Kilu Kirjoitettu August 1, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2008 Meillä amoriineistä (?) bongattu ohje, jossaKirkastaVodkaaGreencat VodkaaOmenasiideriä Ja ehkä vielä jotain Paniikki tosin iski, kun näin Alkossa lapun ,että green cat poistuu valikoimista, joten ostin kaikki pullot pois. Itselleni Sour Apple oli jotenkin liian sour, vaikka moni olisikin varmaan pitänyt aavistuksen "ei-makeammasta" boolista. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gisela Kirjoitettu August 1, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 1, 2008 ^Mitä eroa on kirkkaalla ja vodkalla? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
*vt Kirjoitettu August 15, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 15, 2008 Ei kai niillä mitään eroa oo, voi laittaa ihan sellasta maustamatonta viinaa mistä tykkää...Meillä on tämmönen hyväksi havaittu ja raikas vihreä booliohje:puoli litraa kirkasta (ite tykätään vodkasta)pullo De Kyuperin Sour Appleapari litraa spriteä tai muuta sitruunalimppariakoristeeksi jäitä ja Granny Smith -omenan viipaleita Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkuri Kirjoitettu December 10, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu December 10, 2008 Verde (n. 12%, n. 88 annosta) 5 x 0,75 l valkoviiniä 2 x 0,5 l vodkaa 3 x 0,35 l minttulikööriä 1,5 l limettimehua 1,5 l spriteä jäitä Koristeet: sitruunanviipaleita ja vihreitä kirsikoita. Tämä on suunnitteilla, mutta miedompana eli limetin ja Spriten osuuksia lisätään. Vielä ei olla testattu, mutta tammikuun alussa selviää, pääseekö tämä tarjolle . Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sini-S Kirjoitettu January 10, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 10, 2009 ^Mitä eroa on kirkkaalla ja vodkalla? Vodka on esim. Finlandia VodkaKirkas on esim KoskenkorvaNimi ero riippuu valmistuksessa käytetyistä aineksista, vaikutus on sama Molempia nimikkeitä käytetään kyllä aika ristiin ja rastiin, kun puhutaan kirkkaista viinoista. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sini-S Kirjoitettu January 10, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 10, 2009 Verde (n. 12%, n. 88 annosta) 5 x 0,75 l valkoviiniä 2 x 0,5 l vodkaa 3 x 0,35 l minttulikööriä 1,5 l limettimehua 1,5 l spriteä jäitä Koristeet: sitruunanviipaleita ja vihreitä kirsikoita. Tämä on suunnitteilla, mutta miedompana eli limetin ja Spriten osuuksia lisätään. Vielä ei olla testattu, mutta tammikuun alussa selviää, pääseekö tämä tarjolle .Tuolla reseptillä jää kyllä vielä aika vahvaksi.... Voisin kuvitella sen humalan määrän, kun tuollaista boolia vetäisis 3 lasillista ( saman verran alkoholia kun pullollisessa viiniä :/ ja kuka juo boolia vain 3 lasillista? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkuri Kirjoitettu January 13, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 13, 2009 Sini-S: Niinkuin kirjoitinkin, tarkoitus oli, että Spriten ja limen osuutta lisätään jolloin booli laimenee. Näin tehtiin, jotta vahvuus oli noin 8 %, mutta tuon mintun takia booli oli ehkä vähän "hammastahnan makuista" joten emme siihen päätyneet. Lisäksi osan Spritestä voisi korvata vichyllä, jottei makeutta tule liikaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaum Kirjoitettu January 13, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 13, 2009 (muokattu) Me tehtiin jo aiemmin loistavaksi havaittu (Hans Välimäen Grillistä-kirjan reseptillä) Avalon-booli3 dl vodkaa1 dl Pisang ambon -likööriä (tai vastaavaa)3 dl sitruunamehua1 l omenamehua1,5 l SpriteäOikeesti tuohon kuuluis kurkkua, mut jostain syystä jätettiin ne väliin... Toi omenamehu mukavasti vähentää ällömakeutta. Toihan on aika laimeeta, mut toki halutessaan voi terästää enemmänkin.Lisäys:Ai niin. Me on laitettu vähemmän sitruunaa kuin tuossa on. Muokattu: January 13, 2009, käyttäjä: kaaiia Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sss Kirjoitettu April 21, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu April 21, 2011 kirkkaalla tarkoitetaan ylipäätään kaikkia mauttomia ja väriltään kirkkaita viinoja oli se vodkaa tai kossua...ja yks mitä suosittelen käyttämään niin makustettuja viinoja, nykyään makuja löytyy monia ja voi jättää niitä limppareita ja mehuja vähän vähemmälle... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.