mya Kirjoitettu September 21, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu September 21, 2006 Onko olemassa joku tietty systeemi kasata tällainen kerroksellinen hääkakku? Onko siellä piilossa joku teline vai miten se pysyy koossa? Ja jos siellä on teline, niin minkälainen? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasseli Kirjoitettu September 22, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu September 22, 2006 Mun mielestä toi on kasattu ilman telinettä.Näyttäis olevat kuorrutettu marsipaanilla joka on suht tukevaa et pysyy kasassa koko komeus. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mya Kirjoitettu September 23, 2006 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu September 23, 2006 Onkohan ne siis kaikki aina ton malliset ilman telinettä? Mitä jos päällinen on vain ihan tavallista kermavaahtoa, eli kakku on ns. pehmeä? :-? Teen kakun meinaan itse ja olen hyvä tekemään maukkaita ja kauniita kakkuja. Nyt vaan mietityttää sen koossa pysyminen.. Haluaisin juuri tämän mallisen kakun. Kaikki jotka tietävät jotain, auttakaa! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sallapulla Kirjoitettu September 25, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu September 25, 2006 Tuolta löytyy ainakin yhdenlainen kerroskakku ja siihen teko-ohjeet Mielestäni tosi kaunis!http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/225963 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mya Kirjoitettu September 26, 2006 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu September 26, 2006 Kiitti hei tosta oli apua! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ötökkä(Guest) Kirjoitettu September 27, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu September 27, 2006 Mun mielestä toi on kasattu ilman telinettä.Näyttäis olevat kuorrutettu marsipaanilla joka on suht tukevaa et pysyy kasassa koko komeus.Minä taas luulisin, että noissa isoissa kerroskakuissa on useimmiten sisällä sellainen muovinen tai metallinen tukiteline, jotta kakku ei painu keskeltä ja sitä pystyy leikkaamaan. Siis joku tällainen teline (useampikerroksisena tosin), joka jää kakun piiloon kokonaan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mya Kirjoitettu September 27, 2006 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu September 27, 2006 Jepu Ötökkä! Mäkin törmäsin tänään tollaseen yksillä jos toisillakin sivuilla. Mun kakusta tulee nelikerroksinen ja rupesin epäilemään sen koossa pysymistä, vaikka kuorrute onkin kovahkoa valkosuklaajuttua. Niitä voi vuokrata aika monista astiavuokraamoista! Jee! : Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vieras Kirjoitettu November 2, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu November 2, 2008 Kyllä nuo kakut pysyvät kasassa ilman minkään sortin telineitä. Nehän eivät suinkaan ole täytekakkuja, vaan tomusokerikuorrutteella päällystettyjä kuivakakkuja.Eivät muuten ole todellakaan hyvän makuisia, mutta niissähän onkin tärkeintä vain se ulkonäkö. Näitä on tullut maistettua muutamissa amerikkalaishäissä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vieras Kirjoitettu November 3, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu November 3, 2008 Kyllä noi ilman telinettä tehtävät kakut ovat SUOMESSA aivan yhtä hyviä kuin telineellä olevat kakut , eivät suinkaan ole jotenkin kuivempia tai tomusokerikakkuja.Jos on Jenkkilässä syönyt täytekakkua ei Suomen täytekakuista tiedä mitään.30 - 40 vuotta sitten ei edes ollut telineitä juuri missään vaan kaikki kerroskakut tehtiin ilman telinettä ja hyviä olivat , upeita luomuksia.Se on sitä ammattitaitoa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ötökkä Kirjoitettu November 6, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu November 6, 2008 Kyllä noi ilman telinettä tehtävät kakut ovat SUOMESSA aivan yhtä hyviä kuin telineellä olevat kakut , eivät suinkaan ole jotenkin kuivempia tai tomusokerikakkuja.Jos on Jenkkilässä syönyt täytekakkua ei Suomen täytekakuista tiedä mitään.30 - 40 vuotta sitten ei edes ollut telineitä juuri missään vaan kaikki kerroskakut tehtiin ilman telinettä ja hyviä olivat , upeita luomuksia.Se on sitä ammattitaitoa.Miten näitä telineettömiä suomalaisia kerroskakkuja leikataan siististi? Eikö sellaisesta kakusta tule jo muutaman palan ottamisen jälkeen epäsiistin näköinen, jos päällinen on kermavaahtoa, kuten aloittajan on kertonut? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vieras Kirjoitettu November 6, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu November 6, 2008 Telineettömät hääkakut kannatee aina tehdä esim kaulattavalla sokerikuorrutteella ja näin kakku on ´jämäkämpi´ ja leikkautuu siististi aina kerros kerrokselta.Hyvää ja monipuolista hääkakkukesää odotellessa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna1983 Kirjoitettu February 27, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu February 27, 2009 onko tota kerroskakkua hankala leikata? ajattelin että varmaan ylhäältä aloitetaan, mutta meneekö se solkkaamiseksi? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsAugust13 Kirjoitettu November 3, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu November 3, 2012 mä olen tätä myöskin pohtinut, että kuinka tuommosta kakkua oikein leikellään? Jos ylhäältä aloittaa niin alemmasta kerroksestahan tulee aivan kaameen näkönen? Ja miten käy siinä tapauksessa jos perinteisesti poljetaan kakkua leikatessa, eikai mene lapio kaikkien kerrosten läpi jos innostuu? ..tulipa juntti olo Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.