TeaLi Kirjoitettu August 31, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu August 31, 2007 Usein kakuissa käytettyinä esim.Marsipaani,Vaahtokarkki fondant,Sokerimassa.Nämä kaikki sellaisia, joista koulitaan levy ja levitetään kakkujen päälle.Kermavaahdostakin saa tasaisen hienon lastan avulla.Nämä linkit ei varsinaisesti ole hääkakkusivuolle, mutta noista löytää hyviä ohjeita päällisten ymd tekoon sekä koristeita! http://fantasia.vuodatus.net/http://meppu.vuodatus.net/http://sekasoppa.vuodatus.net/http://lintu75-2.vuodatus.net/ Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammakkomorsian Kirjoitettu September 15, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu September 15, 2007 Lurps mitä kakkuja!!! Tää ei oo kyllä dieettiläisen paikka kattella näitä! Ainakaan jos meinaa mahtua jonkin moiseen pukuun ensi kesänä... Tää valitseminen onkin vaikeampaa kuin luulin. Mäkin haluisin jonkun yksinkertaisen, mutta tyylikkään näköisen kakun. Ehdottomasti kermakakku, koska mä inhoan marsipaania. Sen pitäis sekä maistua, että näyttää hyvältä. Eli helpommin sanottu kuin tehty. Haluisin kauniin valkoisen kakun, jossa olis jotain valkoisia kirjailuja pinnassa ja muutama elävä kukka, kuten miniauringonkukka koristeena. En vaan ole löytäny kuvaa semmoisesta mistään. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
punavius Kirjoitettu September 29, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu September 29, 2007 Ihana suklaa -kirjasta löytyy maailman ihanin hääkakku.. Olen haaveillut siitä monta vuotta, ja toivottavasti saan jollakin konstilla toteuttaa sen ensi kesänä!Kakku on todella kaunis ja siinä on kolme kerrosta, pohjat ovat suklaisen tummia, ja kuorrutus valkosuklaata. Koristeltu valkosuklaanauhoilla.. Suklaaholistin unelma! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johnu07 Kirjoitettu November 11, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu November 11, 2007 Olisi kiva saada tänne enemmän kuvia "tavallisista" hääkakuista, joita teillä on ollut häissänne.Perinteiset kermakakut ovat omia suosikkejani. Ja päälle paljon mansikoita tai vadelmia...Esim. virgot:lla ihana kakku, sellaisen minäkin tahdon! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgot Kirjoitettu November 12, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu November 12, 2007 Esim. virgot:lla ihana kakku, sellaisen minäkin tahdon!Oih kiitos. Mun ehdoton vaatimus oli ihan sama; perinteinen vadelma-kermakakku Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cabriella Kirjoitettu March 3, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu March 3, 2008 Aivan upeita kakkuja! Aatelin ite tehä kakun.. Kiinnostaisi kerrostettu kakku, ehkä 4 kerrosta, mutta pelottaa jos se lässähtää tai kaatuu.. :/ Onko minkälaisia kokemuksia ja miten kerrostetun kakun saa pysymään pystyssä? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
helina Kirjoitettu March 3, 2008 Raportoi Share Kirjoitettu March 3, 2008 Aivan upeita kakkuja! Aatelin ite tehä kakun.. Kiinnostaisi kerrostettu kakku, ehkä 4 kerrosta, mutta pelottaa jos se lässähtää tai kaatuu.. :/ Onko minkälaisia kokemuksia ja miten kerrostetun kakun saa pysymään pystyssä? Mitä tarkoitat kerrostetulla kakulla? Sitäkö, että pohja on leikattu viiteen osaa, jolloin täytettä on neljässä välissä? Tällöin kakusta todennäköisesti tulee liian korkea ja sitä on hankala leikata tai saada mahtumaan lautaselle.Nelikerroksinen teline taas on ihan normi juttu. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kati669 Kirjoitettu August 11, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu August 11, 2009 Nostanpas tätä aihetta kun tässä etsiskelin kakku kuvia. Jospa lisää olisi tullut varsinkin niitä omia kakkukuvia Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mya Kirjoitettu October 4, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu October 4, 2009 Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs M. Kirjoitettu October 28, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu October 28, 2009 Tässä pikkuruinen kihlajaiskakkumme (mahtuu tavalliselle ruokalautaselle ), mutta tuo suurempana ja vähän tarkemmin tehtynä olisi ihana hääkakku.Ihan normaali kakkupohjaan tehty kakku. Väliin oli tehty Santa Marian caipirinha juustokakkuohjetta mukaillen Caipirinha-täyte kermasta, rahkasta, tomusokerista ja tuosta mausteseoksesta, kostutettu sitruunalimsalla. Päällinen on vaahtokarkkikuorrute, jossa vaahtokarkeista, tomusokerista, vedestä ja sitruunamehusta tehty "taikina" joka on kaulittu kakun päälle. Koristeet sokerikuorrutetta ja -helmiä. Handmade and desinged by Tinakeiju. Tässä vielä osoite isompaan kuvaan. http://www.aijaa.com/v.php?i=5157583.jpgOnhan tuo vähän reppana noiden hienojen kakkujen rinnalla, mutta maussa varmasti pärjää muiden rinnalla tai jopa edellä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
soffala Kirjoitettu December 9, 2009 Raportoi Share Kirjoitettu December 9, 2009 Tahtoisin tällaisen mutta kultaa valkoisen tilalle. Syötävää kultaväriä näyttää kerran olevan olemassa niin kiva olisi Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsu79 Kirjoitettu January 29, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu January 29, 2010 Upeita kakkuja, mutta miten noita syödään?? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne-Na Kirjoitettu January 29, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu January 29, 2010 Meillä oli ton tyylinen hääkakku. Ihan alotetaan päällimmäisestä kerroksesta normaalisti Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest white Kirjoitettu February 10, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 10, 2010 Meille tulee tällainen hääkakku , kukat kakkutelineessä ei kakkujen päällä , jotta helpompi syödä kakut.http://www.anninjuhla.fi/kuva_hinnasto.php...kosuklaa1_i.jpg Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cwa Kirjoitettu February 15, 2010 Raportoi Share Kirjoitettu February 15, 2010 Meille on tulossa tollanen Appelsiini - Valkosuklaakakku Annin Juhlapalvelusta Espoosta , heiltä tulee myös ruuat.Olemme maistaneet kyseistä kakkua ja oli tosi hyvä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmelie Kirjoitettu October 21, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu October 21, 2011 Minäkin olen kuullut, että nämä "amerikkalaistyyliset" kakut ovat kauhean makuisia. Ja kuten joku olikin ennemmin jo todennut: moni kakku päältä kaunis - mutta silkkoa sisältä.. Tämän vuoksi meidän häihin tulee ainoastaan kerma- ja juustokakkuja. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haley Kirjoitettu October 27, 2011 Raportoi Share Kirjoitettu October 27, 2011 Aivan upeita kakkuja! Aatelin ite tehä kakun.. Kiinnostaisi kerrostettu kakku, ehkä 4 kerrosta, mutta pelottaa jos se lässähtää tai kaatuu.. :/ Onko minkälaisia kokemuksia ja miten kerrostetun kakun saa pysymään pystyssä? Mitä tarkoitat kerrostetulla kakulla? Sitäkö, että pohja on leikattu viiteen osaa, jolloin täytettä on neljässä välissä? Tällöin kakusta todennäköisesti tulee liian korkea ja sitä on hankala leikata tai saada mahtumaan lautaselle.Nelikerroksinen teline taas on ihan normi juttu.Ilmeisesti haettu miten pysyy pystyssä tuollainen jenkkityylisesti tehty nelikerroksinen kakku. Kerroskakuissa on aina keskellä tukikeppejä tukemassa ylempää kakkukerrosta, jos on oikein monta kerrosta tai todella korkea kerros saattaa keppien apuna olla myös ohut levy kerroksien välissä, joka on hieman pienempi halkaisijaltaan kuin päälle laitettava kerros. Itsekin aina ihastelen noita jenkkityylisiä kakkuja, mutta en voi sietää sokerimassaa tai vaahtokarkkikuorrutetta. Mies muutenkin rakastaa perinteistä mansikkakakkua, joten tod näk tulee jotain perinteistä ellen sitten löydä konditoriota joka osaisi tehdä kermavaahdosta tarpeeksi siloisen pinnan. Koristeluita ei tod näk kaivata (ainakaan kauheasti ) Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
syksyllä2012 Kirjoitettu August 15, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu August 15, 2012 Nostelempa tätä.. Kiinnostaisi kyllä nähdä että minkälaisia hääkakkuja naikkareiden häissä on ollut! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viljaana Kirjoitettu August 24, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu August 24, 2012 Leivontafoorumilta löytyy kakuntekovinkkejä ja ohjeet kerroskakun kokoamiseen: http://leivontafoorumi.org/viewtopic.php?f=58&t=719Meillä on kihlajaisissa itse tehty kolmikerroksinen kakku. Se pysyi hyvin kasassa ilman mitään tukirakenteita, vaikka teimme sen testimielessä jo edellisenä päivänä. Alin kerros oli tehty 26cm halkaisijan vuokaan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauskis Kirjoitettu August 28, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu August 28, 2012 Meille tulee Laurellin kartanokakku, eli perinteinen kermakakku, marjoina musta-, ja punaherukoita sekä vadelmaa. Se asetetaan tarjolle telineellä, jossa on nuottiavain ja viivasto, näyttää tosi upeelta! Laitan kuvan myöhemmin Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susasusa89 Kirjoitettu December 8, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu December 8, 2012 Tässä oli meidän kakku After Eight-täytteellä! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest poppi Kirjoitettu December 17, 2012 Raportoi Share Kirjoitettu December 17, 2012 Ei oo kuvaa mutta meillä oli valkosuklainen vadelmakermakakku, reunoilla orvokkeja aah tykkäsin kyllä nii paljon! Tykkään ite paljon enemmän perinteisistä marjakerma kakuista kun niistä sokerimössö päällisistä jenkkikakuista, kai nekin kyllä vous jollain täyttää ettei olis niin pahvia..Vaihtiksina olis tai lisäksi olisimme voineet harkita kunnon new york cheesecakea ja jotain marjamelbaa, liivatekakuista en tykkää niissä on oltava taitava sen liivatteen annostelun kanssa inhoan niitä liian kiinteitä limaklöntti kakkuja, hyi toistaiseksi en ole törmännyt kunnolla tehtyyn hyydytettyyn kakkuun Suomessa joten perinteisellä mentiin ja muutenkin kun suurin osa vieraista ei syönyt sikaa niin senkin takia ei hyydytettyä kakkua meille. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
avista Kirjoitettu January 13, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu January 13, 2013 Mä haluisin ehdottomasti suklaakakun. Joko mudcake, sacher tai moussekakun. Onko kellään ollut? Kuvia ois kiva nähdä, ravintolaan pitäis antaa jotain ohjeistusta ja pää on ihan tyhjä. Voiko kakun koristella oikeilla ruusuilla? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweetie^^ Kirjoitettu February 2, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu February 2, 2013 Aviomieheni oli sitten yllättänyt minut suunnittelemalla hääkakun itse. Hääkakku tosiaan paljastui minulle vasta siinä vaiheessa, kun kakkua alettiin leikkaamaan... Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockQueen Kirjoitettu February 6, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu February 6, 2013 Mies haluaa perinteisen mansikkakermatursakekakun mistä mä en ollenkaan innostu.. Kompromissina ajateltiin että tulee sitten kaksi kakkua, meinaan mä haluan suklaavadelmaversion (ilman kermaoverloadia)! Koitin etsiä kuvia myös sellaisesta mitä olen jossain nähnyt, että kakut tarjoillaan koivupuupölkkyjen päältä. Mä niin haluaisin sellaisia erikorkuisia limittäin ja kakut ois siinä päällä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.