkin otettaisiin huomioon enemmän lihansyöjiäkin huomioon...Itse olen todella pinttynyt lihansyöjä, mutta syön myös kasvisruokaa. Esim. punajuuriruoat ovat suurinta herkkua. Mutta höyrystettyjä kasviksia söisin, mutta juureskiusaukseen en koskisi pitkällä tikullakaan ;D Voisiko noita kaalikääryleitä tehdä myös lihaversiona? Olisi kasviruokailijoille että myös lihansyöjillekin. Valmistushan noille menee lähes samalla tavalla, osaan laittaa lisätäytteeksi jauhelihaa ohran lisäksi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hansi_B Kirjoitettu March 4, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 4, 2004 Heippa!Vielä tässä on aikaa muokata menua, sillä häät vasta keväällä 2005, mutta silti... Kysyisin teidän mielipidettä:Mitä olette mieltä siitä, että alkupalana olisi lohikeitto/kasviskeitto (kasvisruokailijoille)?Pääruokana porsaan sisäfilettä + lisukkeetJokin kasvisvaihtoehto (ehdotuksia!?!)Jälkiruokanakakku + pikkuleipiäKiitos teille etukäteen! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snadi Kirjoitettu March 4, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 4, 2004 : hmm hurjia suunnitelmia varsinkin hinnallisesti Monet ystäväni ovat jälkeen päin sanoneet että mieti todella mitä haluat juhliltasi. Kannattaako maksaa itsensä kipeäksi menun sisällöllä. Varsinkin jos omaa rahaa ei ole ja lainalla joutuu kustantamaan..moni on katunut jälkeen päin yli paisuneita suunnitelmia..yleensä kuulee että kun on täydellisesti ohjelmaa ja juomista , ruoka on sivuseikka nälkäiselle porukalle. Arvostelut unohtuvat. Silloin yksinkertaisempikin ruoka riittää mainiosti :-/ mene ja tiedä! ;D toki jokainen haluaa saada sen erikoisen hääjuhlan aikaan, mutta mutta siihen tarvitaan monesti muuta kuin se erikoinen ruoka. Myös esille tuomisella on erikoisen suuri merkitys.Itse olen ollut usein järjestämässä häitä ja todennut että eikoiset ruuat jäävät yksinkertaisesti syömättä. suomalainen kun ei edelleenkään osaa syödä voimakkaasti maustettuja ruokia, monet saavat siitä närästys kohtauksia, mitä enemmän ikää sen paremmin maistuvat perinteiset, suomalaiset suolaiset ruuat. Jos vieraat ovat hyvinkin tuntemattomia keskenään, viini on erinomainen rentouttaja ruuan yhteydessä. Jos taas tiedät että vieraat ovat enemmän " ulkona syöjiä", voi myös erikoiset ruuat olla hyvinkin suosittuja. Itse olen hyvin nirso riistan syöjä, mutta meidän menusta ;D yllätys löytyy hirveä. Tämä siksi että se on arvokas tuote, osa vieraistamme ei ole koskaan maistanut hirveä, mutta suurin osa vieraista arvostavat hirvipaistia koska kotiseudullani hyvin suosittu juhlaruoka. Myös itse nautin suunnattomasti kun sen oikea " ammattilainen " tekee eli se itse riistan maku häviää esim. naudan kera ja tuo omanlaisen hienostuneen maun. Itse haluan tuoda vierailleni tuoksahduksen kotiseudustani ja sen perinteestä. Myös teemana kalevala joka yhdistyy hyvin kalan ja paistin kera. Olut sitä täydentää "suomalaisen" miehen suussa mutta hieman sivistyneemmät/tottuneemmat ;D vieraat saavat viineja nautittavakseen. Paljon teemme itse, koska se on meille mahdollista ja säästämme myös paljon kuluissa ~ sijoitan siis enemmän sormukseen kuin ruokaan ;D ;D ei vaan toisaalta nautin tekemisestä, jos vaikka unohtuisi hetkeksi mitä on oikeasti alkanut tekemään Tsemppiä kaikille menun suunnittelijoille. Ymmärrän täysin että itse tekemisessä on suuri vaiva ja sellainen joka sitä ei ole koskaan tehnyt itse, ei kannata alkaa ressaa hermoja - silloin voi olla kyllä paikallaan sijoittaa sitä rahaa valmiiseen, mutta muistakaa tinkiä hinnoista, niissä on aina tinkimisen vara koska tukusta pitopalvelut saavat niin paljon alenusta jolloin he saavat enemmän itselleen,Vertailkaa ja esittäkää mitä toisesta paikasta saa, silloin saatte paljon enemmän itsellenne, sinne pöytään!! ;DPs. tämä oli minun mielipide ja kokemus juhlista tekijänä ja nyt teettäjänä ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
syys Kirjoitettu March 24, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2004 Meidän menu on seuraava: - sillilajitelma - miedosti suolattu kirjolohi - maalaispatee - kreikkalainen salaatti - italiansalaatti - marinoidut kasvikset - vihannesasetelma - kotijuusto, hedelmiä - porsaankassler, naudanpaisti tai aurahärkäpata (tai soija-kasvispata) - lihapullat - uunikala tai täytetty kalaleike - vihanneskiusaus - keitetyt perunat - juustoperunat tai lohkoperunat - lämmin vihannes - leipä, levitteet - kotikalja, jäävesi, maito -kahvi, tee, mehu -hääkakkuMaksaa 28€/aikuinen, lapsilta iän mukaan vähemmän. Ja kaikki tulee juhlapaikalta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
feb_2005 Kirjoitettu March 24, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2004 Hei Snadi!Kerroit, että teillä on tulossa häihin pääruuaksi hirveä. Tuleeko se pitopalvelun tai ravintolan kautta vai teettekö itse? Ja onko hirvi itse kaadettua vai ostettua? Meillä on hirvipaistin tarjoaminen häissämme muodostunut ongelmaksi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fami Kirjoitettu March 24, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2004 Näin keskusteluun osallistumattomana... Meidän isä kuuluu hirviseuraan ja meillä sitä hirveää hirveä on pakkaset aina täynnä. Kannattaa ottaa yhteyttä johonkin hirviseuraan, jo ennen hirvestyskauden alkua. Nykyään hirviä pomppii metsissämme niin paljon, että yhtä metsästäjää kohden ainakin mun kotiseudulla ammutaan pienemmissä seuroissa useampikin. Eli hirveä voisi saada edullisestikin. Ja vaikka en itse hirvestä kauheasti pidäkään, on se kyllä meidän mamman laittamana aika jees. Makuhan siinä on tietty tosi voimakas, mutta peurassa se on vielä voimakkaampaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catriina Kirjoitettu March 24, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2004 Meillä tulee myös hirveä ruoaksi, ihan kans sen takia, et isä hirvestää joka syksy ja lihaa on paljon ja halvalla Mitä mein isä on myynyt niitä hirviä joskus ylimäääräsinä, nii kyl ne aika arvokkaita on... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snadi Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 ;D Hej feb_2005!!Joo hirveää hirveä löytyy omasta pakkasesta. Eli isukki on metsämies! ;DAiomme laittaa hirven niin että meille tulee tavallaan pitopalvelu. eli eräs tuttava joka on työskennellyt 20 vuotta ravintolakeittiössä, erinomaisia kehuja saanut järjestäessään juhlia kuin myös hirvipeijaisia saa kunnian olla tekemässä suureen päiväämme hirvestä pääruuan, Se on vielä auki että tehdäänkö "paahtopaistimaisesti vai perinteinen paisti". Nyt viime aikoina on pohjoisessa ollut runsas tuotto lihan suhteen mutta ei joka paikassa jolloin sen hintakin nousee. Se on riippuvainen kaatolupien määristä. kannattaa kysellä tuttavilta/sukulaisilta josko he tuntevat sellaisia hlö:tä jotka omistavat lihaa pakkasesta. Varmasti löytyy!! Me voitaisiin vaikka itsekkin myydä kun usein ylituotantoa ja sitten jaamme sitä jouluna sukulaisille ;D Tämä todellakin riippuu hirvikannasta tulevaisuutta ajatellen..kannattaa muuten se sienien säilöminenkin ajatella tarpeeksi ajoissa kuin puolukoiden kerääminen Kaukaa viisas ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
feb_2005 Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 Hei Snadi!Sulhaseni metsästää ja kyse onkin lähinnä siitä, miten olette saaneet hirviruuat (meillä tulee joko käristys tai paisti) tarjolle.? Pitopalvelut eivät mielellään kuulemma valmista ja ravintolat eivät ehdottomasti tee. Liha pitäisi olla eläinlääkärin tarkistamaa ja hyväksyttämää. Tätähän eivät hirviporukat yleensä tee, jos liha tulee omaan käyttöön. Eli ainoaksi ratkaisuksi kävisi lihan itse valmistaminen, mutta ei houkuttele noin 100 hlölle pääruuan teko itse. Missä sellaisia häitä on pidetty, joissa on tarjottu pääruuaksi hirveä? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catriina Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 Oulun korkeudella pidetään meidän häät ja hirveä tullaan syömään Ja pitopalvelun tekemänä.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snadi Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 : hmm..ravintoloita on varmasti jotka tarjoavat hirveä mutta kuten tiedät hinnat ovat törkeät!!Se on varmasti totta että "kaupunkilaispitopalvelut" eivät suostu muiden raaka-aineista tekemään pääruokaa juuri mainitsemasi syiden perusteilla :-/, mutta sinun täytyy kysellä mikä tapa teillä päin on. Me olemme ongelman ratkaiset niin että ko.tuttavamme tulee laittamaan ruuan( hän itse järjestää pitopalveluja eri tilaisuuksissa kuten myös esim hirvipeijaiset eli hänellä on kokemusta hirven laitosta. Taitaa olla niin että ne ketkä laittavat hirveä, tekevät sen juuri "maalaishäiden mukaan " itse koska ravintoloissa hinta on kovempi ja pitopalveluista harva sitä tilaa hinnan vuoksi. 8) Siksi sitä usein laitetaankin "tuttavan kautta" pöytään. En minäkään lähtisi tuntemattomien "bileisiin" ::)laittamaan ruokaa heidän raaaka-aineista, siinä olet oikeassa ;D Mutta jos löydät tuttavan joka on laittanut niin se onkin helpompaa. Se on ikävä kyllä totuus että jos haluatte jonkun tietyn "firman " järjestämään niin he eivät mielellään rupea laittamaan mutta jos sinulla löytyy tuttuja jotka harrastavat eri tilaisuuksien jörjestämistä esim jos tuttuja keittiöalalta/ravintoloista niin varmasti tulevat tekemään ruokaa palkkiota vastaan. Tiedän kyllä pointtisi mitä ajat takaa ja on ongelma jos pitopalvelu ei suostu tekemään ja eihän kaikilla tietysti ole tuttavia joilla olisi kokemusta ko. asiasta Toivotan kovasti onnea etsinnöissänne jotta saisitte ongelman ratkaistua Itselläni kävi ehkä tuuri kun en osannut edes ajatella että se voisi ollakin ongelmallista ko. syyt huomioon ottaen. Se on taivaan tosi ettei sitä riskiä vieras pitopalvelu halua ottaa :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Niin en minäkään ala laittamaan 150 ihmiselle hirvipaistia itse vaan siihen tarvitaan kyllä jo ammattilainen sitä toteuttamaan ja se todella voi olla ongelmallista kuten olet huomannut Kyselkää laitoskeittiöiden ihmisiä/erilaisten hautaustoimistojen yms paikkojen ihmisiä , monet nimittäin tekevät oman työn ohessa pitopalveluja vapaa-aikana jolloin kokemusta löytyy myös hirven laitosta. Olen nimittäin itse tehnyt paljon opiskelujeni ohella erilaisissa tilaisuuksissa ruuan laitto/tarjoilu hommia ja maine kiirii hyvästä palvelusta äkkiä ja tutun tuttujen kautta sitä löytää niitä oikeita ihmisiä auttamaan omissa juhlissa. Mutta jos haluatte antaa koko hoidon itse huolehtimatta mistään, on varma asia etteivät pitopalvelut ota myöskään mielellään teidän hankkimaa lihaa vastuulleen Toivottavasti oli minusta edes hieman apua ongelmaanne TSemppiä 8) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snadi Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 ;D niin itselläni on toisenlainen ongelma ??? eli pitäisi keksiä toinen ruokalaji hirven rinnalle koska on todellakin ennakkoluuloisia ihmisiä ja vegetaristeja joille täytyisi keksi jokin muu "vaihtoehto". Nyt alustavasti kasvisgratiini ainakin mutta mitä muuta. Tavallinen karjalanpaisti??!! Vaikeaa ;D ja kuitenkin ei kallista vaihtoehtoa.. ;D :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catriina Kirjoitettu March 25, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 25, 2004 Meille tulee hirven lisäksi juuresgratiini.. Sit me varmaan ite tehään kylmäsavukalaa... Sais valita, et mitä kukin syö Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarah Kirjoitettu March 26, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2004 Me ollaan ratkaistu muutamien vieraiden punasen lihan karttelu ottamalla pääruoaksi kanaa. Kaikki näistä etukäteen tiedossa olevista syövät kanaa ja meille sulhasen kanssa myöskin se maistuu. Lisäksi on vielä munanpuolikkaita ja lämminsavulohta, uskoisin kaikkien tulevan kylläisiksi. Paitsi tietysti, jos joku muu ilmoittaakin olevansa täysin kasvissyöjä... Sitten onkin mietinnän paikka, pitäisikö ehkä ottaa kasvisgratiini listalle. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnista Kirjoitettu March 29, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 29, 2004 Meillä appiukko metsästää hirivä ja meille tulee pääruoaksi hirvipataa. Pitopalvelu sen valmistaa meidän lihoista. Joku sanoi tuolla aikaisemmin, että liha pitää olla testattua. Appiukon hirviporukka testaa tietääkseni jokaisen ammutun hirven (tai siis toimittavat näytteen eläinlääkärille). Eli tuo testauskin on helposti järjestettävissä, jos pitopalvelu sitä vaatii. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
isla Kirjoitettu March 29, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 29, 2004 Tällaiset sapuskat on meillä mielessä . Menusta täytyy tehdä kuitenkin selkeämpi avustajien avulla :-X :-X Alkuruoka:-Tillillä koristeltu lohikeitto-rapeat paahdetut valkosipulileivät keiton kanssa -Tuore ruisleipä levitevaihtoehdoilla-Karjalanpiirakat-mozzarella-kirsikkatomaatti-rucolasalaatti-riisi-tonnikala-salaatti-Juustotarjotin-Neljän lajin leikkeletarjotin-Kalatarjotin (suolalohi, savusiika)-Munavoi-Liha- ja kalatäytteiset voileipäkakut-Coctailtikut :-X :-X Pääruoka:-lehtipihvi höyrytettyjen kasvisten kera-kanaa aurajuustokastikkeella-uuniperunat katkarapu-, tuorejuusto- ja kasvistäyttein-Saatavilla myös tavallisia perunoita, riisiä ja lohkoperunoita-Vihreä salaatti ja fetasalaatti-Maustevoi :-X :-X Jälkiruoka hääkakun lisäksi:-Omenapaistos vaniljakastikkeen kera-Mansikalla koristeltu uunijäätelö-Juustoleipää ja hilloa-Tuore hedelmäsalaatti :-X :-X ”Iltapala”:-Lämmin kasvissosekeitto ja tomaattikeitto ruisleivän ja maustevoin kera-Juustosalaatti :-X :-X Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catriina Kirjoitettu March 30, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2004 Isla, teillähän on ihanan kuuloinen menu Ja ainakin syötävää rittää ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seline Kirjoitettu March 30, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2004 Islalle kommentti menusta - Syötävää tosiaan riittää ja hyvältä kuulostaa. Selkiyttämisideaksi tuli heti menun luettuani mieleen seuraava: jättäisin alkukeiton pois, koska keittoa (vaikkakin toista) on illalla tarjolla. Itsestäni ainakin tuntuisi näin tältä istumalta ajateltuna, etten jaksaisi keittoa syödä kahta kertaa samojen juhlien aikana. Muutenkin en ehkä tarjoaisi esim. noin monta erilaista perunavaihtoehtoa. Ahneena ja mielellään kaikkea tarjolla olevaa maistelevana ;D mulle tuli mieleen, että harmittais kun en jaksaisi varmasti läheskään kaikkea menultanne maistella. Kyllä tosta hyvä menu tulee, kun tosiaan vähän vielä työstätte sitä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
isla Kirjoitettu March 30, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2004 Kiitokset Selinelle ja Catriinalle kommenteista! Tuo menu kaipaa tosiaan työstämistä, koska suurena ruuan ystävänä halusin tunkea siihen kaikkea mahdollista ;D Tuo alkukeiton pois jättäminen voisi olla kyllä hyvä idea, koska myöhemmin olisi myös keittoa tulossa ja jäähän siihen syötävää ilman keittoakin Jälkiruokiakin taitaa olla vähän liikaa. Ja perunavaihtoehtoja ;D Onneksi tässä on vielä aikaa, niin voi muokata tuota menua reilustikin. Kuitenkin haluamme tarjota vaihtoehtoja ruokien suhteen: esim. aurajuusto jakaa mielipiteet vahvasti. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisi Kirjoitettu April 14, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu April 14, 2004 Meidän menu päätettiin viime viikolla. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anjuli Kirjoitettu April 21, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu April 21, 2004 Tuolla aiemmin ilmoittelin hieman toisenlaisen menyyn, mutta tämä seuraava on se, joka oikeasti toteutuu:INTIALAINEN BUFFETTIAlkupala: Keitto Lämpimät ruuat:Daging Bali (naudanlihaa tulisessa kastikkeessa)Batsi Malakka (porsaanlihaa maapähkinäkastikkeessa)Ajam Pedis (kanaa pikantissa kastikkeessa)Frikandel Padang (ketjap-lihapullia)Sajor Lodeh (kasviksia kookosliemessä)Sambal Goreng Telor (kananmunia pikantissa kastikkeessa)Sambal Goreng groene boontjes (pensaspapuja pikantissa kastikkeesa)Tja Tahu (sis. soijaa, pavunituja, purjoa ja seesamia)Nassi Putih (valkoista riisiä)Kylmät ruuat:Servendung (kookos-maapähkinöitä)Atjar Kuning (pehmeän happamia vihanneksia)Kroepoek (mitä lie?)Sambal (tulinen maustekastike)Gado Gado (rapeita vihanneksia maapähkinäkastikkeessa)taiIkan Bali (paistettua kalaa sambal-kastikkeella)Jälkiruoka:Kahvi ja kakku (yritämme järjestää hääkakun)Juomina alkoholillisia ja alkoholittomia drinkkejä tms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anny Kirjoitettu April 26, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu April 26, 2004 Aih, ihan kuola valuu, kun lukee noita ihania suomalaisia menuita...Meilla jokatapauksessa tulee tallanen menu: ( naa on kaannetty englannista, eli voi jotku kuulostaa vahan hassulta kun en tienny oikeaa suomennosta...korjailla saa!!)Alkuruuat (tarjoillaan poytiin)Lihapullia currykastikkeessaKeittobanaani-pekoninyyttejaMini kinkku-juustopizzojaJuustotikkujaKanapeita paahtopaisti-maustekurkku taytteellaPateeMinitorttuja venajansalaattitaytteellaNoutopoytaSalaattibaariKinkku-ananasalaattiSekoitettu vihrea salaattiTomaatti-sipulisalaattiCapresse-salaattiPaaruuatGrillattua Karibian Kalafileeta sitruunakastikkeellaGrillivartaita kahdella eri kastikkeella (chef's choice)Hiilella paahdettua kananrintaaValkosipulikatkarapujaKuullotettuja vihanneksiaPerunagratiiniaruoka tarjotaan tuoreiden sampyloiden ja voin keraJalkiruuatTuoreita hedelmiahedelmatorttusirruunapiirakkapekaanipahkinapiirakka jaatelon keraFlanja se haakakkukin viela......baari on avoin ja sielta saakin sitte kaikkee:kahvi, tee, tuoremehut, virvoitusjuomat, vesipuna - ja valkoviiniolutrommi (tumma ja vaalea)vodkaviskikonjakkibrandyGinNailla antimilla syotetaan ja juotetaan meidan vieraat Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynni Kirjoitettu April 29, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu April 29, 2004 Meidä häämenu on alustavasti tälläinen, ja sisältää kovasti tuota salaattipuolta, kun ollaan sulhon kanssa sellasia puolivegetaristeja, jotka syö mieluusti pupun eväitäElikkästomaattimozarellasalaattivihreä salaatti(omasta puutarhasta erilaisia salaattilaatuja)broilerisalaattimakaronisalaattisienisalaatti (iskän keräämät sienet)savukalaa (isi savustaa)silliä kylmäsavulohtaleikkeleitälihapullattuliset lihapullatkeitetyt uudet perunatkorvasienimuhennos (isi jälleeen metsässä)juomana valko- ja punaviini,olut, maito, mehu, kotikalja, vesileivät:tummaa ja vaaleaa "palaleipää"Jälkkärinäjuustopöytä, jossa mm.sydämen muotoisia leipäjuustopaloja ja lakkahilloahedelmiä(mm.omenoita ja viinirypäleitä)erilaisia tuorejuustoja aura juustoaSitten varmaan kuutioina esim. emmentaljotain mutsin ehdotuksia, en muista nimiävoileipäkeksejähepan mallisia ruskeita piprujaKahvin/teen kanssa on sitten hääkakku3-5 lajia pikkuleipiä (esim. lusikkaleivät)kahden lajin kuivakakkujapullakranssilisäksi allergisille omansa (kananmuna-allergia, onneksi diabeetikko pärjää noilla, samoin hylat, kun laitetaan hylakermat yms..)Ja kahvin kanssa aikuisille likööri tai konjakkilapsille edelleen mehuasitten on boolia ja yöruokana karjalanpiirakoita ja munavoita, päivän jämäsalaateja, makkaraa, juustoja, ehkä myös jotain muutaKaikki ruuat tehdään itse ja melko paljon omista raaka-aineista, vieraita n.250. Eiköhän ne noilla pärjää Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Kirjoitettu May 7, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu May 7, 2004 Maukkaita menuja täällä ,tosin en jaksanut kahlata läpi kuin muutaman menun...niitä on niin paljon Tässä olisi meidän simppeli menu:kinkku-pastasalaattitomaatti-mozzarellasalaattivihersalaattigraavilohikananmunan puolikkaatporsaanulkofilepippuri-kermakastikekeitetyt ja kermaperunatkasvisgratiinilämpimät kasvikset(kruunuvihannexet ja/tai babyporkkanat)mansikkakermakakkukuivakakkua a´la anoppijotain kivoja pikkuleipiäkäärepaperillisia fazerin sinisiäiltapalalle ed.mainitut salaatit,lihapullia,paistettuja "keskikokoisia" nakkeja ja suolakurkkuatietysti myös leivät,margixet,maito,vesi,mehu ja salaatinkastikkeet kuuluvat joukkoon,myös olutta ja siideriä saa booli vasta kakun jälkeen....Varmistettua hintaa ei olla vielä saatu mutta se on n.20 e/hlö.Juhlapaikan vuokra taas sisältää kaikki astioista liinoihin ja jopa siivoukseen Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tm Kirjoitettu May 13, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu May 13, 2004 Tämä kustantaa 15 €/hlö sisältäen tarjoilijat ja pöytäliinat, lautasliinat ja kynttilätAlustava MENUOnnittelumalja: tyrnimehudrinkki***Kasvispalat ( kurkku, kukkakaali, selleri, porkkana, paprika…)kastikeTomaatti- MozzarellasalaattiJuustosalaattiKalasalaattiSienisalaattiTuoresalaatti***Sinappisilakat tai valkosipulisilakat?Sitruunamarinoitua siikaaKylmäsavustettua lohtaMunaveneet + katkarapuKeitetyt perunat***Uunissa kypsennetty siika- tai lohifilee ( valitettavasti grillaus ei onnistu )kastikeaurajuusto- ja kermaperunatkasvisgratiinitäytetyt tomaatit***RieskaRuislimppuVoi***Juomat; vesi ja viinitKAHVIPÖYTÄLeivonnaiset ja leipäjuusto Hääkakku ilman liivatteita omenainen että marjainen Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.