paikuo76 Kirjoitettu March 18, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu March 18, 2013 Onko kokemusta pitopalveluista pääkaupunkiseudulla jotka tarjoaisivat paellaa tms. perinteisen paahtopaistin ja kermaperunoiden sijasta? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tipsis Kirjoitettu March 20, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu March 20, 2013 Olen aika varma, että todella monen "tavallisen" pitopalvelun repertuaarista löytyy paella, kun kysyy. Perusgoogletus "pitopalvelu paella Helsinki": http://www.labambafinland.fi/cateringvaihtoehtojahttp://www.fastgourmet.fi/tapahtumat.htmlhttp://www.fonecta.fi/yritykset/haku/helsinki/paella Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poisonivy Kirjoitettu April 3, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu April 3, 2013 Olisko jelppiä meidän 50 hengen puutarhahäiden juomatarjoiluun?! Pääruoka tulee olemaan paella, suoraan pannusta tarjoiltuna. Olisko ruuan kanssa sangria vai viinit vai molemmat? Entäs ruuan jälkeen? Boolia ja olutta? Sangriaa, olutta ja siidereitä? Mitä mieltä ootte? Vieraat on suurimmalti osin n. kolmekymppisiä hääparin ystäviä. Budjetti ei ole järjettömän suuri joten avecit luultavasti skipataan. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poisonivy Kirjoitettu April 3, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu April 3, 2013 ..haha, skipataan siis kahviavec-juomat, ei vieraiden aveceja ;D Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asnas* Kirjoitettu April 8, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu April 8, 2013 Mä ehkä tarjoisin paellan kanssa sangriaa ja ehkäpä oluttakin sekä jotain alkoholitonta juomaa.Olisiko tuollaisen mausteisen ruuan jälkeen kiva laittaa tarjolle joku raikas booli ja sit ne oluet ja siiderit? Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiikeli Kirjoitettu April 14, 2013 Raportoi Share Kirjoitettu April 14, 2013 Mä miellän paellan niin espanjalaiseksi, että mun mielestä sen kanssa pitäisi ehdottomasti saada espanjalaista punaviiniä. Punkun lisäksi tarjolla voisi olla sitten joku raikas sangria (ehkä jopa valkoviinipohjainen?), jonka tarjoilu jatkuisi sitten ruuan jälkeenkin oluen ja lonkeron/siiderin seurana. Lainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.