Jump to content
Naimisiin.info

tuplamami_vihille

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by tuplamami_vihille

  1. Miehellä on vaan se kihla, jossa lukee mun nimi ja molemmat päivämäärät. Mies ei tahtonut uutta, ku se edellinenkin on niin leveä. Ei siihen oikein ois voinut heittää toista saman levystä rinnalle, ku ei ois enään nivel liikkunut. Ja sit taas kapea näyttää tyhmältä, sen leveän vieressä.

    Joten meillä päädyttiin siihen, et yks vaan..   8)

  2. Ja sen verran vielä, että helpostihan Nummituvalta yöllä jatkoille pääsee...vt 25 kulkee 5 kilsan päässä ja sieltähän pääsee kätevästi ja nopeasti vaikka Hyvinkäälle tai Vantaalle. Tuskinpa kukaan noihin Vihdin kirkonkylän kuppiloihin häiden jatkoille menisi... ::) Itse menimme hääyötä viettämään Hyvinkäälle ja matka kesti vartin verran.

    Mihin menitte viettää hääyötä?  Mulla alkaa ny iskee paniikki ku en tiiä mihin ihmeeseen mennään yöks!

    Oon ny soittanu kaikkiin Vihdissä sijaitseviin, josta vaan oon tietoo saanu. Taksilla pitäis liikehtii, et kovin kaukana se ei sais olla..  

    AUTTAKEE!!   :(

  3. Meillä on häät Puistolassa ja olen tilojen ja vuokran puolesta erittäin onnellinen! Vuokra on huimat 170 euroa ja järjestelyaikaa runsaasti..  Tilaan mahtuu myös paljon porukkaa, mikä oli edellytys tilalle.

    Piha ei ole paras mahdollinen, mutta ihan kiva kuitenkin. Piha-aukeen toisella puolella kyllä on ok-taloja, mutta vuokrausta hoitava sanoi, että metelistä ei olla kovin nipoja..  

    Voin tulla sitten häitten jälkeen kertoo lisää hyvistä ja huonoista puolista!

    Kertokaahan kokemuksianne jo siellä häitä juhlineet!!

    Täs on nettisivujen osoite mistä löytyy myös yhteystiedot jos jotain kiinnostaa!   ;)

    www.ml-moneks.fi/vihdinty

  4. Mä en puuttuis bm:in valintaan.

    Valitessani kaasoa / apukaasoja kerroin ketä aion pyytää, mut en todellakaan ois ottanut ainuttakaan kommenttia asiasta vastaan. Mielestäni mies saa myös pyytää ketä tahtoo sen kummemmin morsiantaan konsultoimatta.

    Toki ymmärrän jos homma rupee pahasti kusee, et tarttis tehdä jotain. Hommat täytyy jonkun kuitenkin hoitaa! Mut tekisin sen TOSI hienovaraisesti..   ;D

  5. Eikö kukaan tosiaan juhli VIHDIN PUISTOLASSA??

    Siitä on ollut mainoksiakin häälehdissä. Itse hylkäsin sen alkuun kun näin sen mainoksen, ja ajattelin että se on varmaan kallis paikka.  Mut totuus selvisi kun soitin sinne!! Pe-su maksaa 170 euroa ja siellä voi bilettää niinkuin tykkää. Tilaan mahtuu mainolsen mukaan 250 henkee, mut minä sanoisin et 200 on hyvä.

    Ruoat ja juomat voi ja pitää roudata ite. Asumme Helsingissä, mutta ajattelimme että ei Vihtiin nyt kovin pitkä matka oo. Sitä paitsi en usko et Hesasta saa vastaavanlaista tilaa samaan hintaan tai edes sinne päin!!

    Nyt jää rahaa panostaa sit muihin asioihin..   :-*

    Olen tosi tyytyväinen valintaamme!!        ;D

×
×
  • Create New...