hattuhirmu Kirjoitettu July 20, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu July 20, 2006 Aika moni on sanonut, etta "amerikkalaistyyliset" kakut maistuvat pahvilta ja ovat liian muovailuvahamaisia - vaikka sehan riippuu ihan siita, etta mita siella kakun sisalla on. Voi siella veistoksellisen kuorrutteen alla olla vadelmataytekakku, Bailey's suklaakakku, sitruunakakku tai jaffakakkukin. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrika Kirjoitettu August 5, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 5, 2006 Tuli vaan mieleen nuista "jenkki"kakuista, että siksi ne monetki näyttää siltä, että niitä ei voi syödä sillä monesti välttämättä niitä ei syödä edes juhlissa vaan ne ovat vain koristeena ja syötävä kakku on sitten erikseen. : Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hipsutin Kirjoitettu August 8, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 8, 2006 Minuakin houkuttelee enemmän jokin ihana perinteinen mansikkakakku tai vaikka kinuskikakku, maku on todella tärkeä ja nuo jenkkikaku eivät ole edes houkuttelevan tai syötävän näköisiä kun tietää ettei ne maistu millekkään..Olisi kiva nähdä lisää kuvia ihan "oikeista" kakuista, joita on ollut teidän kaikkien foorumilaisten häissä =)Noita konditorian sivuja nyt riittää selattavaksi.. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pom Kirjoitettu August 8, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 8, 2006 Samaa mielta, haluaisin ihan perinteisen mansikkakakun. Ja kermavaahdolla, ei marsipaanilla. En tieda miten tuo sitten kaytannossa onnistuu. Me vaan molemmat sulhon kanssa rakastetaan taytekakkua ja leivotaanki toisillemme kunnon kakut aina synttareiksi ja nimipaiviksi Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best1 Kirjoitettu August 15, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 15, 2006 Tama tulee meille.Nam. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Io. Kirjoitettu August 16, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 16, 2006 Täytyy vielä sanoa noista jenkkikakuista, että ne maistuvat pahvilta sen takia kun ne periaatteessa ovat vain kakkupohja ja kuorrutus. Ja jos kakku on halkaistu kahtia ja täytetty niin täytteenä on sitä samaa kuorrutusta. Vaikea on kohteliaana yrittää syödä kakkupalaa ja vielä kehua sitä täkäläisissä kekkereissä. Olenkin nykyään sanonut, että maistan vain palan miehen kakusta. Paras kakku täällä on ihan suklaakakku, ainakin siinä se kuorrutus ei ole yltiömakea hirvitys. Kermavaahdollahan täällä ei kuorruteta. Mutta erittäin hyvin täällä osataan tehdä juustokakkuja, erilaisia hedelmäpiirakoita, peach cobbler on jumalaista. Kaipaan ihan kamalasti perus mansikkarahkatäytekakkua. Kun ei täältä rahkaakaan löydy. :'( Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SE Kirjoitettu August 16, 2006 Raportoi Share Kirjoitettu August 16, 2006 Pahvia tosiaan, mites ne muuten voi ottaa kakkupalan käteen ja haukata siitä. Oon tähän kiinnittänyt huomiota, kun oon jenkki hääohjelmia kattonut. Otapa suomalaista kunnon täytekakkua sillä tavalla. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sipu Kirjoitettu January 10, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 10, 2007 Ihania kuvia kakuista! Ja loistavaa, että Kaisu_ olet onnistunut siinä, mistä itse haaveilen: valkoisella kuorrutuksella olevasta prinsessakakusta! Myös mustaa valkeilla koristeilla olen harkinnut. Kokemuksia, anyone? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandango Kirjoitettu January 22, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu January 22, 2007 Mä haaveilen tollasesta amerikkalaistyylisestä sokerikuorrute(sugar paste?)-kakusta, jonka kerrokset ois neliön muotosia! Mutta entä jos pitopalvelulla ei oo muuta kun pyöreitä telineitä ja ne ei ymmärrä tota mun sugar paste toivetta :-? Noo, aion kuitenkin kysyä.Tollanen oikeesti monikerroksinen kakku ois kyllä aika siisti, mutta en kyllä tajua että miten sellasta leikataan! Osaiskohan joku valaista mua? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marian78 Kirjoitettu February 13, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu February 13, 2007 Tahtoo tällaisen, tosin peruspyöreä suomi-versio erilliset osat telineessä omalla lätyskällään, kiitos! Asia erikseen onkin miten pitopalvelu osaisi tehdä mitään tämän tyylistäkään, itseltä se onnistuisi kyllä mutta kun ei tuo aika taida hääaamuna ihan piisata... Tässä linkki, kun en osaa tänne kuvaa lisätä... :-? http://www.cakecentral.com/cake-decorating..._83_-57801.html Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siona Kirjoitettu February 16, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu February 16, 2007 Mä en varmaan ees uskaltais syödä joitakin noista jenkkikakuista, niin muovisilta näyttävät. Etenkin kullanväriset maalaukset ym. koristelut epäilyttää... Mitä lie raskasmetalleja niissäkin. ;DMä haluaisin ite raikkaan hedelmäkakun, tai vaihtoehtoisesti suklaakakun. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipukka Kirjoitettu February 19, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu February 19, 2007 Minuukin enemmän houkuttaa nuo perinteisemmät kakkuset. Voisin kyllä harkita suklaa kuorrutusta ja siihen päälle sitten jotain koristusta . Marjainen kermakakkukin kävis. Vitsi kun jaksais opetella kuvien laiton niin voisin jotain laittaa. Mut miun mielestä pääasia, jotta kakku on hyvää ja näyttää syötävältä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
annatuulia Kirjoitettu March 5, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu March 5, 2007 Olisiko kenelläkään kuvia kakusta, jossa kerma/ kerma-creme reunat, mutta ei missään nimessä pursotettuina? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaaso(Guest) Kirjoitettu April 13, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu April 13, 2007 http://annariu.vuodatus.net/blog/143180täältä löytyy pari kakkua, jotka olen ystäville tehnyt... kuvanlaatu ei kovin hyvä Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest angel_a Kirjoitettu April 16, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu April 16, 2007 Kyllä mä haluan häihin perussuomalaisen mansikkakermakakun joka maistuu aidolle ja näyttää aidolle! Tämä sitten vain minun mielipiteeni mutta en ikinä haluaisi juhliini kakkua, joka lähinnä muistuttaisi pahvikoristetötteröä ja vieraat saisivat olla nenät kiinni kakussa kun eivät uskoisi aidoksi. Amerikoissa ja muualla ehkä arvostetaan pintaa, meidän perhe arvostaa sydäntä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeePee77 Kirjoitettu May 27, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu May 27, 2007 Haluaisin valkoiselle kuorrutuksella olevan kakun. Mutta valkoinen marsipaani on kellertävää. Tietääkö joku, millä sitä voi valkaista tai sitten mikä toinen idea saada valkoinen kuorrutus (muu kuin kerma)? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kata81 Kirjoitettu May 28, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu May 28, 2007 Meille tulee perinteisesti mansikka kermakakku tuoreista paikallisista mansikoista ;DMansikakakku on ainut kakku mistä miä tykkään Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest morsian-2010 Kirjoitettu June 16, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu June 16, 2007 Mekin ollaan aateltu et meil tulee mansikka kermakakku ja sydämen mallisena Varmaankin äiti tekee sen sit, ku tykkää muutenkin tehdä kakkuja juhliin.Toisena vaihtoehtona on viel rahkahyytelökakku. Jompi kumpi, et niistä sitten päätetään Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nappula Kirjoitettu June 17, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu June 17, 2007 Meille tulee tämä Kakkugallerian passion-vadelma Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SISSI07 Kirjoitettu June 18, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu June 18, 2007 Meille tulee tämä Kakkugallerian passion-vadelmaSama meillekin sitten ensi vuonna! Jo nyt valuu kuola! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
virgot Kirjoitettu July 6, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu July 6, 2007 Tässä meidän vadelmakermakakku: Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest inka(Guest) Kirjoitettu July 20, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu July 20, 2007 Nimimerkki Kaisu: sanoit tuolla pinon puolivälissä että unelmaanne valkosuklaa-juustokakusta ei voitu toteuttaa. Miksi? Mulla haaveena sama ja just on ollut yön yli omatekemä koeversio jääkaapissa vetäytymässä, tänään pitäis kokeilla miten siihen saa ton marsipaanin päälle laitettua.. *utelias* Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunna84 Kirjoitettu July 28, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu July 28, 2007 mitä toi kuorrute noissa ns. tasasissa (ja vähän erikoisimmissa, ei kermakakuissa) on? marsipaania? vai mitä? me ei voida ottaa marsipaanikakkua, kun ei kumpikaan tykätä siitä. mutta noi kakut on niin ihanan näkösiä! se yks suht yksinkertanen, missä oli niitä perhosia! se sopis meille! Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SISSI07 Kirjoitettu July 28, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu July 28, 2007 Luulen että meijân kakussa ainakin on moussea tâytteenä ja sitten päällisenä on hyytelöä. En ole vielâ sen tarkemmin kysynyt, mutta tuolta se minusta vaikuttaa. Mekään emme marsipaania ota, kun emme pidä eikä oikeen kukaan muukaan. Ja heinâkuussa emme myöskään kermakakkua ota, kylmâketju katkeaa ja ruokamyrkytysriski on silloin suuri. Näitä ammattisalojen "ihanuuksia" kun tietää, niin ei uskalla ihan minkälaista kakkua ottaa. :-[ Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samina Kirjoitettu August 5, 2007 Raportoi Share Kirjoitettu August 5, 2007 Monia upeita kakkuja tässä ketjussa! Meille tulee valkoinen kerroskakku amerikkalaiseen tyyliin. Minusta suomalaiset kermakakut on niin tavallisia ja minun makuuni liian halvan näköisiä. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.