Jump to content
Naimisiin.info

Noora_85

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Noora_85

  1. Meillä oli vihkiminen pari kuukautta ennen juhlia. Vihkimisessä oli mukana perhe ja lähimmät ystävät ja juhlissa lisäksi sukulaisia, mutta pieni määrä joka tapauksessa oli molempiin kutsuttu ja muutama ei päässyt tulemaan, mikä tietysti tuntui pienessä joukossa (kutsu kävi lyhyellä varoitusajalla kun itsekin päätettiin mennä naimisiin kuukausi ennen hääpäivää).

  2. Maksettiin kaikki omilla rahoilla ja ruuissa avustivat vanhempani. Meillä oli pienet häät maalla joten suurta budjettia ei ollutkaan. Itse en pystyisi ottamaan suurta lainaa hääpäivää varten, vaikka varmasti täydelliset prinsessahäät siten saisikin. En kyllä ehkä prinsessastakaan kävisi ;) 

  3. Itkin kuin lapsi alttarilta pois kävellessä (hävettää vähän jälkikäteen :D), olen muutenkin sellainen herkkis ja oli niin intiimi tunnelma kirkossa jossa oli vain perhe ja läheisimmät ystävät (joista suuri osa itki myös). Liikutti myös se, että 12 vuoden ja monen vaikeuden jälkeen todella pääsimme mieheni kanssa naimisiin <3 onneksi en tiennyt vielä silloin olevani raskaana, olisin liikuttunut siitä varmaan vielä enemmän, tosin se ehkä selittääkin tunnekuohua.

  4. Itse myös painiskelen aiheen kanssa. Oma pukuni on valmiiksi polvipituinen ja kotelomallinen, joten sen voisi hyvinkin uusiokäyttää mallinsa puolesta. Toisaalta on se sen verran jäykkä ja juhlava, etten tiedä tulisiko sitä oikeasti käytettyä ja värjääminenkin tuntuu aika riskialttiilta. Itse ei uskalla värjätä ja tulee kai aika kalliiksi alkaa värjäyttää. Onko kokemuksia värjäämisestä? 

×
×
  • Create New...