Guest Leucoryx Kirjoitettu December 14, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu December 14, 2005 Mun mielestä suklaakakut on parhaita mut niissä on vaan se ongelma et tosi moni on pahasti allerginen pähkinälle ja heille pitää sit keksiä joku muu kakku. Toi banaanikakku kuulosti muuten tosi hyvältä (mä tykkään banaanista), mut banaani on kyllä aikamoinen mielipiteen jakaja. Jotkut tykkää siitä tosi paljon ja toiset ei taas voi sietää Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teh_bride Kirjoitettu December 28, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu December 28, 2005 Tämän just bongasin ja näyttää niin herkulliselta, että on pakko ehkä käydä maistelemassa joku päivä! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tipi-lintu Kirjoitettu December 28, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu December 28, 2005 Mun mielestä suklaakakut on parhaita mut niissä on vaan se ongelma et tosi moni on pahasti allerginen pähkinälle ja heille pitää sit keksiä joku muu kakku.Mun käsittääkseni suklaa ja pähkinä ei liity mitenkään toisiinsa ;D...T. Suklaafanaatikko pähkinäallergikko Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipinkapin Kirjoitettu December 30, 2005 Raportoi Share Kirjoitettu December 30, 2005 Sokeroitua mustaherukkaa täytteeksi ja paaaaaljon kermaa! Ehkä karhunvatukkaa maustamaan. Tällaista kakkua syötiin joku aika sitten, ja se oli niin erilainen ja aivan taivaallinen, että halutaan samanlainen hääkakuksi. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ei Kirjoitettu February 7, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 7, 2006 Lauantaina pitäisi sopia pitopalvelun kanssa ruoista ja siis myös kakusta.Valkosuklaakakku kiinnostaisi, mutta en halua kakkuun liivatetta eli mikään mousse-systeemi ei käy.Millaisia muita valkosuklaakakkuja on? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pii314 Kirjoitettu February 7, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 7, 2006 Sokerikakkupohja (puolet jauhoista vehnää, puolet perunaa), johon suklaan väri kaakaojauheella.Väliin valkosuklaamoussea ja jotain hedelmää/marjaa ja päälle kermavaahto.Nam! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tirlittan-79 Kirjoitettu February 7, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 7, 2006 sain eräissä juhlissa karpalokakkua... jonkinlainen karpalorahka hyydyke kakkupohjan päällä ja karpalomehusta hyydyke koko komeuden päällä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kati231 Kirjoitettu February 10, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 10, 2006 Valkosuklaamoussekakku Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmalade Kirjoitettu February 12, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 12, 2006 Kävisikö agar agar? Agar valmistetaan merilevästä ja sitä voi käyttää leivonnassa liivatteen sijaan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonna-marie Kirjoitettu February 13, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 13, 2006 Margot, moussen pystyy tekemään myös ilman liivatetta. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss marianne Kirjoitettu February 16, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 16, 2006 Kakun väliinhän voi laittaa muutakin kuin moussea, ja kuorrutteen taas luulisi onnistuvan ihan sulattamalla siihen valkosuklaata. Sitä kyllä joutuu pehmentämään jollain, muutenhan se kovettuu, ja leikatessa halkeilee ja tipahtelee kakun päältä pois...ei hyvä.. :-[Mut kysy viel ammattilaiselta, kyllä ne pitopalvelussa tietää! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mynthon(Guest) Kirjoitettu February 18, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 18, 2006 Meille tulee kinuski-lakka-kermakakku, takuuvarma! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rokkis75 Kirjoitettu February 18, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 18, 2006 Oletan että siskoni tekee kakun, ja olen ajatuksena pyöritellyt joltain sivulta löytämääni ja itsetekemääni suklaamoussekakkua... Se oli ihan järjettömän hyvää.. pohja oli tavallinen sokerikakkupohja, kostutetaan appelsiinimehulla, täytteenä banaania ja tuorejuusto-suklaamousse-seos jossa on suklaamuruja seassa ja päälle pelkkää moussea ilman hippuja.. tosin hääkakkuun voisi päälliseksi laittaa valkosuklaamousea. Oli aivan taivaallisen makuinen, tein sen omille kolmikybäsilleni - samalla ohjeella siis mutta hääkakun mallinen toki. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartsani Kirjoitettu February 18, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 18, 2006 Perinteinen mansikka-kermakakku. (Meillä tyksitään siitä. :)Meillä sama juttu ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anla Kirjoitettu February 20, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 20, 2006 Meille tulee perinteinen suklaakakku. Ja se käy myös pähkinäallergikoille, toisin kuin joku aiemmin täällä epäili. Siis sekä pohja että kuorrutus tumma ja väliinkin saatttaa tulla joku suklaamuhennos. Mun silmää ei oikein noi mansikka-kermakakut viehätä ja yleensä suklaakakulla on myös parempi menekki, ainakin juhlissa joissa on sekä suklaa- että kermakakkua tarjolla. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink Kirjoitettu February 20, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu February 20, 2006 mä voisin haluta ehkä valkosuklaakakun.. rakastan suklaakakkua ja jos tekee valkosuklaata ni silti näyttää hääkakulta. en kyl tiiä onko mahdollista toteuttaa, mut haaveissa on kuitenkin.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sannakoo Kirjoitettu March 2, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu March 2, 2006 Minkänäköinen tuommonen vadelma-sacherkakku on? Tuleeko siihen koko kuorrutus pelkästään suklaasta vai kermaa reunoille? Leipuri ei oo ennen tehny häihin suklaakakkua ja pitäis nyt osata kertoa just millanen halutaan ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emppu78 Kirjoitettu March 2, 2006 Kirjoittaja Raportoi Share Kirjoitettu March 2, 2006 Hello taas! Sisko just yx päivä ehdotti et kakusta tulis muotoinen.No olis sekin vaihtelua Mä kun ollen häissä ylensä törmännyt puöreisiin kakkuihin jne... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niru Kirjoitettu March 17, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu March 17, 2006 Tietysti riippuu paljon, siitä mistä ostettu ja millainen kakku, mutta kaipaankin nyt parien omia kokemuksia, eli millainen kakku? Monelle hengelle? Mitä maksoi? Kuka teki? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaruskainen Kirjoitettu March 17, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu March 17, 2006 Emme ole vielä päättäneet kakkuamme, mutta kysellessä hinnat ovat vaihdelleet kolmen ja kuuden euron välillä per henkilö. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lotta(Guest) Kirjoitettu March 21, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu March 21, 2006 :DOtimme omiin häihimme tarjoilut pitopalvelu Matleelta, ja kakku oli erittäin hyvää.Heillä hinta sisältää kaiken niin tajoulun, kattaukset,astiat, tarjottavat. En voi muuta kuin suositella.Mielestäni erittäin hyvä , sillä ei tarvitse itse enään miettiä sellaisia, kun aika menee muuhunkin järjestelemiseen.Mielestäni heiltä saa myöskin vain kakun , hinta oli mielestäni alle 3 €/ hlö.Kaiken kukkuraksi he toimittavat tilaukset kotiovelle asti....erittäin ystävällinen palvelu kaiken kaikkiaan Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lotta(Guest) Kirjoitettu March 21, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu March 21, 2006 Emme ole vielä päättäneet kakkuamme, mutta kysellessä hinnat ovat vaihdelleet kolmen ja kuuden euron välillä per henkilö.Soita pitopalvelu matleelle, et tule pettymään.Hinta on jotain 3@/hlö. Perinteinen kakku , josta kaikki pitävät. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nipsuliina83 Kirjoitettu May 29, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu May 29, 2006 Meille ei tulekaan vadelma-sacheria niin kuin aiemmin luulin vaan raikas ja kaunisomenakermahyytelökakku Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiti-kevät Kirjoitettu May 30, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu May 30, 2006 Mun täytyy nyt vähän mainostaa... Meidän hääkakkumme tuli Uudenmaan leivästä, klaukkalasta, joka osoittautui aivan helmeksi!!! Palvelu on ammattimaista ja todella ystävällistä, itse kakku oli jumalaisen hyvää (me päädyimme juustokakkuun jossa valkosuklaata ja päällä mustaviinimarjaa ), ja mikä parasta tarkan hintavertailun jälkeen kakku oli huomattavasti halvempi kuin mistään pääkaupunkiseudulta. Hinnaksi tuli alle 2€/vieras!Suosittelelen lämmöllä!!! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaviks Kirjoitettu May 30, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu May 30, 2006 Kävisikö agar agar? Agar valmistetaan merilevästä ja sitä voi käyttää leivonnassa liivatteen sijaan.Agar-agaria ei kannata käyttää maitotuotteiden kanssa, siihen tulee aika "merellinen" tuoksu Meille on tulossa vegaaninen kakku. Mutta sitä ei tiedä kuin kaaso ja sulho minun lisäkseni. Puolet vieraista ei suostuisi edes maistamaan jos tietäisivät kakun vegaaniseksi ;D En ole vielä päättänyt tarkkalleen minkälaista kakkua teen. Vaihtoehtoina porkkana-kakku, tavallinen täytekakku jossa marjoja päällä tai suklaa-kakku. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.