Guest emk Kirjoitettu November 20, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 20, 2011 (muokattu) - Muokattu: November 11, 2012, käyttäjä: emk Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nainen vailla menneisyyttä Kirjoitettu November 26, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 26, 2011 Meille tulee aika perinteinen lappilainen menyy..muutoksia tulee vielä mutta suurinpiirtein tällane.Aluksi:kuohuvatpommac/lastenkuohuvaKylmät ruuat:Savulohi/siikaGraavilohi/siikaKylmä- ja lämminsavuporoaVihersalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku)SienisalaattiSiianmätiäRuisleipää ja rieskaa, siihen päälle oikeeta voita ja juustoaJuomana:Maito, vesi, kotikalja, mehuPääruokana:Poronlihakeitto(juu ei oo tulossa vegejä)Jälkkärinä:Hääkakku - brownie pohjalla mustikka-valkosuklaamousse täytteellä ja sokerikuorrutteella koristeltuna.KaffeaLeipäluustoaPikkuleipiäja lapsille mehutIltapalaksi:broilerirulliakarjalanpiirakoira kera munavoin Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stomp Kirjoitettu November 26, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 26, 2011 Meidän menu oli mielestäni todella kattava, varsinkin kun kaikkea oli paljon. Nam nam graavilohi, sinappikastikekylmäsavulohipateetäytetyt munanpuolikkaatlämminsavulohi ja sitruunamajoneesibroileripekonirullasipulihillokelihapullatkylmäsavulohi-katkarapusalaattiCaesarsalaatti broilerillakolmen juuston salaattiyrttinen vihersalaatti, talonkastikeHärän paahtofileepunaviinikastikesienipapulisäkekermaiset valkosipuliperunatkeitetyt perunatsämpyläsydän, ruisleivätmonenmoista juotavaaHääkakkuna suklaakakku mansikkamoussella ja valkosuklaakuorrutteellaseurana karkkibuffettiiltapalana kinkkujuustopiirakkaa Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
roma Kirjoitettu November 26, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu November 26, 2011 SAARISTOLAISBUFFETAiriston silakatSinappisilliäSipulisilliKonjakki graavattu lohiSavulohtaKatkarapu-majoneesi-kananmunatMaalaiskalkkunaleikeMeetvurstiVihersalaattiHapankaaliSuolakurkkuTilliperunat*****Savustettua porsaan sisäfileetä tai kananpojan rintafileetäPerunapaistosHunajaiset paahtojuureksetTalon leipä ja voiRuuat hääpaikan pitopalveluntoimesta ja kakun (suklaa-vadelma-moussekakku) teen itse. Vähän olisi tarkoitus vielä lisätä ja poistaa menyystä jotain. Esim itselle ei iske hapankaali tai meetvursti. Jokin salaatti olisi vielä ite kiva saada. Mikä salaatti sopisi saaristolaispöytään? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jojo_ Kirjoitettu January 7, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu January 7, 2012 Meille tulee kalaton ja sienetön menu. Sulhanen ei voi syödä kumpaakaan, niin ajateltiin jättää ne pois listalta. Alustavasti lista näyttää tältä:Mozzarella-tomaatti-rucola-salaattiCeasarsalaattiMelonilajitelmaPerunasalaattiKotijuustoSavuporoterriiniKasvistuulihatturullaPaahtopaistirulla aura-paprikamoussellaHärän sisäfileePestokanaLihapullatVuohenjuusto-kasvisgratiiniKeitetyt perunatHöyrytetyt kasviksetKakkubuffet Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebsu Kirjoitettu January 8, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu January 8, 2012 Meille ei tule pitopalvelua, vaan erikseen kokki ja 3 tarjoilijaa, joten paljon teemme esimerkiksi ruokien esivalmisteluja itsekin ja kakku tehdään omin voimin myös.Tässä meidän hyvin simppeli menu:Kylmät:Vihersalaatti, tykötarpeet eri kupeissa (tomaatti, kurkku, feta, oliivit, marinoitu punasipuli & paahdetut siemenet), 2 salaatinkastikevaihtoehtoaSienisalaattiKylmäsavulohi, tuorejuustorullat saaristolaisleipäpaloillaKolmen juuston lajitelma (Peltola Blue, Castello Marquis ja kolmatta ei vielä valittu), rypäleitäKarjalanpiirakat, munavoiLämpimät:Pippurijuustotäytteinen porsaanfileeLämminsavulohi, kermaviilikastikePikkulihapullatKermaperunatAura-juuresvuokaRuokajuomat: Pöydissä valko- ja punaviinipullot, seisovassa pöydässä kivennäisvesi, maito & olut.Mansikkakakku, valkoiset mazarin-leivokset, kahvi & avecIltapalalla tarjotaan tähteitä koottuna, lisäksi myös patonkia ja levitteitä.Lapsille on tarjolla jotain namusia ja aikuisille boolin ym. palanpainikkeeksi hyvin maustettua kuivalihaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pudde Kirjoitettu January 24, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu January 24, 2012 Meille olisi tulossa seuraavanlainen menu ja olen todella helpottunut, että ollaan vihdoin tässä vaiheessa, eli juhlavasti tasan kuukautta ennen häitä pitopalvelu sai päivitettyä tarjoukseensa hinnan ja toiveiden mukaisen sisällön (Nyt jo naurattaa, mutta ei vielä tänä aamuna LOL)Lämmin alkumalja: Appelsiinillä maustettu vaalea glögiAlkuruoka:Vihersalaattia, tomaattia, kurkkua ja sinappidressingSienisalaattiaPunajuuriterriiniä, marinoitua porkkanaa ja chèvrejuustoaSundomin savusilakoitaSavustettua nieriää ja piparjuuri creme fraiceMustaherukkagraavattua lohta ja sitruunamajoneesiaPalvattua lampaan paistia ja karitsamakkaraa, mustaherukkahyytelöäMustasavustettua kalkkunan rintaa ja mehustettuja karpaloitaKeitinperunaLeipälajitelma, Maalahden limppua, patonkia, näkkileipää ja ruisleipääVoi ja tuorejuustoLämminruoka:Kokonaisena paahdettua porsaan sisäfilettä, rapeaa pekonia sekä yrttipunaviinikastikettaPaistettua lohta, haudutettua purjoa ja kuohuviinikastikettaHunajapaahdettuja juureksia ja lehtipersiljaaMozzarella-parmesan gratinoitu munakoisovuoka (tarjolla vain kasvisruokailijoille)Paahdetut yrttiperunatLastenruoka:Kasvisdippilajitelma ja kermaviilikastikeNauravat nakit ja lihapullat, perunamuusia, pennepastaa kermaisessa tomaattikastikkeessaJälkiruoka:Hääkakkuna prinsessakakkuPavlova, lakkoja ja mustikoitaSuklaatryffelit, mustaherukkatryffeli ja tyrni-valkosuklaatryffeliReilun kaupan kahvi ja luomu- tee klt3007 1 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
030312 Kirjoitettu January 25, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu January 25, 2012 (muokattu) Meille olis tulossa tälläinen tosi vaatimaton menu, mutta vieraat saa siihen tyytyä Perinteinen vihersalaatti, kastikeMerellinenpastasalaatti (paprika, pesto, oliivi, feta, katkarapu)WaldorffinsalaattiPippurilohi (kylmä)GraavilohiKalkkunaa persikka-kermakastikkeessaLihapullatKermaperunatKeitetyt perunatKukka-/parsakaaligratiiniFocaccialeipäMehu, kotikalja, maitoKahvi, tee, Kermakakku (vadelma) Muokattu: January 25, 2012, käyttäjä: 030312 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbieq Kirjoitettu March 13, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 13, 2012 Tänään lyötiin lukkoon tarjoilut. Meille tulee ruoat tutun ravintolasta, kun tekevät myös catering-hommia. Lähdettiin hakemaan perinteisempää, suomalaista tarjoilua ja kyllähän siitä sellanen tuleekin!KylmätGraavilohiMarinoituja muikkujaLämminsavulohiKalkkunafile & mustaherukkahyytelöTäytetyt kananmunan puolikkaatSienisalaattiVihersalaatti+ Sulhaspiirakoita+ RyynirieskaaLämpimätKarjalanpaistiPerunamuusiPuolukkasurvosJälkiruokaMustikkarättänä vaniljajäätelön kanssaHääkakkuna valkosuklaa-mustaviinimarjakakkuIltapalaksi näillä näkymin jotain ruokaista salaattia sekä anopin omena-aurajuustokeittoa, nämä tarkentunee myöhemmin. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest morsio812 Kirjoitettu March 16, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 16, 2012 Saatiin tarjous joka kuulostaa aika ylihinnoitetulta.. Vai mitä olette mieltä seuraavasta? Häät pikku paikkakunnalla pohjoisessa, vanhassa pirttirakennuksessa. Siis ei todellakaan mikään huippuravintola.Alkumalja 3,8 €Vihreä salaatti, kanasalaatti, leipää, maito, vesi, mehu ja porokeitto 18€Kakkukahvit (perus mansikkakakku) 9,5 €Siis ilman alkumaljaa kaksi salaattia, keitto ja kakkukahvit 27,5€/henkilö. Sisältää tarjoilun ja astiat. Lisäksi paikan vuokra 50€/tunti.Kun olen lukenut ihmisten kertomuksia ja yritysten hinnastoja, niin tämä meidän saama tarjous kyllä vaikuttaa Suomen kalleimmalta! Vai kuvittelenko vaan? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kirjoitettu March 16, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 16, 2012 (muokattu) Edit. poistettu Muokattu: May 5, 2012, käyttäjä: Daliya Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgot Kirjoitettu March 16, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 16, 2012 Saatiin tarjous joka kuulostaa aika ylihinnoitetulta.. Vai mitä olette mieltä seuraavasta? Häät pikku paikkakunnalla pohjoisessa, vanhassa pirttirakennuksessa. Siis ei todellakaan mikään huippuravintola.Alkumalja 3,8 €Vihreä salaatti, kanasalaatti, leipää, maito, vesi, mehu ja porokeitto 18€Kakkukahvit (perus mansikkakakku) 9,5 €Siis ilman alkumaljaa kaksi salaattia, keitto ja kakkukahvit 27,5€/henkilö. Sisältää tarjoilun ja astiat. Lisäksi paikan vuokra 50€/tunti.Kun olen lukenut ihmisten kertomuksia ja yritysten hinnastoja, niin tämä meidän saama tarjous kyllä vaikuttaa Suomen kalleimmalta! Vai kuvittelenko vaan?Mun mielestä tuo ruokaosasto on ihan ok, ehkä jopa edullinen (poro on kallista, eikä kanakaan halpaa), mutta kakkukahvit 9,5e Meillä (siis töissä) kakkukahvien hinta on 4-5e /hlö, ja jos ottaa ruuat pitopalveluineen, niin kakkukahvin osuus on vielä pienempi. Ja kakuiksi saa ihan tasan sellaisen kakun/ kakut kuin haluaa... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Haaveillen Kirjoitettu March 18, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 18, 2012 Meillä vasta aivan varhaisella suunnitteluasteella häät ja tällaisia olen miettiny jo valmiiksi:Vieraita 60-65 joista lapsia 10-15Ruokaa varaisin 70 hengelle ja nämä tehdään itse!RUOKA:Savuporokiusaus TAI Lohikeitto ( + lihakeitto allergisille )Kasvisgratiini ( kukkavihanneksia+porkkanaa ) / marinoidut paprikatVihreä salaattiColeslawtomaatti - mozzarellasalaattiGraavilohiruisleipä + omatekoinen rieska( mietin, että tarvitseeko leikkeitä / juustoa lainkaan...??? )KAHVITUS:Juustokakku tai kermakakkukeksejäjokin kuivakakku tai kranssiILTAPALA:Ruoalta salaatit ja graavilohi ( vihersalaattiin lisänä fetaa )+ sienisalaattiSavulohiCoctailpiirakat + munavoipienet lihapyörykät ( tehty aiemmin pakkaseen, uunissa lämmitys )Patonkia ( yrtti ja vs tai tavallista )Miltä kuulostaisi ja mitä arvioisitte hinnaksi moiselle?? Oma arvioni on, että 600€ riittäisi..Sienet tulee ilman, kaikki lohet tehdään itse ( kokonaisesta lohesta, hinta noin 4-5€/kg )rieska tulee ilmansalaattitarvikkeet ja piiraat tukusta kuten myös varmasti savupororouhe, kermat yms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruska* Kirjoitettu March 24, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2012 (muokattu) Meillä ei ruuilla kikkailla (vaikka kokki olenkin, niin menu on puhtaasti miehen suunnittelema, en puuttunut pätkääkään):Alkumaljat (hankimme itse)Fetasalaatti, kastikeSalami-pastasalaattiBroilerin rintaa Sweet Chili-kastikkeessaSavulohitarjotinLihapyörykätPorsaan ulkofilee kermaisessa herkkusienikastikkeessaKeitetyt perunatUunipaahdetut vihanneksetMaito, mehu, kotikalja, vesiMallashiivaleipä, ruisleipä, leviteJälkiruuaksi mango-valkosuklaakakkua ja kahviaErikoisruokavalioille omat pöperöt, jos niitä ilmaantuu.Itse en syö kalaa, mutta mies rakastaa sitä, joten turha kalakikkailu jäi pois ja päädyttiin yhteen lajiin (silliä ja munaa pohdittiin mutta eiköhän tuossa ole jokaiselle jotakin)Meidän juhlat tulee tekemään alusta loppuun pitopalvelu, jossa työskentelin itse 6 vuotta, joten tarjous ei päätä huimannut = 21€/hlö sisältäen pöytäliinat, ruuat, astiat ja tarjoilut. Että eipä ollut vaikea valita teenkö itse vai joku muu. Vieraita kuitenkin päälle 100, joten antaa ammattilaisten hoitaa.En halunnut värvätä sukulaisia hommiin, vaan kerran kun järjestetään niin järjestetään sitten kunnolla niin että kaikki läheiset voivat nauttia juhlimisesta.Yöpalalle tulee kaikki ruokailun jämät, sekä omatekoisia lihapasteijoita ja kinkkupiirakkaa, sipsejä ja patonkia+levitettä. Muokattu: March 24, 2012, käyttäjä: Limepiipertäjä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
miomao Kirjoitettu March 24, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu March 24, 2012 Meidän menu & juomatarjoilu oli seuraavanlainen:savuporo-tuorejuustorullia talon saaristolaisleivälläpunajuuricarpaccio, yrttimajoneesia ja parmesanlastujapaahdettua kalkkunanrintaa, marinoituja kasviksia ja basilika-jogurttikastikettaaurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, oliiveja, punasipuliatomaatti-mozzarella-basilikasalaattiamelonisalaattia~marinoitu häränulkofilee tummassa chilikastikkeessalämmin kasvis-tortelliinisalaattipaahdetut yrttiperunat~talon leipävalikoima, pestolevite, voi~mango-suklaakakkua ja mangomelbakastikettakahvi, tee, Jaloviina, Vana Tallinn Cream~kuohuviini Cristalino Cava Brutpunaviini Lindemans Cawarra Shiraz Cabernetvalkoviini KWV Chenin Blanc~olut A. Le Coqsiideri Crowmoor Dry Applelonkero Hartwall Original Long Drink~vesi, kivennäisvesi, maito, mehu~iltapalalla feta-kasvis- ja kinkku-kasvis-piirakkaa ja pääruualta jääneitä kylmiä ruokia Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marchbride Kirjoitettu May 6, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu May 6, 2012 Me ollaan mietitty seuraavanlaista menua kun "välimerellinen tapas-menu". Kaikki tulisi kerralla tarjolle buffet-muodossa ja erikseen mainitut pöytiin naposteltaviksi sillä aikaa, kun vieraat odottavat omaa vuoroaan hakea ruokaa.En tiedä onko meidän juhliin tulossa yhtään kasvissyöjää. Sen tiedän, että on tulossa henkilöitä jotka eivät syö lihaa, mutta kalaa syövät.Voisiko joku kasvissyöjä kommentoida miltä menu kuulostaa hänen näkökulmastaan.Iltapala on vielä mietinnässä, mutta jotain pientä suolaista on tarkoitus tarjota.yrttimarinoituja grillattuja herkkusieniä (pöytiin)pestomarinoituja oliiveja (pöytiin)manchegojuustoa (pöytiin)*valkosipuli-tomaatti-bruchetattomaatti-basilika-mozzarella-salaattiarucolaaserranonkinkkuacantaloupemeloniapatonkiavalkosipuli-yritti-levitettäaioliachili-paprika-majoneesia*espanjalaista kasvispaistosta (paprika-punasipuli-pavut)siivutettua valkosipuli-yrttimarinoitua naudan sisäfilettä vuohenjuustolla ja pinjansiemenillä kuorrutettuja lohikuutiotatimjamilla maustettuja lohkoperunoitaHyvin pitkälti koottu meidän omista suosikkiruoista, mutta uppoaisikohan nämä myös valtaosaan vieraista? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimosah Kirjoitettu May 9, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu May 9, 2012 Meidän menu:Kylmäbuffet:sillikaviaariagraavisiikaasaaristolaisleipääkylmäsavulohtakalaterriiniälämminsavulohtasavulammastauusia perunoitahalloumiamarinoituja vihanneksiavuohenjuustocroustadesmozzarellasalaattirapusalaattibroilersalaattivihersalaattiLämminbuffet:marmoroitunutta häränfilettäpaistettua siikaakesäkurpitsa-parmesanpaistosuunijuureksiahöyrytettyä parsaaKahvi + brandy/tiramisulikööri + kakku (joka toinen kerros mansikkaa, joka toinen suklaataYöpalaksitikkupaloja, juustoja Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaizu Kirjoitettu May 18, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu May 18, 2012 (muokattu) Saatiin tarjous joka kuulostaa aika ylihinnoitetulta.. Vai mitä olette mieltä seuraavasta? Häät pikku paikkakunnalla pohjoisessa, vanhassa pirttirakennuksessa. Siis ei todellakaan mikään huippuravintola.Alkumalja 3,8 €Vihreä salaatti, kanasalaatti, leipää, maito, vesi, mehu ja porokeitto 18€Kakkukahvit (perus mansikkakakku) 9,5 €Siis ilman alkumaljaa kaksi salaattia, keitto ja kakkukahvit 27,5€/henkilö. Sisältää tarjoilun ja astiat. Lisäksi paikan vuokra 50€/tunti.Kun olen lukenut ihmisten kertomuksia ja yritysten hinnastoja, niin tämä meidän saama tarjous kyllä vaikuttaa Suomen kalleimmalta! Vai kuvittelenko vaan?No en tiedä onko tuo sinun menu tarjous hirveän kallis meillä samanlainen menu tarjous oli 26 euroa. Poro ainakin nostaa hintaa jonkin verran. Kakkukahvien hinnoittelu erikseen tuntuu aika kovalta. Kun kysyin meidän pitopalvelulta, kuinka vaikuttaa kahvitajottavien pois jättäminen, koska teen ne kaikki itse, niin se oli n, 3-4 euroa henkilö kohden..Korjaus hintaan... =) Muokattu: May 18, 2012, käyttäjä: kaizu Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo13 Kirjoitettu May 21, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu May 21, 2012 Luvassa (ja toiveissa) rapian 100 hengen häät elokuussa 2013. Pohdinnan alla menun lisäksi se, että tehdäänkö kaikki vai osa itse, vai tilataanko kaikki vai osa pitopalvelusta.Mielipiteet ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita!Alustavaakin alustavampi menu:Alkumaljat-------------Vihersalaatti (salaattisekoitus, kurkku, tumma viinirypäle, ruisleipäkrutongit, leipäjuustokuutiot)Sinappinen salaatinkastikePastasalaatti (ei sisällä juustoa, lihaa tai kalaa)SienisalaattiSavulohiGraavilohiTomaattimuikkujaRuisleipä, hiivaleipä, levitteet (voi, laktoositon margariini)Keitetyt perunatMaalaisperunasose (voita ja kermaa säästämättä)Uunilohi kantarelli/suppilovahvero/tattikastikkeellaPaahtopaisti/possun uunifileHirvi-sika-nauta-lihapullatPaistinkastikeMaito, kotikalja, vesi-----------Marjaisa (mansikka, mustikka, vadelma) hyytelökakku tummalla kakkupohjallaTiikerikakkuPikkuleipäkimara (lusikkaleivät, kaneliässät, muu)Kahvi, tee, mehu------------IltapalallaYlijääneitä salaatteja, lihapullia, kalaa ym.KarjalanpiirakoitaGrillimakkaraaBoolia------------------Pääruokaa eli uunilohta-paahtopaistia/filettä-lihapullia on pohdittu pitkään ja päädytty (ainakin toistaiseksi) tuohon vaihtoehtoon, jotta jokaiselle on jotain. Suvusta kun löytyy allergisia, ja "ihan muuten vaan" ruokansa suhteen tarkkoja. Tosin, itsestä se tuntuu hieman turhan runsaalle (veljen häissä kun oli kermaista lihapataa pääruokana), mutta mutta. Lihapullista ei luovuta, niitä kun syövät niin lapset kuin aikuisetkin, kalaa harvemmin on ollut pääruokana ja paahtopaisti/file olisi helppo tarjota. Että tuota... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Satu Kirjoitettu June 6, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu June 6, 2012 Meillä on tulossa häät elokuun lopulla ja eikä menuuta ole lyöty vielä lukkoon pitopalvelun kanssa mutta luulisin ettei suuria muutoksia tule. Hintaa on melko tarkkaan 30€/henkilö, n.100 aikuista kutsuttu + 10 lasta.Tämmöiset suunnitelmat siis meillä:Alkupaloina:- keitetyt perunat- graavisiika tai lohi- savustettu lohi- jokin kolmas kalasta tehty mutta ei vielä tiedetä mikä- copakinkkua ja parsaa- jonkinlainen tulisemmasta/vahvemmasta salamista tehty alkupala- kreikkalainen salaatti --> kurkkua, tomaattia ja vihreää paprikaa + erillisiin kulhoihin oliivit, sipulit ja feta- tsatsiki- kana-ceasar salaatti --> kastike eri kippoon ettei ole sitten ihan löllöä- pekoni-papu-chorizomakkara -salaattiPääruoka:- broileria aurajuusto-kastikkeella- pähkinäriisi- kasvisgratiini+ leivät & levitteet ja alkoholittomat ruokajuomat. Lapsille meinataan pyytää pieni määrä lihapullia tai sitten jos pitopalvelulle käy niin voidaan tehdä satsi niitä itekin ja laittaa pöytään. Kera kyltin että VAIN lapsille Jälkiruoaksi tulee jonkinlainen kakku + kahvit, jos tohon samaan hintaan saa perinteisen täytekakun sijasta esim. tuorejuustokakun niin sellaiseen todennäköisesti päädytään.Iltapalasta ei ole vielä tietoa, todennäköisesti ainakin silloin pöytään nostetaan ne mitä varsinaiselta ruoalta jää ja lisäksi pitäis sitten miettiä/keksiä jotain. Kuitenkin sen pitäisi olla jotain sellaista minkä saisi nopeesti tarjolla eikä kenenkään tarvis värkätä suuremmin keittiössä.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimotyttö Kirjoitettu July 14, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu July 14, 2012 Apua! Ei pitäis lukea näitä menuja täältä, kun on muutenkin nälkä.Meille tulee:* Mustaherukanlehtikuohu* Kylmäsavuporoleipäset* Graavilohileipäset* Savulohiperunasalaatti* Hedelmäinen vihersalaatti* Kukkoa viinissä* Valkosipulikermaperunat* Paahdetut kasvikset* Lihapullia (lapsille)* Coctailpiirakat ja munavoi* Vesi/maito* Mansikkakermakakku* Kahvi/tee/mehuTämän hinta on 35€/hlö.Tämän päälle vielä maksetaan ruualle yhdestä kahteen kaatoa viiniä ja kahville valkosuklaa-mangojuustokakku ja kahvin seuraksi avec.Pitopalvelu tulee juhlapaikan puolesta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimotyttö Kirjoitettu July 14, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu July 14, 2012 Niin ja tuleehan meille iltapalakin:Lämmintä suolaista piirakkaa ja vihersalaattia. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaljah Kirjoitettu September 27, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu September 27, 2012 (muokattu) Minä olen pähkäillyt tällaista:alkupalat:salaatti + oliivi, feta, kruntonkeja, siemeniä, marinoitua sipulia, -sieniä, aurinkokuivattuja tomaatteja, viinirypäleitä tms erillisissä astioissa (ota maun mukaan)kalaa, esim. silliä, graavilohta sekä lämminsavulohta/siikaa/tms.kananmunanpuolikkaitasienisalaattiaporo/naudanpaistia, ehkä rullana tuorejuustoa tms. sisällä?maalaispatee/lihalyytelö tms.?pastasalaatti tms.marinoitua tms. kanaaleipää (tummaa + monivilja/vaalea), voita, tuorejuustoajuusto- ja leikkelevati?salaattikastike, oliiviöljy, viinietikka, mustapippuripääruoka:possupaistia + kastike (herkkusieni?)lohta tms + kylmä kastike?lihapullia(kerma)perunaa tms.höyrytettyjä kauden kasviksiakahvipöytään:kakku, ei perinteinen kermakakku vaan mieluiten ”jenkkityylinen”, maukas kakku. sisällä esim. vadelmaa ja valkosuklaata? EI marsipaania vaan mielummin se sokerihörselökuorrutusgluteenitonta purtavaapullakranssimacaronejakeksejäiltapala n. 50 hlö:kinkkukiusausjanssoninkiusaussalaatit ym. ruualta Miltä vaikuttaa? Mitä lisäisitte/poistaisitte tms.? Muokattu: September 27, 2012, käyttäjä: manaljah Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akka Kirjoitettu September 28, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu September 28, 2012 Mä ajattelisin, että jos alkupaloissa on lämminsavulohta tai jotakin muuta lämmintä kalaa, ei pääruoaksi tarvita enää lohta. Jos leipä on hyvää ja siihen on tarjolla voita ja levitettä, harvemmin oon nähny suurta menekkiä juustolla ja leikkeleillä. Mä valitsisin jomman kumman lihapateen/hyytelön tai paistilihan + kanan kuin että ottaisin kaikki kolme. Jos ei kasvissyöjiä tule niin possupääruoka ja lihapullat on hyvä. Salaattivaihtoehdot on hyviä ja erityisesti että saa itse koota salaatin ja valita vielä kastikkeen. Riippuen toki vieraista, mutta kahvipöydän pullat ja keksit yleensä jää syömättä.. Macaronit kuulostaa kivalle, jos tarjoais niitä pelkän kakun kanssa. Sellasia ajatuksia mutta riippuu toki vieraista ovatko nirsoja, ruokavaliorajoitteisia.. Tykätäänkö että kaikkea on liikaa vai että on vain pari vaihtoehtoa. Jos alkupaloja on paljon, niillä saa jo helposti mahan täyteen ja tilaa pääruoalle ja kahvipullille ei jää Minä olen pähkäillyt tällaista:alkupalat:salaatti + oliivi, feta, kruntonkeja, siemeniä, marinoitua sipulia, -sieniä, aurinkokuivattuja tomaatteja, viinirypäleitä tms erillisissä astioissa (ota maun mukaan)kalaa, esim. silliä, graavilohta sekä lämminsavulohta/siikaa/tms.kananmunanpuolikkaitasienisalaattiaporo/naudanpaistia, ehkä rullana tuorejuustoa tms. sisällä?maalaispatee/lihalyytelö tms.?pastasalaatti tms.marinoitua tms. kanaaleipää (tummaa + monivilja/vaalea), voita, tuorejuustoajuusto- ja leikkelevati?salaattikastike, oliiviöljy, viinietikka, mustapippuripääruoka:possupaistia + kastike (herkkusieni?)lohta tms + kylmä kastike?lihapullia(kerma)perunaa tms.höyrytettyjä kauden kasviksiakahvipöytään:kakku, ei perinteinen kermakakku vaan mieluiten ”jenkkityylinen”, maukas kakku. sisällä esim. vadelmaa ja valkosuklaata? EI marsipaania vaan mielummin se sokerihörselökuorrutusgluteenitonta purtavaapullakranssimacaronejakeksejäiltapala n. 50 hlö:kinkkukiusausjanssoninkiusaussalaatit ym. ruualta Miltä vaikuttaa? Mitä lisäisitte/poistaisitte tms.? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Charlene Kirjoitettu September 28, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu September 28, 2012 Iltapalalat jäisi multa syömättä, yöks, kouluruokaa... Mutta muuten on kattava menu. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.