Jump to content
Naimisiin.info

260512

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

260512's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. VIeras_nuunuu_-84_* Ajattelin tilata tällaisia rusetteja http://www.nowandforever.fi/index.aspx?type=Product&Lang=finland&PId=1024336&tagval=ceremony_car&menuIdx=3 ja kysyin jo kukkakaupasta, saisiko rusetin keskelle laitettua Pionin, ja se kuulemma onnistuu. Laitan rusetteja tanssilattian ympärille.
  2. Nyt tarvitaan apua, en löydä Turun seudulta lainkaan hääautoa. Googlesta ei ole apua... Jos jollain on suositella niin kaikki linkit otetaan vastaan ilolla. Meillä häät 26.5.2012.
  3. Kyselisin onko Turun seudulla joku teettänyt sormusta ja missä? Itse olen suunnitellut teettävänä vihkisormuksen, kuulisin mielelläni muiden kokemuksia.
  4. Vieras-Heidi, olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä Salon Gaala-liikkeestä. Itse kävin sovittamassa hääpukua liikkeessä kaksi kertaa ja nyt puku on siellä säilytyksessä ensi kevääseen. Myyjä/omistaja oli erittäin mukava ja asiantunteva. Voin lämpimästi suositella! Myöskään pukujen hinnat eivät olleet päätä huimaavia, mikä meidän budjetissa oli plussaa, jää sitten enemmän rahaa sormuksille...
  5. Pähkäilen itse kanssa somistuksen kanssa. Meillä on juhlatilana vanha navetta, joka on valkoiseksi maalattu eli ihan valoisa, mutta matala. Siellä on paljon "pylväitä" johon kaipailisin somistusta, siten ettei tila mataloituisi entisestään. Onko jollain vinkkejä pylväiden koristeluun?
  6. Spörre, Oletteko käyneet tutustumassa Liedon Vanhalinnaan? Siellä on juhlapaikka nimeltään Puimala, jonne saa omat juotavat tuoda. Miljöö on ainakin todella kaunis. Itse varasimme kivinavetan, mutta siellä on A-oikeudet.
  7. Hienoja ideoita Lapis. Itse käyttäisin kutsussa esimerkiksi http://www.nowandforever.fi/index.aspx?type=PrintProduct&Lang=finland&PId=1015986&tagval=&menuIdx= mutta ottaisin nauhan joko harmaana tai vaaleanpunaisena. Voisi sopia kauniisti teemaanne.
  8. pétillant aivan ihana kimppu! Saanko udella kimpun hintaa?
×
×
  • Create New...