Liza Kirjoitettu March 29, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 29, 2002 tuli tossa mieleen menuista vielä, että onko teillä jotain ideoita noiden kala juttujen tilalle(meille siis tulossa tuo Huplin menu, jonka joku tänne jo laittoi..)? Tai lisäks... siis kun meillä ei ole kalan ystäviä kovin paljon niin ajattelin että jos jotain muuta. Itse syön kraavilohta ja joku tomaatti silli menee mutta muuten ei oikein uppoa ja kun lapsia tulee ja hekään eivät oikein kalasta pidä... Tietenkin vanhemmat ihmiset ovat tähän perinteiseen menuun tottuneet ja hyväähän tuo on mutta jos jotain erilaista ja mitäs sitten kun juhliimme tulee 5 kasvisyöjää(tai siis en ole 4:n ruokavaliosta varma.. uskontoon liittyvä..) ja loput lihansyöjiä niin pitäisiköhän heille erikseen jotain kehittää?? Vai riittääkö salaatti ja kakku??Tällästä tuli mieleen.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
janssu Kirjoitettu March 29, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 29, 2002 viininlehtikääryleitä ja himottaisi niin tehdä meidänkin häihin. Onko sulla hajua mistä noita saisi, siis pelkkiä viinilehtiä? En ole koskaan törmännyt. Tietäiskö joku muu?Enpä tiedä en, ja joku jo antoin vinkkiä aiheesta, mutta aikoinaan, kun monta vuotta puuhasin Kreikka-yhdistyksen porukoissa, joku ahkera kokki antoi siellä vinkin, että punajuuren naatit toimii maultaan kutakuinkin samoin. Ei ehkä häämenuun kannata kokeilla, mutta jos noin muuten tahdot tehdä niitä. Niitä naatteja kun saa torikauppiailta ilmaiseksi, kun vaan huomaa pyytää.. Nämä nimenomaiset kääryleet on yks mun suurimpia herkkuja sen suunnan keittiössä!! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiawatha Kirjoitettu March 30, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2002 Löytyi jo, käytiin keskiviikkona ruokaostoksilla ja bongasin viinilehdet marketin hyllyltä. Muutkin ainekset on ostett viininlehtikääryleitä varten. Sulhanen jo on ehtinyt moneen kertaan kysellä, että jokos tein. Ne kun ovat hänen suurinta herkkua. Ei niitä kukaan täällä Suomessa hänelle ole värkännyt...voi raukkaa :-[ Ei tässä ole vielä mitään ehtinyt, eikä tänäänkään näytä kerkeevän. Punajuurtakin on itseasiassa kaapissa, mutta siitä tehdään pancar salatasia, turkkilaista punajuurisalaattia. Saas nähdä miltä maistuvat!Jälkiruoaksi vielä sütlacia, johon minä en tosin koske, kun siinä on niin paljon sokeria, että yököttää.Meillä on kyllä menu aivan täysin mietinnässä edelleen, kiva olisi jotenkin tehdä turkkilaiseen hääperinteeseen kuuluvia ruokia, kuten hääkeittoa, hääriisiä ja morsiamen vanukasta yms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hetula Kirjoitettu March 30, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2002 Onko kenelläkään ideoita/vinkkejä lautasannosmenuksi? Mitä mieltä olisitte tästä, jota olemme omiin kevätkesähäihimme suunnitelleet:Alkumalja: kuivaa cavaa, sama myös ruokajuomanaAlkuruoka: tomaatti-vuohenjuustosalaatti, vegaaneille savutofuviipaleen kanssaPääruoka: Lintua (kalkkuna? broileri?) hedelmäisessä kastikkeessa, vihanneksia, riisiä; kasvisvaihtoehto hakusessa (sopisko ne täälläkin mainostetut viininlehtikääryleet tuohon henkeen ja kuohuviinin kanssa?)Jälkiruoka: halvajäädyke, vegaaneille tofujäätelö, hedelmien kanssaIltapalaksi sitten jotain tavanomaisempaa pitoruokaa eli voileipäkakkua niin paljon kuin napa jaksaa vetää. Puuttuuko jotain? Meneekö jossain ristiin? Sitä tulee niin sokeaksi omille idiksilleen... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirpana Kirjoitettu March 30, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 30, 2002 Moi Hetula!Ainakin minä einiinpaljonpunaistalihaasyövä sekasyöjä olisin menuusi tyytyväinen! t. pirpana Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aamu Kirjoitettu October 9, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 9, 2002 Tässä meidän menu:ALKURUUAT: - vihersalaatti (feta, sipuli ja oliivit tarjolle erillisistä astioista) - kanasalaatti - kaisersalaatti (kinkku, makaroni, majoneesi) - keitettyjä kananmunia (puolikkaina) - lämmin savulohifile - kinkkuleikettä - metwurstia - kalkkunaleikettä - keitetyt perunat (pienet) JUHLARUOKA: - possunfile (huom! kastikkeet erikseen) - kermaperunat ja keitetyt perunat - pippurinen kermakastike ja ruskea kastike (maidoton/laktoositon) - lihapullat - kauden kasviksia LEIVÄT: - leipänä elsarieska ja ruisleipä + voi - karjalanpiirakat ja munavoi JUOMAT: - kotikalja - vesi - mehu - maito JÄLKIRUOKA: - mansikkakakku - pikkuleipiä (huom! ei pitopalvelun kautta, tehdään itse, täysin maidottomia/laktoosittomia) - kuivakakut (huom! ei pitopalvelun kautta, tehdään itse, täysin maidottomia/laktoosittomia) - pullaa (huom! ei pitopalvelun kautta, tehdään itse) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertti Kirjoitettu October 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 10, 2002 Tätä viestiketjua ei olisi pitänyt tulla lukemaan nälkäisenä. Kuola valuu näppikselle... Mutta pakko kommentoida erikoisruokavalioiden huomioonottamista. Taisin jo jossain toisessa viestiketjussa mainita, että meillä on muutama vieras niin pahasti laktoosi-intolerantikkoja, että hylakaan ei käy vaan täytyy olla täysin laktoositonta. Ne "pierunehkäisypilleritkään" kun ei kaikille tuo apua. Mutta sitten kun tarttis vielä gluteenitonta ja kasvisruokaakin vieraille niin taitaa olla pitopalvelut helisemässä. :-/ Olisi ihan mahtavaa, jos saisi sapuskat suunniteltua niin, että kaikki pystyisivät syömään kaikkea, tai ainakin melkein. Olen tämän suhteen kyllä vähän pessimistinen, mutta saapa nähdä kuinka nuo pitopalvelut selviävät haasteesta. - Vertti Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aamu Kirjoitettu October 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 10, 2002 Vertin viestiin kommentti omasta menustamme: Ei olla huomioitu keliaakikkoja ja gluteenikkoja koska tietääksemme heitä ei kuulu ystäviimme eikä sukulaisiimme. Tietysti jos nämä asiat tulevat esiin vasta ilmoittautuessa niin informoimme pitopalvelua että järjestävät heillekin jotain syömistä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertti Kirjoitettu October 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 10, 2002 Aamu,sorppa jos jotenkin koit että arvostelin teidän menua, en tosiaankaan sitä tarkoittanut. Siis ihan yleisellä tasolla vaan kommentoin, kun tuolla ketjussa aikaisemmin oli laktoosi-intoleranssista puhe. Tietenkään ei tarvitse omassa menussaan tuollaisista huolehtia jos on niin onnekas että kukaan vieraista ei harrasta erikoisruokavalioita. Yritän jatkossa kohdistaa kommenttini oikein. - Vertti, joka pahoittelee sössötyksiään Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aamu Kirjoitettu October 12, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 12, 2002 Aamu,sorppa jos jotenkin koit että arvostelin teidän menua, en tosiaankaan sitä tarkoittanut. Siis ihan yleisellä tasolla vaan kommentoin, kun tuolla ketjussa aikaisemmin oli laktoosi-intoleranssista puhe. Tietenkään ei tarvitse omassa menussaan tuollaisista huolehtia jos on niin onnekas että kukaan vieraista ei harrasta erikoisruokavalioita. Yritän jatkossa kohdistaa kommenttini oikein. - Vertti, joka pahoittelee sössötyksiään Eijeijeijeijei :-[.... Voi kökkö :-[... En ottanut mitenkään henkilökohtaisesti tuota viestiäisi. Eikä siulla oo mitenkään syytä olla pahoillasi! Siis mie en vaan osannut kirjoittaa sanoiksi ajatuksiani, siis siun viestistä tuli mieleeni että tarkennampa tuota meidän menua jne.... Äh, kun on vaikeeta selittää näin kirjallisesti... ???Anyway, asia ok, mie en tosiaankaan vetänyt herneitä nenääni tms. Ja ihan hyvä että joku ottaa nämä muutkin ruoka-aineallergikot, kuin laktoosi-intolerantikot (kirjoitetaanko edes noin ???), puheeksi täällä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertti Kirjoitettu October 13, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 13, 2002 No hyvä ettei herneenpalot kasva keuhkoissa asti! ;D Joo, tulleehan näitä, väärinkäsityksiä puolin ja toisin. Itelle tosiaan nuo erikoisruokavaliot on vähän ropleema häätarjoiluissa. Tai siis ite kyllä niistä selviäisin kun läheisillä on näitä intoleransseja ja keliakioita, eli totuttu ollaan, mutta kun tosiaan epäilyttää nuo pitopalvelut. No, viikon päästä mennään juttelemaan kahdenkin puljun kanssa, pitää sitten takoa niille kalloon laktoosittoman ja hylan ero. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tinwe72 Kirjoitettu October 14, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 14, 2002 Oijoi mitä herkkuja!! Ihan kuola valuu näppikselle, kuten joku aikaisemmin totesi! Täytyy sanoa, että ihania juhlia teillä on suunnitteilla!!Meillä on pienet suunnitelmat... Voileipäkakkuja 2 kpl (semmoiset isot, toinen tätini tekee kalaversion, toinen lihakakun), karjalanpiirakoita (sulhasen äiti ehkä tekee), pullakranssi (äitini tekee) ja pikkuleipiä (väsään niitä kaason ja äidin kanssa). Niin ja hääkakku, jonka teen, itse asiassa ohje joka mulla on, on kahden kakun satsi, jonka teen 2 kertaa = neljä kakkua. Kevään Kotiliedessä taisi resepti olla... aivan ihana valkosuklaamoussekakku. Se pakastetaan väh. päiväksi, joten on kätevä tehdä etukäteen pakkaseen. Ja juomaksi kahvia / teetä / lapsille mehua (ei tule kuin pari lasta, omamme mukaanlukien). Nämä siis tarjotaan sukulaisille päivällä vihkimisen yhteydessä. Lisäksi illaksi tulee joitain ystäviä juhlimaan, joille sama tarjoilu + booli.Eli tämmöinen ekstrasimppeli menu En ole vielä arvioinut kuluja - olen tarjoutunut maksamaan muille tekijöille kulut, mutta pahoin pelkään että tätini vaativat saada maksaa tekemänsä kakut itse... Meidän suvussa on tapana, että tätini väsäävät voileipäkakut kaikkiin juhliin. Tosin voileipäkakkujen leivät teen itse leipäkoneella, teen gluteenittomat kun sulhasella on keliakia. Se otetaan huomioon kaikessa paitsi ehkä pullapitkossa... Kun se gluteeniton taikina on semmoista liisteriä, ettei siitä kranssia saa tehtyä ??? Täytekakkuohjekin on sellainen, ettei siihen tule lainkaan jauhoja. Ja varmasti herkullinen, tarjosin sitä 30-vuotispäivilläni keväällä. Samoin laktoosi-intoleranssi huomioidaan, kaikki tehdään hyla-tuotteista (yhdellä sukulaisistani on tämä vaiva). Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
manssu Kirjoitettu October 14, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 14, 2002 Tinwe!olisiko millään mahdollista saada tuon tosi herkullisen valkusuklaamoussekakun ohje? sulho kun on valkosuklaa-fani niin olisi kiva yllättää se pari viikon kuluttua sellaisella synttärikakulla please please please....t.manssu Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
naisnalle Kirjoitettu October 18, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 18, 2002 meille tulee tälläinen menu: tässä on meillekkin syömistä, kun olemme aika nirsoja ruokamme suhteen Hääbuffet italialaisittainYrttigraavattu lohta ja ParmesanjuustoaMortadella - aito italialainen!- miedosti valkosipuliaMilanon salamiailmakuivattu, hieno italialainen salamiPromodorin kinkkua yrttikuorrutettunaPastasalaattiapunasipulia, yrttejä ja oliiviöljyäVihersalaatti lisukkeinmarinoituja katkarapuja ja herkkusieniäerilaisia oliiveja yrtti-valkosipulimarinaadissamarinoituja valkosipulinkynsiäparsaa, tomaattia, kurkkuatalon kastikettaPastaa CarbonaraKananpojan rintafileetä,lime-inkiväärikermakastikettaPatonkia ja voitaItalialaisia juustoja ja salaattiaKahvia/teetä/lapsille mehua ja kakkua :juomaksi otamme talon puna-ja valkoviinit Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
louna Kirjoitettu October 19, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 19, 2002 Tietäisikö joku suussa sulavan kakkureseptin sokeritautisille?Hääkakuksemme tulee perinteinen mansikkakakku, johon haluaisin "lastenkutsutyyliin" banaania sisälle (tekee niin mielettömän meheväksi ! ), mutta sokeritautisillekkin vieraille tahtoisin tarjota jotain yhtä makoisaa.Häämme ovat toukokuussa, joten mansikkamme pitää kylläkin ottaa pakastimesta.. :Muuta jälkiruokapöytään tulevaa: raparperipiirakkaa vaniljakastikkeella, sydän pikkuleipiä ,suklaakonvehteja, hedelmiä, suolakeksejä ja juustovalikoima. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miramis Kirjoitettu October 24, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 24, 2002 TEIDÄN MENUT ON IHANIA! Rakastan noita italialaistyylisiä juttuja, ilmakuivattua kinkkua yms. ai, ai, ai. 8)Itse päädyimme häimme tyylilajin takia vähän eri ratkaisuun. Ideana on, että perinteinen alkupalapöytä silleineen sun muineen jää pois. Tilalla on salaatteja & leipiä, kalakukkoa, karjalanpiiraita, supikkaita.... Alunperin ideana oli karjalainen pitopöytä (tuolla rajantakaisessa Karjalassa se vasta osattaisiinkin...) ,mutta kun me ei olla karjalanpaistin suuria ystäviä päätettiin "vähän" soveltaa... Edullisuuskin vaikutti menuvalintan: 15 euroa henkilö, sis. myös tilavuokran, perusliinat, tarjoilun, meidän omien boolien sekoittamisen, rantasaunan yms. yms. KOMMENTTEJA KAIVATAAN: pitäisikö teidän mielestä olla kalavaihtoehto myös? (kasvissyöjät huomioimme erillisillä annoksilla). Heh, oman luonteeni tuntien menu tulee vielä muuttumaan ennen kevättä muutaman kerran... MENU: Vihersalaattihedelmäinen leipäjuustosalaattiSavukalasalaattisämpylöitä / nokkos- & maustamattomatyrttilevite, voi, munavoi( karjalanpiirakat, kukot, ruisleipä / VIEDÄÄN ITSE)Paahtoporsaanfile / Kasslerpaisti + kasvisvaihtoehtokastike sopimuksen mukaan Valkosipuliperunat / keitinperunatLämmin kasvislisäke kauden kasviksista kahvi, tee, haudutettu yrttiteeTäytekakku / Marjaleivos, - torttu tai , piiras (tää on vähän vielä hakusessa:-)Kotikalja, marjamehu, jäävesiJälkiruokien kanssa alkaa juomatarjoilu: kotiviiniä, viiniä, boolia paria laatua (vodkapohjaista), ehkä siideriä ja olutta. Illalla iltapala: mahd. salaatin ja leipien rippeitä, makkaraa grillistä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Kirjoitettu October 27, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 27, 2002 Meille tulee vihersalaatti, pastasalaatti, 5 erilaista kylmää kalalajiketta, kokonaisena paistettua porsaan ulkofileetä kermaperunoilla ja keitetyillä perunoilla,hedelmäsalaatti ja hääkakuksi lakkakakku.Henkeä kohti hinnaksi tulee alkumaljoineen n.23 euroa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Kirjoitettu October 27, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 27, 2002 Ai niin, kastikkeiksi lihan kanssa tulee madeira-ja kermakastikkeet. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tinwe72 Kirjoitettu October 30, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 30, 2002 Manssu!!Anteeksi, en ole lukenut tätä osastoa pariin viikkoon :-/ Niin että ohje taitaisi tulla myöhässä... Se on tosi pitkä, lehdessäkin 2 sivua... Joten en nyt yöllä sitä käy kirjoittamaan, mutta laitan vaikka sulle suoraan, ok? Kirjoitan heti kunhan saan aikaan... Sori etten huomannut! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kutriina Kirjoitettu October 31, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu October 31, 2002 Tässä meidän menu:Aurinkokuivattutomaatti-pesto bruchetta Tuulivadilla kasvikset & dipit (kurkku, porkkana, paprika, kukkakaali) Tomaatti-mozzarellasalaatti Tonnikalapastasalaatti Marinoidut valkosipulit, herkkusienet, katkaravut ja oliivit Juustotarjotin: Chevre ja Brie Dolmadekset (viininlehtikääryleet) Parman kinkkua ja meloonia Broiler tai fetapyörykät --- Lampaan paistia Juustoraviolit tomaattikastikkeessa (Uuniperunat ja 2 täytevaihtoehtoa) --- Kakku ja kahvi (2 suklaa- ja 2 marjakakkua) Tämä kaikki on 23 eur/hlö! Mielestämme tuo on todella kohtuu hinta, sillä tilavuokraa ei peritä ollenkaan. Toki viinit ja kahvin kanssa tarjottavat avecit ja alkumalja tulevat vielä erikseen. Tosin vielä meidän pitää puhua tuosta menusta, sillä tarjoukseen oli liitetty nuo uuniperunat vaikka mielestämme me jätettiin ne pois kun raviolit tulivat lisukkeeksi lampaan kanssa. Mutta toisaalta jos tuohon hintaan kuuluu vielä nuo uuniperunatkin niin mikä ettei... onhan sitten ihmisillä ainakin valinnan varaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Kirjoitettu November 6, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu November 6, 2002 Tässä meidän menumme:Kaisan ja Timon Häämenu 24.8.2002 AlkubuffetRosepaistia, konjakilla maustettua shalottisipuli-vinaigretteäAnkkamoussea, päärynähilloketta*Tomaatti-mozzarellasalaattiaLollo rossoa, jäävuorisalaattia, herneenversoja, tammenlehväsalaattia, pinjansiemeniä, krutonkeja. Balsamicoa ja vadelmaviinietikkaa, oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä*CurrysilliäPippuroitua lohta ja guacamoleaChilimarinoituja katkarapuja*Grillattua vuohenjuustoaMaalaispatonkia, ciabatta-leipääPääruokaPippuriglaseerattua ankanrintaa, kirsikkakastikettaTryffeliperunaaJälkiruokaVadelma-valkosuklaa –kakkuaLeenan pikkuleipiäHäämakeisiaVietimme hääjuhlaa Katajanokan Kasinolla, joka siis vastasi tarjoiluista. Olimme koostaneet menun käyttämällä hyväksemme ravintolan aikaisempien vuosien ruokalistoja. Kasinon toteutus ruuista oli loistava ja menumme sai vierailta todella paljon kiitosta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pupu-PP Kirjoitettu November 13, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu November 13, 2002 Meidän alustava menu - josta voi vielä neuvotella pitopalvelun kanssaSillitarjotin sinappikatikettaGraavisuolattua lohta piparjuurikastikettaKotipalvattua lohtaTaimenenmäti moussefriteerattuja neulamuikkujaRoquefort täytteiset kananmunatTuoresalaattitonnikala-katkarapusalaattisienisalaattikaisersalaattisalaattilajitelma: retiisejä, marinoituja suolakurkkuja, tomaattia, oliiveja, paprikaaFeta-hedelmäsalaattiaBroileria persiljaperunatpunaviinimangokastikevahvero/herkkusienikastikelihapullatohratatoulettekotikalja, maito, vesi mehu, leipätarjotin ja levitteetHääkakku, gluteeniton/sokeriton kakku, kahta lajia pikkuleipiä, kahvi, tee, mehuTekijänä Pito Petteri ja hintaa 20e /hlö ja alle 11-vuotiaat 10eHintaan sisältyy astiasto, kateliinat, tarjoilu, buffet pöydän erikoiskattaus, matkakorvaus ja palkat Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marde Kirjoitettu November 19, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu November 19, 2002 Meillä ei vielä lyöty lukkoon mitään sen tarkempaa, mutta miltä kuulostaa jos lämmintä ruokaa ei ois ollenkaan? Häät on elokuussa ja toivottavasti olis lämmin ilma. Itte en ainkaan pysty syömään lämmintä jos myös ilma on kovin lämmin. Toki ruoka olis ruokaisaa (salaatteja, leikkeleitä, kalaa yms yms9 ja sitä olis tietty tarpeeks...Mutta mitä mieltä ootte? kaikki keiltä oon tätä kyselly on ollu ihan tällä kannalla paitsi mun isä, joka nyt on sitä mieltä että kaikki ateriat tulis olla kun ruotsin laivan buffa pöytä.... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah Kirjoitettu November 19, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu November 19, 2002 Meillä ei vielä lyöty lukkoon mitään sen tarkempaa, mutta miltä kuulostaa jos lämmintä ruokaa ei ois ollenkaan? Häät on elokuussa ja toivottavasti olis lämmin ilma. Itte en ainkaan pysty syömään lämmintä jos myös ilma on kovin lämmin. Toki ruoka olis ruokaisaa (salaatteja, leikkeleitä, kalaa yms yms9 ja sitä olis tietty tarpeeks...Mutta mitä mieltä ootte? kaikki keiltä oon tätä kyselly on ollu ihan tällä kannalla paitsi mun isä, joka nyt on sitä mieltä että kaikki ateriat tulis olla kun ruotsin laivan buffa pöytä....Ei lämmin ruoka oo ainakaan mun mielestä mikään välttämättömyys, kyllä ruokaisilla salaateilla, kalalla yms. saa vatsansa täyteen ihan yhtä hyvin!Omasta kokemuksesta (ei häät, mutta isohkot juhlat kuitenkin) voin sanoa kyllä sen, että tosi helposti noi kylmät ruoat tulee vähintään samanhintaiseksi ellei jopa kalliimmaksi kuin jos olisi lämmin ruoka. Itse henk. koht. olen siis kuitenkin sitä mieltä, että on mukavaa jos on useita laatuja kylmiä ruokia kuin yksi lämmin. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naimisiin Kirjoitettu November 24, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu November 24, 2002 Tulee ihan vesikielelle kun noita lueskelee!! Talon onnittelumalja (alkoholiton)Juomat: Jäävesi, kotikalja ja maitoLeipä: talon leipää, kasvisrasvalevite, yrtti-/ valkosipulileviteSalaatit: Tuoresalaatti, italiansalaatti, raejuustoKylmä kalapöytäPerinteinen graavilohi, savukalamousseLämminpöytä Tilliperunat, kasvisgratiini, porsaanfileepaisti punaviinikastikkeellaJälkiruoka Täytekakku (4- kerroksinen mansikkakakku) ja keksejä sekä lapsille jäätelöt Kahvi, tee, mehuIltapala karjalanpiirakkaa munavoin keraItse viedään paikalle lavakaljat ja booliaineetTämä tekee 25 euroa/hlö, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Pitopalveluun kuuluu pöytäliinat ja kaikki tarvittavat astiastot. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.