Guest Rea Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Ihan puhtaasti mielenkiinnosta ;D: Minkälaisia menuja olette suunnitelleet ja paljonko budjetoineet niihin? Entä minkä pitopalvelun kautta hommaatte tarjoilun vai teettekö itse? Tässä meidän suunnitelmat, joita ei olla vielä pitopalvelun (Liekorannan Peltoset) kanssa lyöty lukkoon, mutta tarjouksen perusteella ollaan ajateltu seuraavanlaista menua (saa kommentoida! ):Sillilajitelma (kolmenlaista silliä/silakkaa)Graavi kirjolohiSavustettua siikafileetäKeitetyt perunatPaahtopaistileikeTuoreyrtein koristeltua maalaiskotijuustoaKoristellut kananmunanpuolikkaatCesarsalaattiKreikkalainen salaatti MetsäsienisalaattiSalaatinkastikePaistipöytä:Kokonaisena paistettua porsaanfileetäMarinoitua karitsanpaistiaYrttimarinoitua kalkkunanfileetäValkosipuliperunatUtahin lohkoperunatKasvisvaihtoehto (ehkä wokkivihanneksia, gratiini tms.)Leipäkori, voi, tuorejuustoleviteMaito, vesi, mehu, kotikaljaPunaviini, valkoviini (nää hommataan ite, ei siis kuulu hintaan)Mansikka-hääkakku(Ehkä tehdään ite lisäks jotain pikkuleipiä, joissa meidän nimikirjaimet tms.)Kahvi, teevalikoima, mehuKonjakki, likööri (hommataan kans ite)Eli tää menu ois markoissa about 120 mk/hlö (tietty hinnat on voinu vähän nousta siitä, kun ollaan saatu tarjous ennen euroaikaa)Iltapala (hinnasta ei vielä tietoa):Karjalanpiirakoita, munavoitaSalaattiMakkaranpaistoaJa juomiksi tarjoamme siis olutta, siideriä ja viinejä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenni Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Me ajateltiin tarjoilla seuraavanlainen menuRunsas Karjalainen Pitopöytä: Sillit (2), graavilohi, savukirjolohi, maalaishyytelö, savupalvikinkku, sienisalaatti, salaattilajitelma, karjalanpiirakat, munavoi, sultsinat. Kokonaisena paistettua porsaan sisäfilettä, sienikastiketta, paistettuja muikkuja, muhennettua porkkanaa, kesän kasviksia, keitetyt perunatKotikalja, jäävesi, puna- tai valkoviini Hääkakku, kahvi, tee(Vähän voi tulla vielä pieniä muutoksia, ainakin ruokaan lisätään lihapullat) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helikuu Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Meille tulee savolainen pitopöytä, jossa yritämme huomioida myös kasvissyöjäystävämme:Italiansalaatti, vihreä salaatti, sienisalaatti, tomaatit ja kurkutsavulohi, graavilohi, silli, neulamuikutleikkele- ja juustopöytäkasvisgratiini, porkkanalaatikko, makaroonilaatikko,porsaanfile, perunat, riisi, sienikastike ja ruskea kastikeleipäpöytäjuomat. maito, piimä, vesi, mehu, kotikaljaVadelmakakku ja pikkuleipiä kahdenlaisia (jotka tehdään itse)iltapalaksikarjalanpiirakoita ja munavoita (tehdään itse)lihapullatvihreä salaattitonnikala- ja kinkkupasteijat (tehdään itse)dippipöytä : porkkanat, tomaatit, kurkku ja dippikastikkeetHintaa tulee noin 150 mk /hlö Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elovena Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Meidän menumme on vielä aika vaiheessa, mutta pitopalvelusta antoivat alustavan ehdotuksen:Liharuoka, esim. kanaa ja lapsosille pikkulihapulliaKaksi kalaruokaa (mitä, se on vielä auki)Perunoita (varmaankin ihan keitettyjä)Salaatteja (hehheh, kertoopa tosi paljon sisällöstä...)LeipääHääkakku + kahviMahdollisesti itse tehdyt kaneli"ässät" tms.Hintaan kuuluu tarjoilu, kukka-asetelmien teko raaka-aineiden hinnalla ja ruokajuomat. Hinta-arvio 80mk/hlö. Vielä ei ole tiedossa, montako kasvissyöjää juhliin tulee, että heille pitää jotakin keksiä, jos eivät kalaa syö... Ruokaa kuulemma varaavat niin reippaasti, että siitä jää iltapalaksi. Saas nähdä, tehdäänkö sitten siihen jotakin lisuketta. Ja jotakin alkoholipitoista juomaakin oli ajatus laittaa tarjolle, mutta ei varmaankaan boolia. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juhannusruusu Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Ensi alkuun kysymys: lasten ruoat. Meille ei kovin montaa alle teini-ikäistä ole tulossa (max 6), kannattaako hankkia erikseen lapsille syötävää, siis tätä lihapullalinjaa? Oman ns. filosofiani mukaan ei, meille tulee ihan tavallista ruokaa, jonka luulisi sopivan kaikille. Mitä mieltä olette? Päässemme syömään noin puoli kuuden aikaan illalla, joten todennäköisesti kaikki ovat jo jotain päivällä syöneet. Menumme tulee ravintolan puolesta suoraan listalta, joten tämä ei ihan metrinen lista ole, mutta itse tykkään kovasti. Ainoastaan yksi vieraistamme on vege (ellei sitten joku ole hiljattain suuntausta muuttanut), joten täytyy selvittää, saammeko yhden erillisen kasvispääruoan. Itse en syö kalaa enkä muutakaan merestä nostettua, mutta mielestäni kesäjuhliin saapuvien vieraiden on sitä saatava, kuuluu jotenkin asiaan. Alkuun: fetasalaattia, katkarapusalaattia, vihreää salaattia, savulohta kermaviilikastikkeella, maalaispateeta, vielä joku kasvisjuttu (tarjouksessa luki äyriäisiä, mutta vaihdetaan allergiani vuoksi) plus talon leipää. Pääruoka on sisäfilettä kanttarellimuhennoksella (oih!). Perunavaihtoehtoja oli sen kymmenen, luultavasti valitsemme ihan tavallisia perunoita (sulho irvistää valkosipulille ja sitten tulee näitä hulahulaongelmia jollekin, jos on liikaa kermaa kaikkialla).Ruokajuomina viinit + vettä ja kotikaljaa. Lapsille pitää kai löytyä maitoa?Erillistä jälkiruokaa ei ole; kakku ja kahvi/tee avec (???mikä olisi hyvä kesäinen likööri konjakittomille?) ajavat tämän. Lisänesteytystä saa sitten baarin puolelta; en ole boolin ystävä, joten muutkin jäävät tällä kertaa ilman. BM on vastuutettu huolehtimaan siitä, että auton takapaksista löytyy myös olut poikineen Iltapala meille tulee 99% todennäköisyydellä, joko ns. tähdesalaatteja tai sitten joku kiusaustyylinen helppo ruoka. Mulle kyllä kelpaisivat hiukopalaksi metvurstivoileivät ja suolakurkku!Hintaa lystillä ilman juomia, jotka laskutetaan kulutuksen mukaan, on 32e per nokka. Tämä sisältää myös paikan koristelut (kukat, liinat, servetit jne), sekä henkilökunnan eli tarjoilut, siivoukset ja sen sellaiset. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ransu Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 Moips!Meille tulee varmaankin tämä, kutakuinkin ilman muutoksia.SherrysilliäGraavisiikapalatKylmäsavulohirullaLämminsavukirjolohi, tartarRosefileruusukkeetSavuporopateLihapyörykätRuhtinassalaattiSalamisalaattiKreikkalainen salaattiKasvisvati, dippikastikeJuustotarjotin, hedelmiä, keksejäSämpyläsydän, ruisleipä, voiKotijuomatPerunatUunifile, madeirakarpalokastike, kermaperunat, pikkuporkkanatHääkakkuPersikkatorttuMini AleksanterileivoksetKahvi, haudutettu tee, mehuKahvipöytään tuomme luultavasti lisäksi erilaisia ihania suklaakonvehteja.Hinta 20,20 euroa/henkilö, joka sisältää kaiken tarjoilusta liinoihin ja noutopyödän kukka-asetelmaan. Iltatarjoilija ruuan jälkeen maksaa erikseen. illaksi meille tulee boolia, olutta, ruuan jämiä ja karjalanpiirakoita munavoilla. Iltapalan tarpeellisuudesta en ole ihan varma, koska vihkiminen vasta klo 16.Ransu Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ransu Kirjoitettu March 8, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 8, 2002 niin ja pitopalveluna Tilisanssi Kangasalalta ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
janssu Kirjoitettu March 9, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 9, 2002 Ensi alkuun kysymys: lasten ruoat. Meille ei kovin montaa alle teini-ikäistä ole tulossa (max 6), kannattaako hankkia erikseen lapsille syötävää, siis tätä lihapullalinjaa?Mulla on paljonkin kokemusta lasten ruokkimisesta, kun on omia 3 ja heidän kavereitaan viettää meillä usein viikonloppuja. Teidän menun luettuani suosittelisin kyllä varaamaan lapsille omat ruoat. Monet lapset ei syö fetaa tai katkarapuja tai pateita tai kokolihaa tai sieniä, joten vaihtoehdot saattaa mennä tosi vähiksi. Ja vaikka oliskin jo päivällä syönyt, niin kyllä lapsillekin tulee juhlafiilis siitä, että istuu muiden seurassa syömässä. Sitäpaitsi se rauhoittaa muiden syömistä, kun lapsetkin viihtyy pöydässä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiawatha Kirjoitettu March 9, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 9, 2002 Perunavaihtoehtoja oli sen kymmenen, luultavasti valitsemme ihan tavallisia perunoita (sulho irvistää valkosipulille ja sitten tulee näitä hulahulaongelmia jollekin, jos on liikaa kermaa kaikkialla).Täällä olemme aina ihmetelleet, mikä tuottaa ongelmaa, että ei voi tehdä esim. kermaperunoita hylakermaan? Nykyään näitä ihmisiä on todella paljon, joten luulisi olevan helpompaa kun ruokkii suurta joukkoa, tehdä suosiolla kaikki hylaan - minä ainakin teen näin. Kaverilla oli häissä tämän mokoman takia 2 eri kakkua, toinen hyla ja hän oli kuulemma kovin pettynyt kakun ulkonäköön & makuun, jota suuresti muuten ihmettelimme. Miten hylakakusta VOI saada mautonta?Eri asia tietysti on jos ei voi syödä hyla-tuotteitakaan. Lisäksi kun itse kärsin vähäsen laktoosi-intoleranssista, niin älysin miettiä asian näin: ostan vielä lisäksi apteekista laktoosi-intolerantikoille tarkoitettuja pillereitä ja laitan ne johonkin ruokapöytään esille, josta sitten saa ottaa vaikka varmuuden vuoksi, sillä eihän ole kiva olla masu ärtyneenä juhlissa! Itse todella harvoin muistan varata pillerit mukaan, mutta kun oma vaiva ei ole kovin paha, eli voin kyllä syödä normaaliakin ruokaa, puhdas maito ei vain sovi.Jos ei halua pillereitä hankkia, voisi tietysti muistuttaa asiasta jossain liitteessä tms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juhannusruusu Kirjoitettu March 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 10, 2002 Hyvä pointti; esim kaasollani tämä hulavaiva on, mutta ikinä hän ei ole siitä valittanut, vaan varaa automaattisesti parit napit mukaansa. Uskoisin, että kokki pystyy kaiken hylana tekemään ja ei se maussa tunnu, mutta tavallinen peruna on siitä helppo, että se ainakin käy kaikille. Tai jos ei käy, niin alkaa mennä yli minun etukäteenmiettimis-joustokykyni. Näiden ruoka-asioiden pohtimisessa on niin älyttömästi liikkuvia osia... kuten nyt vaikka tuo lasten ruokapuoli. No, ravintoloitsijamme tuskin ensi kertaa tällaisia ongelmia pohtii, joten eiköhän sekin siitä järjestyne.Täällä olemme aina ihmetelleet, mikä tuottaa ongelmaa, että ei voi tehdä esim. kermaperunoita hylakermaan? Nykyään näitä ihmisiä on todella paljon, joten luulisi olevan helpompaa kun ruokkii suurta joukkoa, tehdä suosiolla kaikki hylaan - minä ainakin teen näin. Kaverilla oli häissä tämän mokoman takia 2 eri kakkua, toinen hyla ja hän oli kuulemma kovin pettynyt kakun ulkonäköön & makuun, jota suuresti muuten ihmettelimme. Miten hylakakusta VOI saada mautonta?Eri asia tietysti on jos ei voi syödä hyla-tuotteitakaan. Lisäksi kun itse kärsin vähäsen laktoosi-intoleranssista, niin älysin miettiä asian näin: ostan vielä lisäksi apteekista laktoosi-intolerantikoille tarkoitettuja pillereitä ja laitan ne johonkin ruokapöytään esille, josta sitten saa ottaa vaikka varmuuden vuoksi, sillä eihän ole kiva olla masu ärtyneenä juhlissa! Itse todella harvoin muistan varata pillerit mukaan, mutta kun oma vaiva ei ole kovin paha, eli voin kyllä syödä normaaliakin ruokaa, puhdas maito ei vain sovi.Jos ei halua pillereitä hankkia, voisi tietysti muistuttaa asiasta jossain liitteessä tms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest onnellinen Kirjoitettu March 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 10, 2002 Pitopalvelun ehdottama alkuperäinen:Sillivati graavisuolattua lohta tai savumakrillia vihersalaatti italiansalaatti tms. punajuurisalaatti porkkanaraaste tms. pikkelssi palapaistia /karjalanpaistilihapyörykät perunat riisi vihanneksia (esim. kasvisgratiini) laatikko (esim. makaronilaatikko) kotona leivottu ruis- ja hiivaleipä kotikalja, vesi ja maito marjakiisseli jälkiruoaksi kahvi/ tee/ virvoke ja hääkakku Itse leivotaan lisäksi kuivakakkuja ja pikkuleipiä. Hintaa antimille tulee 130,- per henkilö, lapsille 4-12 v. 80,- ja sitä pienemmät ilmaiseksi. Meidän ajatuksia menusta:Sillivati graavisuolattua lohta kananmunan lohkot kesäsalaattia savujuustosalaattia tuore punajuuri-purjosalaatti palapaisti lihapyörykät perunaa riisiä keitettyjä vihanneksia, esim pikkuporkkanat, kukkakaali makaronilaatikko kotonaleivottu ruis- ja hiivaleipä perunarieska kotikalja, vesi,maito, mehu mansikkakiisseli jälkiruoaksi kahvi/tee/mehu valkosuklaa-karpalokakku TAI kinuskikakku pikkuleipiä Me siis halutaan panna salaatit aivan uusiksi ja muutenkin hieman muokata. No ensi kuussa varmaan keskustellaan hieman tarkemmin, kun syksyllä vasta ehdottelivat. Olivat kuitenkin aika jämäkkiä mielipiteissään, mutta pitopalvelun vaihto tms. ei onnistu, kun he tulevat paikan mukana. Paikka on Ruuhipirtti Toivakassa, Keski-Suomessa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Carabassa Kirjoitettu March 10, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 10, 2002 Meidän menu kuulostaa todella yksinkertaiselta kaikkien näiden hienojen "illallisten" jälkeen. Meille tulee siis Salaattia (perusvihreää) Savukalasalaattia Raastevati Graavilohta, porkkanasämpylöitä, rieskaa ja ruisleipää levitettä Possunpaisti ja kastike keitetyt perunat karpalohyytelö kasvissuikalelaatikkoHääkakku ja kahvia sekä pikkuleipiäIltapalaksi:Italiansalaatti/ perunasalaattiaLihapullia/ kasvispyöryköitäkarjalanpiirakoita ja munavoitagraavilohtaVihkiminen on 16.00 ja jäämme perheidemme kanssa juhlapaikalle yöksi, joten ruoan pitäisi riittää. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marinella Kirjoitettu March 12, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 12, 2002 Tässä meidän alustava menu (pieniä muutoksia voi tulla, jos tulevat appivanhemmat haluavat vielä muutoksia):Vihreäsalaatti (salaatti,kurkku,tomaatti,retiisi)Makaroni-kinkkusalaattiItaliansalaatti2 eri salaatinkastikettaKananmunanpuolikkaatSavulohi kokonainenSilli sipulillaSavukinkkuvatiLihapullatPorsaan ulkofilePippurikastikeKeitetyt perunatKasvisvaihtoehto (luultavasti kasvispaistos)Juomat: maito, kotikalja, vesi, mehu(valkoviini ja booli)Kahvi+tee, täytekakku ja piparitHinta markoissa n. 110,- (alkumaljoina kuohuviini, josta vielä vähän lisää hintaa, hankitaan itse kuten myös muut juomat eli itsetehty valkkari ja booliainekset) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppiina Kirjoitettu March 14, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 14, 2002 Tässä meidän:AlkupalapöytäHerkkuvati(marinoituja herkkusieniä,marinoituja valkosipuleita,aurinkokuivattuja tomaatteja,friteerattuja sipulirenkaita,oliiveja, marinoituja hillosipuleita) Vihersalaatti Kananmunat á la Russe italiansalaattipedillä Perunasalaatti Tomaatti-Mozzarellasalaatti, pitkiä leipäkrutonkeja Marinoitu Pasta-Tonnikalasalaatti Värikäs Kasvisterriini Moniviljapatonkia, ruisleipää + oliiviöljy, margariini, rahkalevitePääruokaPaahtopaistia & tumma punaviinikastike, kermaperunat Itämainen Broileripata & villiriisiäTäytettyjä uunitomaatteja Kasviskääryleitä & wokattuja kasviksia ja nuudeleitaJälkiruokaJuustotarjotinbriejuustoa, hedelmiäsinihomejuustoa ja pipareitaleipäjuustoa ja lakkahilloaRuokajuomina Blue Pompano Semi Dry (Australia)Segura Viudas 1999 (Espanja)kotikalja, vesi, rasvaton maito ja mehu HääkakkuKahvi/tee avec Myöhempänä ajankohtanatarjolla suolaista yöpalaa sekä booliaPitopalvelu oli Lady Helsingistä, lista pitkälti itseni suunnittelema ja hinta (247mk)41,50€/hlö sis. astiat ja alv. Viinit meidän hankkimat. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
miiru Kirjoitettu March 14, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 14, 2002 Meillä menu on seuraavankaltainen:Kotikaljaa, maitoa, mehua ja vettä Leipälajiltelma; kestileipää, ruisleipää, hapankorppuja Sinappisilliä Tillisilakkaa Tuoresuolattua kirjolohta Savukirjolohifilettä Keitettyjä perunoita, tilliä Koristeltuja kananmunanpuolikkaita Sienisalaattia Vihannes-pastasalaattia fetasalaattia savuporo-tuorejuustorullia Marinoitua naudan paahtopaistia Paistettua broilerinfilepaloja Punaviinikastiketta lämpimänä, valkosipulimajoneesia kylmänä Kahvi ja haudutettu tee sekä mansikkakermakakku Hinta on noin 25 euroa/hlö ja hintaan sisältyy kaikki mm. asitat, tarjoilijoiden palkat ja alvit. Kaikki ruoka valmistetaan automaattisesti Hylasta. Niin ja pitopalvelu on Hupli Espoosta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liza Kirjoitettu March 15, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 15, 2002 Miiru: Eikö teidän menu ookin Huplin tekemä??? tai siis huplin menu??!!... Me kun saatiin tarjous jossa just samanlainen oli... hyvältä kuulostaa... namm! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liza Kirjoitettu March 15, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 15, 2002 Pitopalvelu oli Lady Helsingistä, lista pitkälti itseni suunnittelema ja hinta (247mk)41,50€/hlö sis. astiat ja alv. Viinit meidän hankkimat.Kerrohan Peppiina mulle onko tolla pitopalvelulla jotain netti sivua tai muita yhteystietoja(no varmasti on!!)...kuulosti meinaan hyvältä tuo teidän ruokapuoli!! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppiina Kirjoitettu March 15, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 15, 2002 Kerrohan Peppiina mulle onko tolla pitopalvelulla jotain netti sivua tai muita yhteystietoja(no varmasti on!!)...kuulosti meinaan hyvältä tuo teidän ruokapuoli!!Laitoin privana, ettei mene mainostamisen puolelle... (vaikka hyvää pitääkin aina mainostaa, niin foorumilla pidetään kiinni säännöistä!) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirte Kirjoitettu March 15, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 15, 2002 Laitoin privana, ettei mene mainostamisen puolelle... (vaikka hyvää pitääkin aina mainostaa, niin foorumilla pidetään kiinni säännöistä!)Voitko saman tien laittaa mullekin? Kuolaan nimittäin täällä luettuani tuon teidän menun, vaikkei hääpäivästäkään ole vielä tietoakaan : Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marjamaa Kirjoitettu March 15, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 15, 2002 Peppiina! Laittaisitko myös minulle sen pitopalvelun yhteystiedot ja nettiosoitteen. KIIItos! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwen Kirjoitettu March 26, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2002 Meille tulee italialainen buffet, koska harrastamme ja rakastamme italialaisia ruokia ja kaikki vieraamme tietävät tämän. Menua ei ole vielä lyöty lukkoon, eikä tarkka hintakaan ole selvillä. Pitäisi varmaan tässä alkaa pyytämään menuehdotuksia pikku hiljaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellie Kirjoitettu March 26, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2002 Meillä elää tämänlainen menu Tampereella: -graavi lohi-savusiika-yrttimausteiset ahvenfileet-tilliperunat-kananmunat-marinoidut herkkusienet-paahtopaisti-sienisalaatti-pastavihersalaatti (vaihdan tuon johonkin parempaan... piti olla jotain kasvissyöjille sopivaa, mutta "kasvis"vieraat syökin kalaa ja kananmunia)-konjakkimarinoitu porsaanfile ja herkkusienikastike-kasvisvaihtoehto kahdelle henkilölle esim, viininlehtikääryleet-yrttiperunat -kasvispaistos esim.kesäkurpitsapaistos tai jokin gratiini)-leipä,voi,ruokajuomat-marjarahka (tää voi olla liikaa -- )-kahvi/tee ja pikkuleivät,kahta lajia-mansikkakakku -ruoka-ja kahviservietit, kuljetus ja tarjouluastiatKustannus n. 120 mk/nenu 40 hlolle Kaikki saamani tarjoukset olivat muutaman kymmenen sentin heitolla samoja .... Tässä oli mielestäni eniten sisältöä...Lisäksi omasta pussista tulee alkukuohuviinit, puna- ja valkoviinit, olut, konjakki, likööri + booli & tee-se-itse baari viinoin ja blandiksin. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harriet Kirjoitettu March 26, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2002 Hei!Me valitsimme omia herkkujamme:ALKUPALATPippuroitua lohta, avocadokreemiäLime marinoituja scampeja, wasabikastikettaFenkolimarinoitua fetaa ja oliivejaBuffalo mozzarellasalaattiaAntipastolajitelma ( marinoitua artisokkaa, grillattua paprikaa ja kesäkurpitsaa, aurinkokuivattuja tomaatteja )Sitruunaliemessä haudutettua kananpojanrintaa, cremolata-creme fraicheIlmakuivattua kinkkua, hunajameloniaOhueksi leikattua vasikanfiiletä, kylmää tonnikalakastikettaRosmariini focaiccaa ja chapataleipääPÄÄRUOKAKokonaisena paahdettua marmorifileetä, perunapate ja punasipulikastikettaHÄÄKAKKUSuklaakakku, kahviAlkuun tarjoamme lasilliset sampanjaa, ruoan kanssa viiniä, sekä kahvin kanssa likööriä/ konjakkia. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiawatha Kirjoitettu March 26, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2002 viininlehtikääryleetEllie! Teidän menuhan tulee mitä ilmeisimmin pitopalvelusta, mutta itse näin turkkilaisessa keittokirjassa noita viininlehtikääryleitä ja himottaisi niin tehdä meidänkin häihin. Onko sulla hajua mistä noita saisi, siis pelkkiä viinilehtiä? En ole koskaan törmännyt.Tietäiskö joku muu? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellie Kirjoitettu March 26, 2002 Raportoi Share Kirjoitettu March 26, 2002 Harmi, en ole noin eksoottisiin ruokiin törmännyt kuin viinilehtiin, mutta hankintapaikkoja voisi olla Stokkan herkku (ainakin täällä Tampereella) - tai sitten etniset ruoka-aineskaupat. Mm. täällä pörisee sellainen mainosauto, joka mainostaa myyvänsä kaupassansa kaikkea italiaan liittyvää - miksei lehtiäkin. Kai ne jonain pakasteina on, että säilyvät tuoreina ja notkeina ???Sinisten puolella oli hurjaa ruokakeskustelua tässä kuukausi pari sitten, josta alkoi ihan hirvittää, mitä kaikkia ruokavalioita pitääkään ottaa huomioon. ??? Minä kun en kunnon kasvisruokaakaan osaa tehdä. >Onneksi meidän pienen vierasjoukon saimme käytyä muistinvaraisesti läpi (sen verran runsaasti on tullut juhlittua ja hyvin syötyä vuosien varrella ;D ;D) ja huokasimme helpotuksesta. Totesimme, että pari kasvisruokaa suosivaa syövät myös kalaa ja munaa, jota alkupöytä on väärällään. Yksi ei syö homejuustoa ja toinen on laktoosi-intoleeraatikko. Nuo kaikki saa hyvin ympättyä menuuseen ja myös niin, ettei "lihansyöjien" (mm. mies) ruokavaihtoehdot muutu liika vihannespitoisiksi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.