Eija-80 Kirjoitettu March 31, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 31, 2004 Eli, kaurakeksien ohje hukassa. Ovat aivan [glb][/glb] ihania naposteltavia ja hääpöytään (seisovaan pöytää siis) olisi niitä tarkoitus saada isot läjät.Eli löytyisikö ohjetta täältä? Kiitos! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ansku_G Kirjoitettu March 31, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 31, 2004 Kaurakeksit125 g voita1 ½ dl sokeria1 dl rusinoita1 ½ dl vehnäjauhoja2 dl isoja kaurahiutaleita1 tl leivinjauhetta½ dl kermaa tai maitoa1. Vaahdota voi ja sokeri.2. Lisää keskenään sekoitetut muut kuivat aineet sekä viimeiseksi kerma.3. Nosta nokareita pellille.4. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.KaurakeksitSekoitetaan 100g sulaa voita ja 1½ -2dl sokeria lisätään 3dl kaurahiutaleita, 1tl leivinjauhetta ja 1rkl vehnäjauhoja. Annetaan olla noin 10 min. Lopuksi lisätään yksi muna, ja sekoitetaan. Laitetaan pellille pieniksi keoiksi ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeiksi (noin 10min)Kaurakeksit(tästä tulee noin 60 keksiä)150g sinistä keijua2dl kaurahiutaleita2d vehnäjauhoja2dl sokeria½tl leivinjauhetta4rkl kaurakermaa4rkl siirappia1.sulata keiju2.sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sulatettuun keijuun3.sekoita vielä kaurakerma ja siirappi joukkoon4.nostele lusikalla nokereita leivinpaperilla vuoratulle pellille(muista jättää väli,keksit leviää uunissa)5.laita pelti uunin keskitasoon ja paista 200 asteessa noin 5 min.(eli kunnes keksit on kauniin värisiä)6.anna jäähtyä ennenkö laitat peltiseen tai lasiseen purkkiin.Säilyy viikon. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moochie Kirjoitettu March 31, 2004 Raportoi Share Kirjoitettu March 31, 2004 mie oon tehny yleensä ihan vaan niin, että tavallisen murotaikinan jauhoista korvaan osan (pari desiä muistaakseni) kaurahiutaleilla..ja hyviä on tullu..vielä jos laittaa suklaarouhetta sekaan niin namskis.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alisa(Guest) Kirjoitettu July 5, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu July 5, 2007 Kaurakeksit125 g voita1 ½ dl sokeria1 dl rusinoita1 ½ dl vehnäjauhoja2 dl isoja kaurahiutaleita1 tl leivinjauhetta½ dl kermaa tai maitoa1. Vaahdota voi ja sokeri.2. Lisää keskenään sekoitetut muut kuivat aineet sekä viimeiseksi kerma.3. Nosta nokareita pellille.4. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.KaurakeksitSekoitetaan 100g sulaa voita ja 1½ -2dl sokeria lisätään 3dl kaurahiutaleita, 1tl leivinjauhetta ja 1rkl vehnäjauhoja. Annetaan olla noin 10 min. Lopuksi lisätään yksi muna, ja sekoitetaan. Laitetaan pellille pieniksi keoiksi ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeiksi (noin 10min)Kaurakeksit(tästä tulee noin 60 keksiä)150g sinistä keijua2dl kaurahiutaleita2d vehnäjauhoja2dl sokeria½tl leivinjauhetta4rkl kaurakermaa4rkl siirappia1.sulata keiju2.sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sulatettuun keijuun3.sekoita vielä kaurakerma ja siirappi joukkoon4.nostele lusikalla nokereita leivinpaperilla vuoratulle pellille(muista jättää väli,keksit leviää uunissa)5.laita pelti uunin keskitasoon ja paista 200 asteessa noin 5 min.(eli kunnes keksit on kauniin värisiä)6.anna jäähtyä ennenkö laitat peltiseen tai lasiseen purkkiin.Säilyy viikon. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.