Arby Kirjoitettu July 13, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu July 13, 2008 Mariannemurska, kermaa ja maitorahkaa täytteeksi, nam =) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vieras_herkkusuu_* Kirjoitettu July 14, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu July 14, 2008 Mun mieleinen täyte suklaakakkuun on maustamaton tuorejuusto+kermavaahto, johon sekoitettu rouhittua tummaa suklaata + vadelmia. Päälle (tumma)suklaalastuja ja hieman kermavaahtoa.Kakkupohjana ihan tavallinen täytekakkupohja kaakaojauheella.Tämä on makea mutta kuitenkin raikas, ei liian tuhti Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jennimk1 Kirjoitettu July 14, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu July 14, 2008 vadelma-karpalo rahka,ripaus valkosulkaata seassa... meillä oli suklaa pohjan kanssa omissa häissä ja toimi tosi hyvin.vadelma on makeahko,karpalo kirpeä ja suklaa itsesään ällömakea joten kokonaisuus oli erittäin pehmeän makuinen Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyyskyys Kirjoitettu August 10, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 10, 2008 Suklaakakkuun sopii sikahyvin mustaherukkahillo! Myös jo mainitut vadelmahillo ja appelsiinimarmeladi sopii. Jos tosi ähkyä haluaa niin kannattaa kokeilla vadelmahilloa ja kookosrasvasta ja suklaasta tehtävää suklaatryffeliä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naz-akkeli Kirjoitettu August 11, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 11, 2008 Meidän suklaahääkussa oli nyt sitten sitä appelsiinituorejuustoa ja mangososetta.Voin sanoa että parempaa ei oo ollukaa! Sai kehuja ja "tilauksia"! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariq Kirjoitettu August 15, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu August 15, 2008 Mä suosittelen suklaa-konjakkitäytettä,mikä on ihan sikahyvää! yön yli kun on vetäytynyt,niin ei edes maistu enää konjuskille.löytyy pirkan reseptihausta nimeltä unelmasuklaatäytekakku. njamsk! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pööppi Kirjoitettu January 14, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 14, 2009 Minä ajattelin meidän suklaakakkuun täytteeksi valkosuklaa- ja suklaamoussea. Makea siitä kyllä tulee, mutta suklaa on niin hyvää! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kartio Kirjoitettu January 26, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu January 26, 2009 Itse laitan aina synttärikakkuihin ja muihin (jotka teen järjestelmällisesti suklaakakkuina) mansikkarahkaa. Kannattaa harkita, jos ei tunnu liian arkiselta ajatukselta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LillaEnkeli Kirjoitettu February 8, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu February 8, 2009 Mustaherukkahilloa kannatetaan Perfecto Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
punavius Kirjoitettu February 22, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 22, 2010 Mansikkaa ja appelsiinia, yhdessä tai erikseen, nam! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsu79 Kirjoitettu February 22, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 22, 2010 Meillä oli valkosuklaamoussekakun täytteenä karpaloa. Ja herkullista oli! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
minskupinsku Kirjoitettu February 22, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 22, 2010 Mun oma lemppari on jos laitaa banaani siivuja ja mansikkarahkaa täytteeksi ja sitten kunnon paksu suklaakuorrutus Myös vadelma-kerma täyte on hyvä kun vadelmat ovat pikkusen kirpsakoita niin sopii suklaa kanssa hyvin yhteen. Tai sitte oikeen megasuklaapommi on kun tekee tumman kakkupohjan (johon oikeeta suklaata, ei kaakaujauhetta), väliin tryffelitäyte (ja mangopilttiä) ja pintaan se suklaakuorrutus...Tryffelin teen niin että kiehautan .1dl vispikermaa, lisään 200g rouhittua suklaata ja sekoitan hyvin että suklaa sulaa kokonaan. Jäähdytetään seos kunnolla (jääkaappikylmäksi). Vaahdotetaan sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.Niiiin hyvää ja niiin lihottavaa Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miimi Kirjoitettu February 23, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 23, 2010 Ihania ideoita!Fazerin sitruunajogurtti-suklaa on hyvää, joten myös sitruunan makuinen kreemi/täyte varmasti toimisi hyvin supermakean suklaan seurana...Mutta muistakaa te, jotka leivotte kakkunne itse, että pakastevadelmia käyttäessänne ne kannattaa ehdottomasti kiehauttaa. Norovirus on ikävä kiitoslahja vieraille Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minimorsio Kirjoitettu February 23, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 23, 2010 Ihania ideoita!Fazerin sitruunajogurtti-suklaa on hyvää, joten myös sitruunan makuinen kreemi/täyte varmasti toimisi hyvin supermakean suklaan seurana...Mutta muistakaa te, jotka leivotte kakkunne itse, että pakastevadelmia käyttäessänne ne kannattaa ehdottomasti kiehauttaa. Norovirus on ikävä kiitoslahja vieraille Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miimi Kirjoitettu February 24, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 24, 2010 Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. smile.gif Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia.Onko kaupoista saatavana muka muita kuin ulkomaisia pakastevadelmia? Kaikki joihin olen törmännyt ovat muistaakseni olleet kyllä ulkomaisia... Mutta ihanaa, jos niitä on saatavana kotimaisinakin! Kenen valmistajan tuottamia ne ovat? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minimorsio Kirjoitettu February 24, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 24, 2010 Tarkennus noihin vadelmiin muuten: pitää kiehauttaa, mikäli ovat ulkomaalaisia vadelmia. smile.gif Suomalaisia ei tarvitse, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia.Onko kaupoista saatavana muka muita kuin ulkomaisia pakastevadelmia? Kaikki joihin olen törmännyt ovat muistaakseni olleet kyllä ulkomaisia... Mutta ihanaa, jos niitä on saatavana kotimaisinakin! Kenen valmistajan tuottamia ne ovat?On saatavana ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Ovat kyllä kovin kalliita verrattuna ulkomaisiin ja yleensä ne on pakattu muovirasioihin pussien sijaan. En nyt muista kenen valmistajan, mutta ainakin K-ryhmän isommista kaupoista on löytynyt aina kun olen niitä tarvinnut. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsu79 Kirjoitettu February 25, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 25, 2010 ^ja mä olen ostanut suomalaisia pakastemarjoja s-marketista. Samanlainen rasia kuin Minimorsion mainitsema. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vierailija Kirjoitettu April 19, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu April 19, 2010 Suklaakakun väliin laittaisin esim.-viipailoituja banaaneja-tuoreita/pakaste vadelmia sellaisenaan-aprikoosihilloa-vadelman ja vaniljarahkan sekoitusta-valkosuklaamousse (varo, tulee todella makeaa)-KURPITSAHILLO <3 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lc86 Kirjoitettu April 29, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu April 29, 2010 Tällä funtsitaan samaa hommaa Mietittiin että väliin tulisi Mansikkalime - creme, muuten suklaakakku (päällinen myös ) Koristeeksi esim. mansikoita + jotain Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takkis Kirjoitettu May 23, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu May 23, 2010 Appelsiinimarmeladi on myöskin hyvää ^^ Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitevatelma Kirjoitettu May 24, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu May 24, 2010 Appelsiini sopii suklaan kanssa älyttömän hyvin, eli appelsiinimarmeladia tms. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammari Kirjoitettu May 25, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu May 25, 2010 Laittaisin kakun toiseen kerrokseen raikkaita marjoja (ei liian jalostetussa muodossa) ja toiseen vaikkapa jonkinlaista kreemiä, esim.150 g tummaa suklaata100 g huoneenlämpöistä margariinia tai voita1 dl tomusokeria1 kananmunaSulata suklaa. Vaahdota rasva. Vispaa tomusokeri ja kananmuna vaahdoksi lämpimässä vesihauteessa. Nosta kulho pois ja jatka vispaamista. Vispaa kananmunavaahdon joukkoon rasva. Lisää sulatettu suklaa seokseen ja sekoita. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leipuri Kirjoitettu August 8, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu August 8, 2011 suklaaseen sopii vadeklma daim lime täyte. ohje löytyy kinuskikissansivuilta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Keijukimppu* Kirjoitettu August 25, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu August 25, 2011 (muokattu) Meille tulee suklaakakkuun sisälle valkosuklaalimerahkaa, päälle tietenkin paksu kerros suklaata ja vaahtokarkkimassasta tehtyjä lehtikoristeita.Tämä siksi, koska mun mielestä vadelma on niin nähty jo. Muokattu: August 25, 2011, käyttäjä: *Keijukimppu* Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimotyttö Kirjoitettu August 27, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu August 27, 2011 Kannatan ehdottomasti joko appelsiinituorejuustoa tai mustaherukkahilloa. Kirsikkakin vois olla hyvä jos kirsikasta tykkää. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.