Jump to content
Naimisiin.info

HelKe

Jäsen
  • Viestit

    1
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by HelKe

  1. Meillä ruuat tuli Varrashovista ja en kyllä voi suositella sitä kenellekään. 

    Ruuat itsessään olivat todella hyviä, mutta älyttömän kalliita meillä maksoi 28€/hlö ja iltapala 10€/hlö. Tarjoilijoita jos olisi halunnut heidän kautta olisi se maksanut 30€/hlö/tunti. Ja siis meidän menuun eli tuohon 28€/hlö kuului kolme erilaista salattia, perunat, kastike, kasvisgratiini, possun ulkofile sekä leivät, levitteet, maidot ja kotikalja.

    - Ruuat toimitettiin yli puolituntia ennen sovittua toimitusaikaa, näin ollen kun tarjoilijat saapuivat juhlapaikalle oli ruuat olleet pihalla odottamassa. 

    - Gluteenitonta leipää ei koskaan tullut vaikka sen vielä erikseen heiltä kysyin että tuleehan heidän kauttaan. 

    - Iltapalalla oli piirakkaa  jota tilasin niin että kinkkupiirakkaa ja yksi kasvispiirakka. No kasvispiirakkaa tuli aika paljon enemmän kuin yksi piirakka. Koska sitä oli vielä    seuraavana aamuna pari pellillistä jäljellä. Piirakoiden piti myös tulla niin että ne vaan lämmitetään. No puolitoista tuntia lämpökaapissa 60 asteessa ja sen jälkeen 15 min  uunissa 250 asteessa ja pohjat olivat edelleen raakoja..

    - Gluteenittomille tilasin nimenomaan gluteenittoman piirakan... heidän käsitys gluteenittomien piirakasta oli lämpimät voileivät...

     

     

    Asiasta laitoin sähköpostia ja kerroin että vaadimme jonkinlaista hyvitystä mutta vieläkään sieltä ei ole kuulunut mitään.. 

    Ootkos käynyt lukemassa tuolla hääjuhlapaikkaketjussa miten siellä yhdelle morsiamelle kävi kun heidän juhlansa oli Varrashovissa? :girl_impossible:

×
×
  • Create New...