Jump to content
Naimisiin.info

hhannahh

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Rovaniemi

hhannahh's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hei! Oliko teillä ne ihanat H&J kyltit nyt lauantaina? Huomasin ne kirkon kupeessa ja kun meillä sattuu olemaan samat nimikirjaimet voisin olla kiinnostunut ostamaan :P

  2. Calla hyvä juttu! Se on mahtava fiilis kun se oikea puku löytyy
  3. aivan, kuulostaa järkevältä Kabri
  4. repsu, hyvä kysymys toi vieraiden kuljetus juhlapaikalle ei olla sitäkään aivan vielä loppuun asti mietitty, mut varmaankin yritämme kysellä etukäteen ihmisiltä millaisia mahdollisuuksia kulkemiseen ja ketkä meinaavat jäädä yöksi rolloon jne. Sitten tarvittaessa varmastikin yritetään järjestää niin, että kaikki pääsevät vaivattomasti jollakin kyydillä juhlapaikalle. Mun puolelta tulee paljon vieraita oulun suunnalta, ko mie oon sieltä kotosin. Mut suaapi vaan nähä miten tääkin homma järkkääntyy. Hyvä että täällä ihmiset on muistuttelemassa tärkeistä asioista, ku ite ei aina muista kaikkea miettiä loppuun
  5. hhannahh

    Rovaniemi

    Liitynpä miekin tänne jutteleen rollo-morsioiden kanssa, kun en aiemmin jotenki ollu tajunnutkaan tämmöstä viestittelypaikkaa. Meilläkin häät 20.8.2011 ja tässä on jo tärkeimpiä ja kiireisimpiä valmisteluita tehty kovasti eteenpäin, vaikkakin aloitettiin valmistelut aika vasta (kuukauden sisällä). Mulla jo niin jännittää häät, kun koko ajan saa vähän olla tekemässä sitä sun tätä häitä varten. Aluksi en meinannut millään käynnistyä häävalmistelujen kanssa, vaan sitten kun varattiin kirkko ja päivämäärä varmistui, niin sit miekin aivan hurahdin tähän hommaan Nyt on ainakin kirkko varattu, kirkkoon muutama laulajatar, bändi, juhlapaikka (Lehtojärvi, Lumikartano), kaasot kysytty, morsiuspuku hankittu, vieraslista tehty ja Sinooperin hääiltaankin olen menossa, jos sais alotettua sit hyvissä ajoin kutsukorttienkin suunnittelut käyntiin. Mulla on vaan sata rautaa tällä hetkellä tulessa, kun samalla muun muassa yritän gradua tehdä tässä, että joskus valmistuisinkin. Ja kaiken lisäks oon koko syksyn ja nyt tän kevään alkupuoliskonkin sairastellu flunssaa ja muuta mukavaa.. Mut häävalmistelut tuo onneks vaan mukavaa muuta ajateltavaa! Mie ainakin suosittelen laittamaan kyselyitä semmoselle rollolaiselle bändille kuin Putkiradio Band (löytyy esimerkiksi Facebookistakin). Tämä kyseinen bändi on siis tulossa meidänkin häihin soittamaan. Muita rovaniemeläisiä bändejä en oikein tiedäkään.. Jenni-E, meillä on sama hääpäivä. Mahtista!
  6. vitsit ko tietäis mikä ois parhain. Mut kaikkein parhaimman kuvan mie sain juuri Freedomin tarjonnasta. En muista kyllä kävinkö tuol Scandinavian Beautyssä (onko se siin Sampparin sivustalla? Jos on, niin en käyny sit.) Yhtenä päivänä juoksin eri kampaamoissa ja parhainta palvelua yms. sain Freedomista, jonne mie nyt sit varasin kampauksen ja meikin. Samoin kaasoilleni, äidilleni ja siskolleni koekampaus tehdään vasta samalla viikolla kuin on häätkin, että siinä on sit turha alkaa enää perumaan. Mut eiköhän ammattilaiset osaa ja sit pitää mun osaa sanoa siinä koetilanteessa suoraan, jos ei miellytä. Siitä tulikin mieleen, että huomenna pitäiskin sinne soittaa ku meillä aikaistuikin vihkiminen...
  7. samaa mieltä Ollista, sen minkä kuvan oon hänestä saanut ja meille on myös todennäköisesti hän tulossa kuvaamaan, just viikonloppuna juteltiinkin hänen kanssa ja vaikutti hyvältä!
  8. Heippa! Juu Rovaniemellä on häät :) Aluksi mietittiin juhlitaanko Oulussa vai täällä, mutta Rovis vei voiton ;)

  9. Meille tulee noin 110-120 vierasta, vaikka yritettiin kovasti karsia vierasmäärää.. Mut mukavahan se vaan on ku on juhlantuntua isolla porukalla! Mulla jo nyt niin välistä jännittää, ja vielä ois tässä puoli vuotta aikaa ennen häitä Kuinka isot häät teille on tulossa? Sulla/teillä on onneks vielä aikaa järkkäillä häitä, ku me alotettiin häiden valmistelut kuukauden sisällä ja vähän viime tingassa kyllä ollaan liikenteessä.. Esim. bändin hankinnassa meillä onneks kävi tuuri, kun saatiin se kuitenkin juhlaan. Ja samoin oli kirkon varaamisenkin kans, ajat oli tiukassa.
  10. Meillä vihkiminen klo 13 ja mies ei halua nähdä pukua ym. niin kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen. Jollain muullakin oli ruokailun aikana valokuvaus, ja itsekin olen miettinyt samaa, jottei vieraiden tarvitsisi kauhean kauaa odotella ja olis jotain toimintaa sillä aikaa. Toivottavasti on hyvä ilma ja saadaan otettua kuvia järven rannalta sit. Pitäis tosiaan se valokuvaaja vaan ensin varata meille..
  11. me ei olla vielä päätetty, että mitä menuun kuuluu. Mut todennäköisesti vuokrataan keittiötilat ja "itse" laitetaan ruoat. Eli toisin sanoen tuttuja kokkeja kysytään ja näillä näkymin silleen onnistuukin. Sillä varmaan säästetään hyvinki kustannuksissa. Mut jos sulla kiinnostaa meidän menuu sit myöhemmin, niin voin mie sen laittaa tänne Mut Lumikartanon pitopalvelun ruoat kuulostivat hyvältä kyllä! Menuutkin sai itse päättää mitä siihen haluaa ja hintakin sit määräytyy sen mukaan. Mut tuossa Lumikartanossa on kyllä hyvä just toi, että saa vuokrata myös sen keittiön omaan käyttöön ja ruoat tarjota itse. Alkoholitarjoilukin on vielä osittain auki, mut tämmöstä me on suunniteltu että Lumikartanon ravintolan puolelta ostettais alkumaljat ja viinit ruoan kans. Ja sit tarjoillaan omia juomia siellä kodalla, eli todennäköisesti vain boolia. Vieraat saavat sitten itse ostaa hirsitalon ravintolan puolelta siiderit ja oluet, jos niitä haluavat vielä tuon lisäksi. Oletteko te järjestämässä häänne tuolla Lumikartanossa myös?
  12. doddii , meki mennään Lumikartanossa naimisiin. Olihan se hieno ja kaikki tarvittavat systeemit! <3
  13. hei! Siekin oot rollosta, jee:) Joko tiedätte missä meette naimisiin, rollossa vai?

  14. oiii, se oli hauskaa hommaa, vaikka mulla sovituskerrat jäikin lyhyeen ko heti löytyi se oikea puku (ihme kyllä, vaativan makuni takia!) Glamourissa oli upeita pukuja, mut myyjä varoitteli että pian menevät ellei ole ajoissa liikenteessä. Siks mie ostinkin samoin tein omani, ja en ole kyllä katunut. Tsemppiä sulle puvun etsintään!
  15. Ai niin, ja valokuvia ei saanut ottaa kummassakaan paikassa morsiuspukujen sovituksissa. Paitsi Glamour-liikkeessä sitten, kun oli päättänyt puvun ostaa.
×
×
  • Create New...