Jump to content
Naimisiin.info

häämieli

Morsian
  • Viestit

    53
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by häämieli

  1. Meillä neljä ylimääräistä ilmoittautui. Yksi on ok, sillä he kysyivät että voiko tyttären poikaystävä tulla mukaan, mutta voi jestas ne kolme muuta, tuli sähköpostiviesti että "kiitos kutsusta, meiltä on tulossa..... Eli nyt myös kahden pikkuserkun tyttöystävä ja poikaystävä on tulossa vaikken ole ikinä nähnytkään ja siksi ei heitä haluttukaan mukaan koska ei olla nähty...!!! Raivostuttavaa! :angry:

  2. En myöskään tiedä mitä sanoa kavereille ketkä olettavat saavansa kutsun. Yhtä tuttua kaveria en edes nää kuin max. 2kk välein jos sitäkään ja hän olettaa saavansa kutsun kun oltiin n.vuosi sitten parempia kavereita....miten vois sanoa että "et kyllä nyt voi tulla, sori" hieman nätimmin? :girl_mad:

    Itse aioin sanoa vain sellaisille ihmisille ketä en kutu, mutta jotka olettaa että saavat kutsun,, et en vaan voi kuttua kaikkia ihmisiä ukon kans.. Tottakai olis kiva kuttua kaikki kaverit ja sukulaiset ja kummin kaiman veljet mut siinä vaiheessa pitäis olla miljonääri.. Pakko niitten on ymmärtää et ei oikeesti se oo mahollista kuttua kaikkia.. Jos ei ymmärrä ja vetää herneen nenään nii sano että voit vähän auttaa sen herneen kans ja laittaa viel vähän syvemmälle :D :D

    Kiitos paljon ennen kaikkea tästä rohkaisusta!! Se on myös totta et voi olla sitten auttamassa siinä herneen asettamisessa nenään että se varamsti pysyy siellä sitten jos on niin ollakseen. :girl_smile:

  3. Alan olemaan sen kannalla myös, että paikkoja ei määrätä, vaan pöydät minne vieraat istuvat. Näin kaikille on paikka ja "saman henkiset" pääsevät toivottavasti hyville paikoille. :) Perheelle ja kaasoille ja BM:lle oma pöytä tai meidän kanssamme samassa pöydässä.

  4. Päivällä jääneitä salaatteja, ehkä piirakoita, munavoita, karkkeja. Jokin suolainen piirakka voisi olla myös hyvä. Pitää vielä miettiä, mitä kaikkea illalla laitetaan pöytään. On myös ajatuksena, ettei kenenkään tarvitse nälkäisenä lähteä.

×
×
  • Create New...