Jump to content
Naimisiin.info

jossu11

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jossu11 kaikki viestit

  1. jossu11

    Mauritius

    Ainakin meidän hotellilla oli sukelluskeskus ja kylältäkin olisi päässyt sukellusretkille. Vedethän ovat mitä parhaat sukellukseen ja snorklailuun, ainakin siellä itäpuolella kirkkaat ja kalaisat.
  2. jossu11

    Mauritius

    Tultiin viime torstaina Mauritiukselta häämatkalta ja IHANAA oli!! Oltiin Finnmatkojen kautta Belle Maressa Hotelli Ambressa 2vkoo puolihoidolla. Lentomatka sujui hyvin välilaskuista ja tulisista koneruoista huolimatta. Kannattaa varata koneesta paikat etukäteen, siis maksaa niistä, jotta saa katsella maisemia tai pääsee vierekkäin. Ainakin Mauritiuksen päässä jotkut ruotsalaisseurueet erotettiin toisistaan. Hotellissamme oltiin eka viikko ainoat suomalaiset, mikä oli vaan välillä kivaakin. Hotellin väki mukavaa ja palvelevaa esim. huone saatiin pitää niin pitkään kun haluttiin, koska lentomme oli 3h myöhässä. Lentomyöhästely ei ilmeisesti ole Finnmatkoilla mitään ihmeellistä, viikoksi tulijat olivat myöhässä kumpiinkin suuntiin.. Mutta ehdottomasti suosittelen: hiekka valkoista, meri turkoosia ja lämpöä sekä aurinkoa riittää. Ja kaksi viikkoa on minimi!
  3. jossu11

    Meriteema (yhdistetty)

    Ei NIIN merellinen, mutta kuitenkin: meillä oli kakunpäällä kumiankkapariskunta.
  4. Kihlassa perinteinen miehen nimi + pvm. Vihkissä miehen haluama Till Min Fru + pvm. Miehellä sekä minun nimi + kihlapvm että J F + aviopvm.
  5. jossu11

    Häätöppäyksiä?

    Meillä sulhasen viehe oli laitettu huonosti kiinni. Totesin sitten sakastissa papin vieressä seistesäni: "Sulla on viehe päin helvettiä"!! Ja heti perään tajuttuani mitä sanoin: "Ei saa kiroilla" Onneksi pappi katseli vain lempeästi takaisin.
  6. jossu11

    Mauritius

    Täällä eräs pari joka lähtee 31.12.2008 kahdeksi viikoksi Hotel Ambreen!
  7. jossu11

    Porvoo

    Ei tarvitse jäädä eteiseen vaan sakaristosta pääsee ulkokautta ovelle. Tämä on mahdollista tietenkin vain jos sulhanen saa morsiammensa nähdä etukäteen. Muuten taitaa olla parasta ajoittaa saapuminen ovien avaukseen, sillä eteisessä kukaan ei pysty olemaan piilossa...
  8. jossu11

    Teemana kivet

    Vielä ei ole kuvaa, mutta viimeistään heinäkuussa sitten on! Kekkilän Isot rantakivet ovat niin isoja, että toimittavat meillä paikkakorttien virkaa. Maalaan tänään niihin nimet akryylimaalilla. Rantakivet (siis ne pienet) laitamme kynttilälyhtyihin niin, että näyttää kuin kynttilä seisoisi "hiekassa". Toivottavasti tämä onnistui edes vähän auttamaan kivien koko eron hahmottamisessa...
  9. jossu11

    Nainen bestmannina?

    Ainoa kaasoni on mies (veljeni), ja hän pukeutuu kuten sulhanen ja bestman shakettiin. Kaksimetrinen jenkkifutaaja mekossa voisi herättää hiukan hilpeyttä vieraissa Mielestäni sukupuolella ei ole väliä kaaso/bestman asioissa, vaan tehtävään valitaan paras henkilö.
  10. Menusta on selvillä runko. Sen avulla valitsimme "tarjouskilpailun" voittajan. Kohta puoleen pitäisi ottaa uudelleen sinne yhteyttä ja muokata lopullinen menu heidän kanssaan...
  11. Meille tulee ravintola Varikon (Kuninkaanportissa) pitopalvelu. Kesällä tiedän millainen oli, mutta tähän menneissä yhteydenotoissa vaikuttanut tosi hyvältä!
  12. jossu11

    Porvoo

    Papinkatu 6dessa on Amadeus. Tekevät vain tilauksesta ja hyvää jälkeä tekevätkin!
  13. Ostin juuri meille kumiankkapariskunnan juhlavaatteissa! Viittaa sopivasti "ankkalampeen" ;D
  14. Voin suositella Jazz Up:ia! He ovat tehneet minulle 2kampausta ja ne ovat olleet hyviä. Äitini ovat kammanneet ja meikanneet ja kaunista jälkeä tuli. Ensi kesäksi onkin jo ajat varattuna sieltä.. Hinnat ovat morsiuskampaus 50-72€ ja morsiusmeikki 38€. Harjoitukset maksaa erikseen, noin 30€.
  15. jossu11

    Porvoo

    Vieraita on tulossa meillekin noin 100, ettei tilaa niin paljon tarvitsis, mutta Tuomiokirkossa on vaan sitä jotain. Lisäksi se on kummankin meidän rippikirkko ja eräänlainen Porvoon symboli ensi kertaa siellä vieraileville. (itse asunut siellä 20vuotta) Tanssisaari valittiin sen merenläheisyyden takia, purjehtijoita kun ollaan. Viime metreille mukana oli myös Kiialan kartano, mutta meri ja kaiken toiminnan mahtuminen samaan tilaan veti voiton. Ainut ongelma siellä on ne muovituolit. Saattavat olla kesällä kuumat ja hiostavat. Oletteko aikoneet ratkaista asian jotenkin?
  16. jossu11

    Porvoo

    No nyt ainakin tuli yksi ex-porvoolainen lisää ;D Meillä siis häät 12.7.2008 Pikkukirkossa ja siitä jatkot Tanssisaaressa. Harmittaa vaan niin vietävästi se Ison kirkon palo, se olisi ollut täydellinen paikka meille.
  17. Täällä kirjoittelee eräs suomenkielinen morsian, joka ensi heinäkuussa nai suomenruotsalaisen miehen. Kirkko-ohjelmasta sen verran, että suunnilleen puoliksi jaetaan suomeksi ja ruotsiksi kaikki tekstit, rukoukset ym. Ollaan myös ajateltu, että toinen virsistä lauletaan suomeksi ja toinen ruotsiksi. Tällöin virsien esim eri sävelykset eivät haittaa. Niin ja bestman ja kaaso ovat myös erikielisiä, ne kun on meidän veljet ;D
×
×
  • Create New...