Guest Tuuls22 Kirjoitettu April 22, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu April 22, 2007 ei toi meillä niinkään tärkeää oo tuo ulkonäkö. mutta hei, eikös me voida tehdä toi salaatti sekoittamalla kuumat makaronit ja tomaattimurska, ja odottaa vaan että se jäähtyy...en tiiä, mie en oo se kokki ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
beibi Kirjoitettu May 4, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu May 4, 2007 myö teen "aina" tälläst salaattia...keitettyä makaroniatomaattia pienittynäsuolakurkkuapunasipuliatonnikalaaherne-maissi-paprika sekoituskinkkua(suikale/kuutio)öljyä johon sekoitan salaatti maustetta..ja kaikki vaan sekasin..ja maistuuu kivasti lapsillekki... ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minki Kirjoitettu October 21, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu October 21, 2007 Meihin (ja kaikkiin meidän kavereihin) uppoaa tämä sekoitus:KierremakaroniaJäävuorisalaattiaTomaattiaKinkkusuikaleitaTuorekurkkuaPaprikaaKermaviiliä, johon laitetaan: paprikajauhetta, sokeria, suolaa, sitruunan mehua, valkopippuria ja valkosipulijauhetta (tai oman maun mukaan tietenkin mitä vaan)AurajuustoaJa nämä kaikki sekaisin ja voin sanoa että on sitten todellakin maittavaa Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicoleS Kirjoitettu January 15, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu January 15, 2008 me tehdään yleensä makaroonisalaattia näin:- makaroonia- tonnikalaa- herne-maissi-paprikaa- tilkka öljyä- kartanon kevyttä salaattikastikettatai sit tällästä:- makaroonia- kariniemen hunamarinoituja broilerinsuikaleita- herne-maissi-paprikaa- tilkka öljyä- kartanon kevyttä salaattikastikettanää on nopeita valmistaa, eikä oo liian täyttäviä...sopii esim. iltapalaksi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vieras_vieras_* Kirjoitettu January 18, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu January 18, 2008 Onko teidän mielestä oikeasti herne-maissi-paprika sopiva ainesosa juhlaruokaan? Tai raaka tomaattimurska ja kylmät makaroonit Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcia Kirjoitettu January 19, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu January 19, 2008 Mun mielestäni herne-maissi-paprikat ja muut on ihan sopivia juhlaruokiin, jos kyseessä on esimerkiksi buffet-pöytä. Ja itse kasvissyöjänä muutenkin suosin kyseisiä ruokia.Näin vähän aikaa sitten mielenkiintoisen muunnelman perunasalaatista. Itse en sitä maistanut (katkarapujen takia), mutta muut sanoi, että hyvää oli. En sitten tiedä, sopiiko juhlaruuaksi tai edes tähän ketjuun, mutta laitetaan nyt ohje tänne:-Valmista perunasalaattia esim. Forssan tms.-Suolakurkkuja kuutioituna-Herne-maissi-paprikaa tai pelkkiä herneitä-KatkarapujaKuulostaa ehkä hieman erikoiselta, mutta näyttipä tuo kovasti maistuvan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest katjahannele Kirjoitettu January 24, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu January 24, 2008 En jaksanut kaikkia ohjeita selata, mutta ite teen aina tämmöistä, myös omiin häihinisydänmakaroniakinkkukuutioitaherne-maissi-paprikaasuolakurkkuatuoretta paprikaakastikkeeksi kermaviiliä ranch-dippiä Ainakin meillä on kehuttu, kermaviili tekee vähän kevyemmän kuin majoneesi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punaherukka Kirjoitettu March 22, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu March 22, 2008 Tämä makrusalaatti on hyvää ja tällä ohjeella tulen aina tekemään:Kolmiväripastaa (pientä simpukka)Tuore kurkkuaSuolakurkkuaHerneitäTonnikalaaNAM! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kundera Kirjoitettu March 28, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu March 28, 2008 Mun lemppariresepti on tämä ruokaisa, juhlava (ja hintava.. pieniin häihin?) pestopohjainen pastasalaatti. Teen vähintään kerran viikossa jonkinlaisen yhden hengen version tästä Kasvisvaihtoehto: lohen sijaan Apetinan 8 % fetaa.Sekoita:Penne- tai muuta pastaaRucolaaPestoaLämminsavulohtaverkkomeloniaPäälle:ParmesaanilastujaLimemehussa marinoituja punasipulirenkaitaPaahdettuja pinjansiemeniä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykä Kirjoitettu May 26, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu May 26, 2008 MINUN SALAATTI-pastaa-lihaa (kinkkua/kanaa/tonnikalaa/lohta/tms..mitä ikinä keksii-omenaa (kirpeitä ja aika kiinteitä, vihreät on monesti hyviä)-sipulia vähän pienenä silppuna, voi jättää pois jos ei tykkää-juustoa (jotaki voimakkaan makuista mielellään)*itse panin viimeksi ihan tavan edamia pikku kuutioina +semmosta vähärasvaista (=kuivaa ja kiinteää, jotain salaattipaloja ne oliki) fetajuustoa. Sopi tosi hyvin tongue.gif-suolakurkkua-jäinen herne-maissi-paprika sekoitusNUO SIIS KAIKKI PILKOTTUNA, PAITTI TIETTY PASTA.. MYÖS IHAN TAVAN MAKAROONI TOIMII.-kermaviiliä-ranskankermaa-sinappia-mustapippuria-paprikamaustetta-armisuolaa-tms. oman maun mukaanNÄMÄ KAIKKI HEITETÄÄN SALAATTIIIN JA SOTKETAAN HOMMA VALMIIKSI Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jennalo Kirjoitettu September 1, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu September 1, 2008 meille maistuu tämä: makaroniatuorekurkkuapaprikaakinkkukuutioitatonnikalaa(ananastakin voi laittaa)kermaviili, johon sekoitetaan esim. valkosipuli dippijauhettaja ei muuta ku kaikki sekasi..ja hyvää on Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juustoenkeli Kirjoitettu September 20, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu September 20, 2008 Meille maistuu tämä <3Kinkkupastasalaatti400g makaronia1 pala saunapalvikinkkua2 etikkakurkkua2 omenaa1 prk majoneesia (esim. becel)1pss hernemaissipaprikaaKeitä makaronit. Pilko saunapalvikinkku, etikkakurkut ja omenat melko pieniksi kuutioiksi. Sekoita keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon kinkut, kurkut, omenat ja hernemaissipaprikat. Makaronien jäähdyttyä lisää majoneesi ja sekoita. sitten vaan herkuttelemaan Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_paradise_79 Kirjoitettu September 25, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu September 25, 2008 Ja meillä tehdään vähintään kerran kuussa tätä (vähän varioiden):n. 250g kolmiväripastaa (pinaatti, tomaatti ja "tavallinen")250g kirsikkatomaatteja 4 osaan pilkottuna2rkl pestokastiketta1 halloumi juusto pieneiksi kuutioiksi pilkottuna1 ruukku jääsalaattia (vai mitäköhän se on, myydään sellaisessa ruukussa?)Kaikki vaan sekaisin. Nam. Ja varioidaan tosiaan aika lailla, joskus on mukana hemapa pussi, joskus juustona fetaa, joskus edamia, joskus polaria.. Ja joskus ei pestoa vaan tuoretta basilikaa ja vähän oliiviöljyä jne. Ja joskus miehelle on laitettu vielä päälle jämäkanaa eiliseltä aterialta ja hyvin maistuu.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martha Kirjoitettu February 13, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu February 13, 2009 (muokattu) Laitan muutaman tosi hyvän salaattiohjeen.Tässä ensimmäisessä on ehkä eniten tekemistä,mutta toisaalta tämän valmistelut pystyy tekemään hyvin jo paria päivää ennen juhlia.HEDELMÄINEN KALKKUNASALAATTI4 annosta3 dl Torino Ruis Plus-pastaan. 1 1/2 l vettä1 tl suolaaKeitä pastaa 6 min ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä, valuta hyvin lävikössä.Marinadi:1/2 dl rypsiöljyä2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa1/2 rkl hunajaa tai sokeria1/2 rkl vahvaa sinappia3/4 tl suolaa1 valkosipulin kynsi murskattuna1/3 tl rouhittua mustapippuriaSekoita marinadin aineet keskenään ja sekoita pasta joukkoon. Anna maustua jääkaapissa peitettynä 2-3 h, miel. yön yli.1/2 dl ohuita purjosuikaleita (40g)150 g kurkkua2 dl vihreitä viinirypäleitä4 säilykepersikan puolikasta1 dl pecanpähkinöitä (olen käyttänyt myös suolapähkinöitä)2 marinoitua kalkkunan sisäfileetä (250g), (olen käyttänyt hunajamarinoituja suikaleita)1/2-1 tammenlehvä- tai jääsalaattiaSuikaloi purjo ja kurkku, puolita viinirypäleet (poista siemenet), valuta ja paloittele persikat. Sekoita ne kaikki ja pähkinät pastan joukkoon.Paista kalkkunafileet öljyssä pannulla ja viipaloi.Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle pasta salaatti ja kalkkunaviipaleet (olen sekoittanut kalkkunan pastan joukkoon ja nostanut salaattipedille)Koristele herneenversoillaLisäksi pari muuta salaattiohjettaTonnikalasalaatti 2 prk tonnikalaa1 pss Herne- maissi- paprikaaMakaroni1 – 2 prk Majoneesia kevyt1 – 2 Suolakurkku3 TomaattiKeitä makaroni.Sulata herne-maissi-paprikat pienessä määrässä vettä,esim kattilassa.Pilko kasvikset ja sekoita kaikki yhteen ja lisää lopuksi majoneesi.Kinkkusalaatti2 Omenaa100 – 200g Juustoa1 – 2 SuolakurkkujaMakaroniSalaatinkastike (Valkosipuli)Tomaatti2 pss Kinkkusuikaleita1 pss Herne-maissi-paprikaaKeitä makaroni.Sulata herne-maissi-paprikat pienessä määrässä vettä,esim kattilassa.Pilko kasvikset ja sekoita kaikki yhteen ja lisää lopuksi kastike. Muokattu: February 13, 2009, käyttäjä: Martha Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna1983 Kirjoitettu February 27, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu February 27, 2009 makaroonisalaatteihin kannattaa myös kokeilla dippiä kastikkeeksi, itse olen käyttänyt ranch dippiä, ja hyvää on Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhonda_Tyger Kirjoitettu March 17, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu March 17, 2009 Hyväksi havaittu ja todella yksinkertainen:- pastaa- suolakurkkua- kinkkua- herne-maissi-paprikaa- majoneesiaAika selvää varmasti miten loppu hoidetaan... Eli koko hoito sekaisin ja tarjolle. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinämorsian 09 Kirjoitettu April 25, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu April 25, 2009 Kinkkupastasalaatti:Pastaa KinkkuaJuustoaHerne-maissi-paprikaaKurkkuaTomaattiaViinirypäleitäPaprikaaKevytmajoneesiaPaprikajauhettaMustapippuriaSinappia Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.