Guest keksi(Guest) Kirjoitettu January 10, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 10, 2007 heippa, nyt tarvitaan pikkusuolas-vinkkejä, oisko esim. pateijat, mitä sinne kannattais panna sisään, kasvis- ja liha-vaihtoehdot, ei kuitenkaan kinkulla.. mitä muuta vois tarjota? kiitos jos autatte Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vierailija(Guest) Kirjoitettu January 15, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 15, 2007 Tuulihatut kivoja pikkusuolaisia. Myös ihan pienet, esim pyöreät leivät.Täytteenä mitä tahansa, sienisalaatti makoisaa, samoin joku tahna kylmäsavulohesta tms. Pasteijoiden sisään vaikka lampaanjauhelihaa ja kaalia, lohta, riisiä ja munaa. Muista laittaa pasteijoiden täytteeseen hieman kerma tms. jottei täyte ole liian kuivaa. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_vihdoin Kirjoitettu January 18, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 18, 2007 Nakkirullat, eli voitaikinaan kääritty nakki paistetaan uunissa.Hyvää, nopeaa ja edullista.Juhlien koosta riippuen - juusto-lihapulla-viinirypäle tikut!Ja näitähän voi koota ihan omien makujen mukaan. Toimii muuten myös makeana! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
heidia Kirjoitettu January 22, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 22, 2007 tuulihatut on sinänsä sellanen juttu etteivät vaan vetisty...tuulihatturulla on hyvää..sisään vaan tuorejuustoon sekoitetut täytteen pasteijoihinhan voi laittaa melkein mitä vaan Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sussukka Kirjoitettu January 23, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 23, 2007 nakkirullat on kyllä yks parhaista. Samalla systeemillä on kokeiltu myös kinkkurullia ja savulohirullia, jotka myös tekivät kauppansa. Kasvisvaihtoehtoihin oon laittanut ihan vaan tuorejuustoa ja/tai fetaa/mozzarellaa. Helppoja, nopeita,halpoja ja parasta on, että ne voi tehdä reilusti etukäteen, pakastaa ja lämmittää pelipaikalla mikrossa Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarhearts Kirjoitettu February 5, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu February 5, 2007 mä oon kehitelly sellassen aika hyvän.. en tiiä mihin se kyllä lukeutuu mutta anyway: Tomaatti halkaistan puoliksi, koverretaan sisusta pois ja tilalle perunasalaattia, päälle jonkun yrtin lehti, esim. basilika. voi lisää perunasalaattiin vähän sitruunaa ja katkarapuja, jos niistä pitää. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viivix Kirjoitettu February 8, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu February 8, 2007 Minipizzat on mun mielestä hyvä idea ja helppo toteuttaa. Niissä voi käyttää eri täytteitä kinkkua, jauhelihaa, pepperonia, ym. ym. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaranth Kirjoitettu September 12, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu September 12, 2009 Lapin rieskaa (suorakulmainen leipä), päälle levitetään valkosipuli-American dressingiä ja kylmäsavuporoa tai nautaa siivuina. Kääritään rullalle ja leikataan kiekuroiksi. nam! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmi-- Kirjoitettu October 1, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu October 1, 2009 Suolaiset muffinssit on hyviä ja helppoja tehdä, googlettamalla löytyy runsaasti reseptejä! Tässä esimerkkinä yksi perusohje:Suolaiset muffinssitVoitaikinasta voi tehdä myös "suupalan kokoisia" suolaisia herkkuja. Paloittele taikina, päälle vaikka pestoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaraastetta. Savulohitahna/munavoi coctail-kokoisten karjalanpiirakoiden päällä on hyvää. Myös patongin palat tuorejuustolla tai itse valmistetuilla tahnoilla (esim. kanttarellituorejuustoa,savuporoa siivuina, punasipulia ja paistettuja kanttarelleja vielä joukkoon) tekevät hyvin kauppansa! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mya Kirjoitettu October 3, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu October 3, 2009 Tosi helpolla pääsee kun ostaa valmiita cocktailpiirakoita ja tekee niille munavoin. Nuo valmiit piirakat on vähän kuivia, mutta paistamisen jälkeen ne voi kastaa lämpimään voi-maitoseokseen ja antaa vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tulee ihan kuin itsetehtyjä tällä konstilla. Nam! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
luukku Kirjoitettu April 22, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu April 22, 2010 Meillä on juhlissa ollut usein pikkusämpylöitä jotka tehdään pehmeämmästä taikinasta kuin tavallinen sämpylätaikina. Sisälle sitten majoneesi/kermaviili seos ja maksamakkaraa, lohta, paprikaa, kananmunaa, mistä nyt sitten tykkääkin. Ja koko on tosiaan suunnilleen 2e kolikon halkaisija niin on sopivia suupaloja. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.