Jump to content
Naimisiin.info

Vio

Morsian
  • Viestit

    153
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Vio

  1. Meillä on itsestäänselvää, että isäni saattaa. Koen sen tärkeäksi itselleni, sillä olen aina ollut se "isin tyttö". Erityisen tärkeää se on siksi, että olen viimeinen meistä sisarista, joka nyt avioituu, ja isäni on saattanut kaikki muutkin. Koen asian merkittäväksi myös siitä syystä, että äitini on kuollut ja isäni nykyään siis ainoa elossa oleva vanhempani.

  2. Äh, tää on niin vaikee aihe! Kaikkein fiksuinta tuntuis olevan ottaa kuvat ennen vihkimistä, mutta kun... Mä haluaisin, että sulkku näkee mut sitten vasta kirkossa ensimmäistä kertaa. Vieraiden odotuttaminen on ikävää, vaikka niille keksiskin tekemistä. Haluisin tähän nyt jonku hyvän patenttiratkasun. Muuten vois ottaa häitä seuraavana päivänä, mut sulkun mielestä ne pitää ottaa sillon oikeena päivänä.

     

    Meillä tilanne on se, että sulhanen haluaa kuvauksen vasta kirkon jälkeen, sillä on niin taikauskoinen, ettei missään nimessä suostu kuvaukseen ennen vihkimistä. Huhhuh. Olen päättänyt, että siihen suostuttelu on seuraavien kuukausieni päätehtävä! Haluan, että meikki on kunnossa ja että voitaisiin ottaa joku ihana first look -kuva Sipoon vanhan kirkon portailla.

  3. Meille tulee häälehti, jota olen jo jonkin verran toteuttanutkin. Koko tulee olemaan A5 ja sivuja noin 12, paksumpaa ei kehtaisi enää tulostella lähes sadalle vieraalle... Keskiaukeamalle tulee menu ja illan ohjelma, sillä erillisiä menu/ohjelmakartioita ei pöytiin tule. Nämä lehdet siis tarkoitus jakaa kaikille - tosin ihan lapsille tulee omat pienet puuhakirjansa. Takakanteen laitamme sen kuuluisan hääbingon. Esittelen tätä myöhemmin tarkemmin, kun se etenee pidemmälle. :)

     

    Vaikka itselläni onkin ihan mielettömästi puuhaa ja näperrettävää, tuntuu tämän lehden tekeminen ihan mielettömän kivalta! Jotenkin ihan toisenlaista hommaa kuin kaikki muu hääpuuha, joten tuntuu itseasiassa aika vapauttavalta :D

  4. Meillä budjetti näyttäisi laskujeni mukaan olevan hieman yli 9000 euroa, mutta toivomme kovasti, että säästöjä syntyy ja loppusumma pienenisi ainakin 1000 eurolla. Vieraita tulossa n. 100. Eniten rahaa kuluu morsiuspukuun (jonka löydänkin toivottavasti aleista), sormuksiin sekä pitopalveluun.

     

    Voi, kuinka se todellisuus iskeekään kasvoille muutaman kuukauden jälkeen. Vaikka on asioita, joissa on säästetty, vaikuttaisi silti, että tuonne lähemmäs 12 000 euroa mennään... Phuuuh.

  5. Meille ei suoranaisesti ole sanottu mitään ikävää, mutta minusta on hieman outoa, että mieheni äiti ei ole kertaakaan onnitellut meitä tulevien häiden johdosta. Ei millään tavalla. Kihlautumisestaa kuullessaankin kysyi vain "ai, olette sitten vissiin ihan tosissanne?", vaikka sen luulisi olevan jo selvää, kun yhteisiä vuosia on takana viisi ja lisäksi meillä on yhteinen kaksivuotias tytär.

  6. Nyt kun omat häät on 10 pv päästä niin huvittaa lukea tätä ketjua ja tuota omaa aloitusviestiäni - niinhän siinä siis piti käydä että kaikessa säästetään mutta oikeasti ei sitten kuitenkaan ole tullut säästettyä monessakaan asiassa... :D Toki edelleen itse olen lähes kaken askarrellut! Hyviä vinkkejä teiltä kaikilta on tullut! :)

    Näin itsekin vähän pelkään :D

     

    Olemme tehneet jo aika tiukan budjetin mm. hääpuvun ja vihkisormuksen osalta, joten niissä ei enää edes paljon tinkimisen varaa ole. Sen sijaan askarteluissa pyrin vieläkin säästämään, vaikka koristelubudjetin olenkin ihan vain omien askarteluiden perusteella laskenut. Pöytäliinat ompelen itse, kun ostan harmaata kangasta tukkumyynnistä. Näin ollen hintaa tulee suurin piirtein saman verran kuin pitopalvelun vuokraliinoille, mutta näistä saattaapi häiden jälkeen saada muutaman euron vielä takaisinkin.

  7. ^Meille tulee luultavasti samantyylinen lahjatoivelista kuin iiinezillä. Etenkin, jos teemme hääsivun, niin sinne saa kätevästi tehtyä lahjalistan nettiin esimerkiksi näin:

    -Lennot välillä A-B 100e 2kpl

    -Illallinen ravintolassa X 50e 1kpl

    -Viilentävä jäätelö rannalla 2e 10kpl

     

    Eli listaan tulisi kappalemäärät ja noin hinnat. Hintahaitari olisi muutamista euroista jonnekin sataan euroon, siitä on vieraiden hyvä valkkailla itselleen sopiva summa ja määrä asioita.

     

    Tähän tyyliin pyydetyn lahjan antamiseenhan voi käyttää hirveästi mielikuvista! Rahaa ei ole pakko antaa tylsästi kirjekuoressa tai tilille, vaan senhän voi esimerkiksi askarrella lentokoneen sisälle tms :)

    Juuri tällainen olisi ihana! Me emme kuitenkaan - ainakaan luultavasti - tee hääsivua ja juhlainfoakaan ei meille tule kutsun liitteeksi, joten taitaa tämä jäädä haaveeksi. Mekin kyllä pyydämme rahaa, mutta tällainen tapa olisi ehkä se kaikista ihanin...

×
×
  • Create New...