Safiiri Kirjoitettu August 1, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2005 Heip, mitä mieltä olette tästä vaihtoehdosta? Mietin onko liiankin perinteistä, kun olemme aikamoisia gourmet-herkkusuita. ??? Hinta on sen sijaan mielestäni tässä kohdallaan, vain 18 e/ hlö!Kylmät ruoat noutopöydästä Vihreäsalaatti Juustosalaatti Broilerisalaatti Graavilohirulla Sillijäädyke Savuporokakku Munanpuolikkaat Keitetty perunaLämpimät ruoat noutopöydästä Kalkkunafilee Karhunmarjakastike Basmatiriisi KasvisgratiiniJuomat pitopalvelun puolesta: Vesi, maito, kotikaljaLisäksi:Leipä, leviteJälkiruokaHääkakku (esim. lakka-kinuski)Kahvi, tee ja mehuJuomatLisäksi tarjoamme itse alkumaljan sekä ruuan kanssa puna- ja valkoviiniä sekä olutta ja siideriä. Kahvin kanssa on avec. Tarkoitus on, että ruualla on erittäin tärkeä rooli hääjuhlassa, joten pitäisiköhän ruokalajeja vähän vielä lisätä? :-/ ??? Pyysin päästä pitopalveluun koemaistoon, saa nähdä huolivatko minua sinne. Haluaisin tosiaan varmistaa, että kaikki on oikeasti hyvää, koska puoli sukua on joko alan ihmisiä tai muuten vain kotikutoisia herkuttelijoita... Hääjuhla on aika myöhään, sillä ollaan ilta-/yöihmisiä, joten varsinaista iltapalaa ei varmaan tarvita. Ajateltiin kaivaa nachot texmex-dippeineen esiin, kun pitopalvelu on poistunut. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmalade Kirjoitettu August 1, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2005 Safiiri: onhan tuo aika perinteinen menu, mutta luulisi jokaiselle löytyvän jotakin. Hinta on kyllä tosi huokea. Meille on tulossa gourmet-menu ja hinta on yli 30 / vieras. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safiiri Kirjoitettu August 1, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2005 Marmalade - saako udella teidän menyytä? Olen kovasti gourmet-henkinen itse, joten nuo perinteiset ruuat kyllä vähän mietityttävät. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriela Kirjoitettu August 1, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2005 Nam mitä herkkuja täällä onkaan, nälkä tulee! Meillä oli seuraavanlainen, myös syömäkelpoiseksi maistettu menu:- Charlottalohirullat- Ahven-katkaraputartarit- Kasvisterriini- Pestotäytteiset herkkusienenhatut- Serrano-melonirullat- Tomaatti-mozzarella-basilikasalaatti- Auragold-viinirypäle-kurkkusalaatti- Appelsiinimarinoitua kalkkunanrintaa- Aprikoosikastike- Marinoituja vihanneksia- Paahdettua härän sisäpaistia- Salottisipuli-punaviinikastike- Hillotut suppilovahverot- Kasvisgratiini- Lintuperunat- Auringonkukkapatonkia, Chapattaleipää- Voita, Yrtti-juustolevitettä- Puna- ja valkoviiniä, vettä, mehua- Vadelmakermakakku- Metsämansikkatäytteiset sydänpikkuleivät- Kahvia, teetä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tähdikki Kirjoitettu August 2, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 2, 2005 Meille tulee seuraavanlainen.. ehkä.Häät on parin viikon päästä mutta menu vaan muuttuu koko ajan..ehkä tämä on nyt sitten se lopullinen !!Alkumaljat Shampanjaa ja maustettua Pommacianiiden kanssa sekä savukala- että yrttijuustotäytteiset tartaletit Kana-pastasalaattiWaldorfinsalaattiCouscoussalaattiSalaatti uusista perunoista ja rucolastaPinjansiemen-vihersalaattiCrostinitrio:Mozzarella-pesto-aurinkoikuiv.tomaatti.crostinitVuohenjuusto-rosepippuricrostinitParmankinkku-piparjuuricrostinitMarinoituja vihanneksia ( tarjotaan erikseen, ei siis sekaisin )Valkosipulinkynsiä, oliiveja, fetaa, artisokan sydämiä, viinilehtikääryleet ym.KasvisterriniKarjalanpiirakat ja munavoiKERMAINEN LOHIKETTOPARSAKAALIKEITTOValkosuklaa-tiramisukakkuCanapeetILTAPALA :Kana-roquefortpiirakkaPurjopiirakkaSavukala-katkarapupiirakkaErilaisia juustoja ( Brie, Aura, Gouda, Appenzeller, Pecorino..)+ Päivällisen jämätJuomina puna- ja valkoviinit, siideri, olut, lonkero + tietenkin alkoholittomatBaarista erilaisia drinkkejä ja tiukkaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmalade Kirjoitettu August 2, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 2, 2005 Marmalade - saako udella teidän menyytä? Olen kovasti gourmet-henkinen itse, joten nuo perinteiset ruuat kyllä vähän mietityttävät.Juu, tottakai. En olekaan tainnut meidän menyytä täällä esitellä:Alkuun:ShamppanjaSiianmätiä, smetanaa ja punasipuliaminikrutongillaKirvelillä maustettu lohitartarpienellä ruisleivälläChevré-, omena-, latva-artisokkaterriiniä,vihersalaattivalikoima ja basilikavinegrettiäJuomaksi valkoviini (ehkä chardonnay?)Pääruoaksi:Kokonaisena paahdettua luomuhäränfileetäja punaviinikastikettaRuusukaali-, papu- ja sokerihernepaistosKermaisia sieniä ja juurespyrettäLeipävalikoima ja voitaJuomaksi punaviini (ehkä cabernet sauvignon?)Hääkakkuna:Mansikka-sitruunamoussekakkuKahvia ja haudutettua teetäAvecina konjakki ja likööriä (ehdottomasti Di Saronno Amaretto)Shamppista, viinejä ja konjakkia ei olla vielä päätetty, mutta kohtapuoliin pitäisi sekin tehdä. Ja tietysti holiton vaihtoehto löytyy myös! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiikinen Kirjoitettu August 2, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 2, 2005 Mä oon aikoinani kans miettiny jotain keittoa tarjottavaksi... Nyt suunnitelmissa voileipäkakku/karjalanpiirakka pöytä mutta kun kerran häiden pitopaikassa on isot lautaset ja kiertoilmauuni niin olen myös tuota hihheinkin ehdottamaa kinkkukiusausta alkanut miettimään. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaaritK Kirjoitettu August 9, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 9, 2005 Meillä tulee olemaan hyvin tavallista ruokaa, tiedetään aika hyvin mikä maistuu, erikoisuudet on jäänny syömättä... RUOKAILUVihersalaatti, kastikePastakinkkusalaattiGraavilohiSilliKotijuustoKeitetyt perunatVanhan ajan makaronilaatikkoPaahtopaistiHerkkukurkutLihapullatPorsaan filee, kastikeRuis- ja hiivaleipä, voiKotikalja, maito, vesiKAHVITUSKahvi, tee ja mehuPullakranssiKaneliässätKahvikakkuHääkakkuTäytekakku, sokeritonILTAPALAKarjalanpiirakatMunavoija se mitä jäi ruokailustaHinnasta, mielestäni kallista (elämä on...) Ruoka+kahvitus 32 euroo/hlö ja iltapala erikseen 3 euroo/hlö. Alle 12 vuotiaat ½ hintaan ja alle 7 vuotiaat ilmaisia. Hinta sisältää tarjoilut, astiat, pöytäliinat, siivouksen yms. tarpeelliset asiat.Lisäksi alkumaljat 14 euroo/plo ja booli 52 euroo/5 litraa. Juhlapaikka on tilausravintola joten siellä ei omia juomia saa tarjota. Me tarjotaan noi alkumaljat tietty ja 10 litraa boolia. Sit jokainen saa ostaa omaan laskuunsa avoimesta baarista. Meillä ei oo varaa kustantaa kaikkien juomisia ja häät ei ole mikään ryyppyjuhla... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eppi Kirjoitettu August 9, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 9, 2005 Täältä sain mainioita ideoita. Niitä yhdistelemällä ja ravintolan hieman täydennettyä menumme näyttää tältä:SINAPPISILLI LOHIRULLAT TUOREJUUSTOTÄYTTEELLÄKIRJOLOHEN MÄTIÄ, SMETANAA JA SIPULIAKEITETYT PERUNAT VIHREÄ SALAATTI + KASTIKE TOMAATTI-MOZZARELLA-BASILIKASALAATTIPORSAAN SISÄFILE JA SIENIKASTIKETTAKASVIKSIA ANNANPERUNAAHÄÄKAKKU (SUKLAAKAKKU)KAHVITTosin en vielä tiedä, mitä ovat annanperunat. Kuka osaa kertoa??Meitä on 10 henkeä ja tämä kustantaa 44 egeä per lärvi + juomat päälle. Hintavaksi tulee noinkin pienelle porukalle :-/ Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cardia Kirjoitettu August 11, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 11, 2005 Tässä ohje Annanperunoille. Tästä voit päätellä millainen ruokalaji se on.Annan perunat (4 annosta)8-10 keskikokoista perunaa½ tl suolaavalkopippuriajuustoa raastettuna(4-5 rkl voita tai margariinia)Kuori ja huuhdo perunat. Kuivaa kunnolla, höylää tai leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Voitele vuoka hyvin ja lado perunat vuokaan niin, että ne peittävät hiukan toisiaan. Ripottele juustoraastetta kerroksittain ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Halutessasi voit kaataa perunoitten päälle vielä voisulaa.Peitä vuoka kannelle ja paista 225 °C noin 40 minuuttia.Varmista tikulla perunoitten kypsyys. Tarjoile liha- tai linturuuan kera. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eppi Kirjoitettu August 12, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 12, 2005 Kiitos Cardia. Hyvältä kuulostaa Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enkula Kirjoitettu August 17, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 17, 2005 Eppi, hintava todella missä pidätte juhlat? Itse sain tarjouksen eräältä pitopalvelulta, lähestulkoon samanlainen menu hintaan 16,50 (kakku ei kuulu hintaan.) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eppi Kirjoitettu August 20, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 20, 2005 Juhlimme Tuusulassa, Gustavelundissa. Hinta pitää sisällään myös 6h tilavuokraa. Enkula, montako vierasta teillä on? Meitähän on vain 10. Yleensähän se on niin, että mitä enempi vieraita, sen halvemmaksi tulee ruokailu henkeä kohti. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
murunen Kirjoitettu August 24, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 24, 2005 Meille tulee seuraavanlainen menu:SillivatiGraavilohta & sitrus-tillikastikettaKananmunanpuolikkaita mäti-smetanamoussellaRosvopaistia & piparjuurikastikettaLihapulliaBasilikamarinoitua broileri-pastasalaattiaTomaatti-sipulisalaattiaVihersalaattia & salaattikastikettaTilliperunoitaTalon leipäkori & voitaKotikaljaa, maitoa, vettäPunaviiniä, valkoviiniä, olutta & siideriä xxxPaahtopaistiaPunaviinikastikettaKermaperunoita xxxMansikka-täytekakkuPullakranssiPikkuleipiäKahvia, haudutettua teetä & mehuaKonjakkia & likööriäTämä maksaa 19 €/hlö. Siihen sisältyy vain ruuat. Astiat, tarjoilijat, kuljetuksen sekä alkoholijuomat maksamme erikseen. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
6.8.2005 Kirjoitettu August 24, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu August 24, 2005 Meillä oli saaristolaishäät. joten Menu myös sen mukainen. Lohikeitto ja voissa paahdettua ruisleipää iltapala tarjottiin jo hyvissä ajoissa ja se oli sbuffet tapainen.lohta monessa muodossapaistettuja silakoitasinappi silakoitakeitettyä perunoita tartar kastike3 salaattia ( tuoresalaatti, kinkku-pasta salaatti, riisi-kana salaatti)lihapullatpatonkivasikanpaistia timjami kastikkeessa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorisdee Kirjoitettu September 9, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 9, 2005 Meille tulee:VihersalaattiHedelmäinen kinkkusalaattiSavulohiKraavilohiSavukalkkunarullaleikkeleKeitinperunatPorsaanulkofile, pippurikermakastikeKasvisgratiiniKermaperunatLeivät, leviteVesi, kotikalja, mehu ja maitoHääkakkuPullakranssiSydänpiparitKahvi, tee ja mehuMuut juomat ja iltapalan hoidamme itse Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flaming05 Kirjoitettu September 19, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 19, 2005 laitampa meidänkin... tällasta olis tarkoitus tarjoilla:kylmät: -Graavilohi -savusiika-sinappisilakkasalaatit-tomaatti-sipulisalaattiTomaatti ja kurkkuKananmunapuolikkaatKinkku-pasta-salaattiLämmin ruoka -keitetyt perunat -Kermaiset valkosipuliperunat-paahtopaisti ja punaviinikastike-ruskeakastike-lihapullat-prinssinakkeja-wokatut kasviksetLeipä, yrttivoi, vesi, maito, Kahvi/Mehu/Tee Kakku Pikkuleipää (sinisiä sydänkeksejä)************’ruokajuomaksi lisäksi viinit+ alkumalja tottakai Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapeli Kirjoitettu September 23, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 23, 2005 Näillä linjoilla..*tomaati-mozzarellasalaattia*vihreää salaattia*fetaa, oliiveja jayrttiöljyä*melonisalaattia ja serranokinkkua*tonnikalapastrami ja saaristolalaisleipää*kanavartaat ja chilidippi*katkarapuvartaat allioli*manchelojuustoa rukolapedillä hunajan ja saksanpähkinän kera*espanjalaiset frikadellit ja tsatsiki*chapata*kokonaisena paistettua härän sisäfileetä ja punaviinikastiketta*loimulohi ja yrttivoikastike*paahtojuurekset*uudet perunat*patatas bravas* ja ehkä kanttarellirisotto*Kossusnapsi*Raices Garan Reserva, Valdepenas 1996*Monopole, Blanco Seko, Rioja 2003*shampanja- ja jokin marjasorbetti* hääkakku *kahvi, tee*avec (konjakki ja amaretto ja ehkä karpalolikööri) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morsio 06 Kirjoitettu September 23, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 23, 2005 Ihan älyttömän hyvän kuuloinen menu teillä hapeli!!! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carmen Kirjoitettu September 23, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 23, 2005 hapeli; ihanalta kuullostaa! Itsekin olisin tahtonut jotakin perinteisestä eroavaa, mutta käyttämämme pitopalvelu ei veny perinteisestä pöydästä eroaviin suorituksiin Pystytkö kertomaan mitä moinen menu maksaa per henkilö? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapeli Kirjoitettu September 23, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu September 23, 2005 Carmen, en valitettavasti pysty... Teemme osan itse ja tuttu kokki vääntää loput.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
skugga Kirjoitettu October 7, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu October 7, 2005 ;D Ohhoh! Monilla on selaisia menuja, etten osaa edes lausua ruokalajien nimiä! Meille, yksinkertaisille ihmisille tulee yksinkertainen menu: Liha- ja kasviskeittoa (lämmittää koleana syyspäivänä) ja sen kanssa voileipäpöytä erilaisine yrtti- ja valkosipulilevitteineen sekä leivänpäällyksineen. Pitopalvelun kanssa ei olla kaikkea lyöty lukkoon, mutta tekevät tuntitaksalla ruoat, kun me ostetaan ainekset. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivego Kirjoitettu October 12, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu October 12, 2005 Ensiksi suuri kiitos kaikille.. Naikkareitten avulla suunniteltiin meillekin menu.. yhdistellen vähän tuolta ja tuolta saatiin aikaseks seuraavaa pääruuan osalta...vihreä salaattimakaroni/ pasta salaattisavulohiporsaan ulkofile/ paahtopaisti + kastike (pippuri?)keitetyt perunatlihapullat + kastike (tavallinen?)kasvisgratiini/ -paitoskotikalja, maito, vesivaalea leipä, tumma leipä + margariini / leviteJälkkäri puolen käsittää sitten hääkakku ja kahvit. Tarjolla myös pullaa, mokkapaloja, omenapiirakkaa, paria erilaista piparia, kuivakakkuja, leipäjuustoa? ja kaikkea muuta mitä keksitään..Iltapalaks sitten "jätteitä" pääruuasta sekä kahvituksista. Sitten tehään luultavasti vielä joku esim. broilerisalaatti ja karjalanpiirakat + munavoi ja tietysti BOOLI.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivi@ Kirjoitettu October 18, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu October 18, 2005 Meidän häissä mutusteltiin seuraavasti:Tomaatti-mozzarellasalaattiaBasilikakastikettaHedelmäistä vihersalaattiaIsoäidinsalaattiaChorizo-salaattiaBalsamicokastikettaPuolukkagraavattua kuhaaKuningaslohtaTomaatti-pestokastikettaMarinoituja hiilimuikkujaPalvattua kalkkunanrintaaOmenakompottiaTilliperunoita Paistettua porsaanfileetäViherpippurikastikettaHasselbackan perunoitaPaahtojuureksiaLapsille lihapullia MustikkatäytekakkuaAnopin lusikkaleipiäHäämakeisia Iltapala:MuikkukukkoaRuohosipulivoitaKarjalanpiirakoitaMunavoitaVihersalaattiaKartanon salaatinkastikettaP.S. Savolaishäät, joten kalakukkoahan ei voitu tietenkään välttää! ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bagel Kirjoitettu October 19, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu October 19, 2005 Meillä oli lopulta vähän erilainen menu kuin mitä etukäteen suunniteltiin, kokki muutteli ruokia edellisenä päivänä vahvistetusta sanomatta meille mitään! Lisäkkeen piti olla Skånen perunoiden tyyliin tehtyä kermaista peruna-bataattikuutiota, kun perunakakku ei kuulemma rajallisissa keittiötiloissa onnistunut. No, lautaselle tulikin perunabataattimuffinssi. Ihan hyvä, lähempänä toivomaamme kuin se, mitä "piti" tulla edellisenä päivänä sovitun mukaisesti. Pikkuleipämuutos sen sijaan oli ikävämpi: inhoan suklaapikkuleipiä ja niitähän kokki sitten oli tehnyt. Piti olla kaksi kerrosta vaaleaa keksiä, joiden välissä boysenmarjahilloa. No, vieraat eivät huomanneet mitään, kun eivät tästä tienneet... Lopputuloksena oli:- Moët & Chandon Brut Imperial (hääparille Nectar Imperial)- siika- ja kasvisterriini, mätikastiketta, uusia perunoita + Pfaffenheim Pinot Blanc 2003- sitruunasorbetti (nimenomaan väliruokana eli suunputsaajana)- coeur de fillet, perunabataattimuffinssi, portviinikastiketta, kevätparsaa ja -porkkanaa + Rawson's Retreat Shiraz Cabernet 2004- boysenmarjamansikkakakku mascarponevaahdolla, suklaapikkuleipiä + kahvi ja tyrnilikööri/Meukow Feline V.S.O.PIllalla tarjolla oli boolia ja juustoja (mm. Brie, Apfenzeller) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.