Jump to content
Naimisiin.info

jonppu

Morsian
  • Viestit

    111
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by jonppu

  1. No kylläpä on ajattelemattomia nämä miehesi bestmanit ja kaverit, ihan suututtaa täälläkin.

     

    Meillä oli juuri viime viikonloppuna kummallakin polttarit, sekä minulla, että miehelläni. Ystävämme olivat sattumalta toisistaan tietämättä järjestäneet samalle viikonlopulle kummankin polttarit. Minä tiesin miehen polttareista, mutta mies ei tiennyt minun polttareistani, kun vasta siinä vaiheessa, kun laittoi minulle päivällä viestiä, että hänet kidnapattiin ja kaasoni vastasi, että minut kidnapattiin jo aamulla. Miehelle tosin ei sinänsä ollut tarvetta siinä mielessä kertoa, kun minun polttareideni suunnittelussa mukana oli äitini, joka kyllä tietää minun (ja mieheni) menot yleensä ja näin ollen ei ollut vaaraa, että olisimme olleet lähdössä esim. jonnekin reissuun.

  2. Pientä stressiä alkaa pukkaamaan, kun aika menee niin älyttömän nopeasti. Tuntuu, että häihin oli just äsken vasta 9kk aikaa ja nyt onkin enää vähän vajaa kuukausi. Kauheasti on vielä tekemättä kaikkea, vaikka olen yrittänyt saada hommia hoidettua. Tuppaa vaan vähän aika loppumaan kesken, kun pitää käydä töissä ja harrastaa ym ja jossain välissä pitäisi tosiaan niitä hääjärjestelyjäkin saada hoidettua. No, eiköhän se tästä. :)

  3. Ensin ajattelin, että otan vapaata vain muutaman päivän ennen häitä, mutta päädyinkin sitten kuitenkin pitämään yhden lomaviikkoni häitä edeltävällä viikolla. Tarkoitus saada kaikki järjestelyt tehtyä jo ennen tuota viimeistä viikkoa, mutta jos jotain tehtävää kuitenkin nyt jää niin ainakin ne ehtii hoitaa ilman stressiä,kun on koko viikon lomalla. Lisäksi ehtii rentoutua kunnolla. :)

  4. Minulle on aina ollut selvää, että kihlaus on lupaus avioliitosta ja miehelle tämä on ollut selvää myös. Kihlautumisen jälkeen emme heti päättäneet hääpäivää, mutta puhuttiin, että kahden vuoden päästä kesällä mennään naimiiin, että ehtii suunnitella kunnolla ja kerätä rahaa

     

    .En ole ikinä tajunnut sitä, että mennään "kihloihin" ilman aikomustakaan mennä naimisiin.  

  5. Menimme miehen kanssa kihloihin etelän reissulla ja miehen vanhemmat olivat ensimmäiset, jotka kuulivat asiasta, koska tulivat hakemaan meidät lentokentältä. Äidilleni kerroin seuraavana päivänä, kun  kävin kylässä. Meillä ei pidetty kihlajaisia, mutta äiti halusi väkisin, että kaupasta haettiin kakku, jonka kanssa sitten kahviteltiin. Sanottiin perheille, että ei pidetä kihlajaisia, vaan juhlitaan sitten häitä vasta kunnolla.

  6. Kävin Turun ja Tampereen häämessuilla. Turun messut tosi pienet enkä muutenkaan saanut sieltä oikein mitään irti, ei mitään koristelu tai kutsuideoita, joita juuri lähdin hakemaan. Käteen ei jäänyt kuin sukkanauha.

     

    Tampereen messuista sitten taas tykkäsin, paljon enemmän esittelijöitä ja löytyi kutsuideoitakin. Tampereeltakin uupui koristeluideat, mutta muuten kyllä paljon paremmat, kuin Turun messut.

×
×
  • Create New...