Jump to content
Naimisiin.info

sjoki

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by sjoki

  1. menin ensiks lievään shokki tilaan... en sanonut mitään... huimas... sit ajattelin... ja sit keksin väittää hyväks vitsiks... No sit tuli se ku en uskonut niin kävi polvilleen ja kysy: Tuletko vaimokseni? Joko nyt uskot?... No sit tuli itku ja sit suunnaton onni :D TOTTAKAI!!!

  2. Kamalaa lukea tälläistä kirjoitusta... Olen todella pahoillani puolestasi, ja toivon voimia sinulle ja perheellesi että jaksatte yrittää ja löydätte yhteisen tien kaiken kokemanne jälkeenkin. Ymmärrän täysin, olen petetty en tosin ennen häitä mutta häiden jälkeen. Polttareissa mies käyttäytyi asiattomasti mutta ei ihan seksiin asti sentään mennyt. Kyllä siinä tavarat lensi seinälle ja tunteita puitiin. Annoin anteeksi ja halusin yrittää.

    No naimisiin mentiin ja parisen vuotta sitä kesti kun sitten jäi kiinni "itse teossa". Se riitti, en jaksanut enää yrittää.

    Mutta uskon ja tiedän että ihmiset voi muuttua ja se on hienoa että itse kertoi tapahtuneesta sulle. Se kertoo jo paljon siitä että oikeasti haluaa jatkaa elämäänsä sinun kanssasi. :-X

×
×
  • Create New...