Jump to content
Naimisiin.info

keijukainen4

Morsian
  • Viestit

    80
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by keijukainen4

  1. Kävin eilen kyselemässä Stockmannilla 2012 pukujen perään ja nyt sanoivat niiden saapuvan vasta lokakuussa. Sen jälkeen kyselin vielä, että voinko tietää mitä pukuja olisi tulossa ja tuota P- sarjaa mitä itse odotan kun kuuta nousevaa, tulee vain 3 mallia ja ne ei olleet ne mitä itse odotin. Voi höh! Toivottavasti Seremonialle tulisi edes muutama tätä P- sarjaa.. :girl_blum:

  2. Gunnarlan maja on ihan jees paikka, mutta itse en kyllä siellä häitä viettäisi. Riippuu vähän millaista paikkaa etsit? Itse koen pienien häiden järjestämispaikkoja olevan aika vähän Lohjalla kun itse mietimme samaa. Ei oikein löytynyt mitään kivaa 35 hengelle. Siksi pidämmekin 85 hengen häät Lohjalla :girl_haha: :girl_haha:

  3. Mä muutin asumaan tulevan mieheni luokse toisten treffien jälkeen, kihloihin mentiin 8kk jälkeen ja nyt on hääpäivä varattu 12.11.2011 ja silloin ollaan oltu 1v 7kk yhdessä. Kumpikaan meistä ei pidä tätä kiirehtimisenä kun tuntuu niin hyvältä. Ja olemme muutenkin aloittamassa rakentamaan yhteistä kotia sekä alamme yrittämään yhteistä lasta niin mielestäni emme kiirehdi yhtään :girl_haha: Minä 25v ja tuleva mieheni 31v.

  4. Sockmannilla oli Pronoja tällä hetkellä noin 20 eri mallia.. Tosi moni 2011 malleista oli jo mennyt, mutta onneksi tuo Fantastica oli jäljellä kun se oli juuri se minkä halusin :-X :-X

    Stockmann myös tilaa pukuja jos haluat jonkun mallin ja siinä menee noin 4 kuukautta. Eli ajoissa kannattaa olla liikkellä! Itse varasin tuon puvun ja haen sen sunnuntaina ja sitä joudutaan pienentämään minulle ja se kuuluu hintaan. Pienentäminen tehdään 2 kk ennen häitä.

    Suosittelen Pronon pukuja, ne on vaan niin ihania!! :-X :-X

  5. Minulla kihlasormuksena Sandbergin Kassiopeia:

    7107217.t.jpg

    Ja vihkisormukseksi tulee myös Sanbergin sormus:

    7107218.t.jpg

    Kihlasormus maksoi 929€ ja vihkisormus tulee maksamaan 3490€.

    :flirt:

    Tosi kaunis yhdistelmä tulossa sinulle. Muistatko minkä kokoinen tuo keskikivi vihkisormuksessa on?

    Sitä kiveä saa eri kokoisena ja hintakin tietenkin riippuu siitä. Pienempänä maksoi muistaakseni 2600€ suunnilleen.

  6. Täällä mennään ja toista kertaa naimisiin vuonna 2012 :flirt: Ensimmäinen avioliitto kariutui ja löysin melkein heti nykyisen kumppanini.

    Ensimmäisen kerran avioiduin 2009 ja se kesti vuoden, joka oli täyttä helvettiä henkisen väkivallan takia. Nyt oikea kumppani vierellä tiedän, millaista elämä voi olla onnellisena ja tiedän tekeväni oikean valinnan. Ja voin sanoa ensimmäisestä kerrasta viisastuneempana tietäväni mitä nyt haluan ja kumppaniltani "vaadin".

    Nyt onnellisesti kihloihin menossa, raskauden alkuvaiheilla ja häitä odotellessa! :)

×
×
  • Create New...