Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Vuokra-autolla häihin ja yhteisen tulevaisuuden alkuun

Vuokra-autolla häihin ja yhteisen tulevaisuuden alkuun

Teksti: Niklas Peltonen
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Vuokra-autolla sujuvuutta arkeen ja juhlaan

Onko elämässäsi lähiaikoina tapahtumassa suuria muutoksia, kuten yhteenmuutto seurustelukumppanin kanssa, vai oletko astelemassa alttarille asti valittusi kanssa, ja haluatte liikkua paikasta toiseen vaivattomasti esimerkiksi yhteisiä kodin hankintoja tekemään murehtimatta joukkoliikenteen aikatauluista? Kenties tulossa on perheenlisäystä, etkä halua matkata neuvolaan ruuhkabussiin ahtautuneena, saatikka juosta lastenrattaiden kanssa kovassa pakkasessa juuri lähtemäisillään olevaan lähijunaan.

Tällöin auton liisaus on oiva valinta. Tesla leasing tarjoaa sutjakkaan ja helpon tavan hankkia auto allesi, kun pystyt valitsemaan monipuolisesta valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi ja makuusi sopivan menopelin, eikä sinun tarvitse ottaa stressiä vakuutusten tai sopivan autolainan valinnasta. Sähköautolla liikut bensiiniautoa ekologisemmin tien päällä, ja voit samalla unohtaa murehtimisen siitä, onko bussi taas myöhässä tai kenties jo ajanut pysäkkisi ohi.

Liisaus on stressitön tapa hankkia ensiauto

Olet mahdollisesti siinä tilanteessa, että on tullut aika hankkia ensimmäinen autosi, tai edessäsi on auton vaihto. Ajatus saattaa ahdistaa, sillä valittavana on niin monenlaisia eri vaihtoehtoja niin automallien kuin energiankulutuksen suhteen. Minkä kokoinen auto on sopiva omiin tarpeisiin nähden, olisiko jo nyt otettava huomioon mahdollinen tuleva perheenlisäys ja tilavuus lastenistuimille? Mahtuuko takaluukkuun SUP-lauta, ja onko katolle helppo kiinnittää suksiboksi? Hyppäys bensiinikäyttöisestä ajoneuvosta sähköiseen saattaa jännittää, etenkin pidempiä matkoja ajatellen. Onko latauspisteitä matkan varrella tarpeeksi, kestääkö akku, entä jos ajaessa tapahtuu jotakin ja auto sammahtaa tien päällä? Pohdittavaa on paljon, ja siksi liisaus saattaa olla joustavin ja helpoin valinta. Sinun ei tarvitse sitoutua autoosi loppuelämäksesi, vaan vain muutamaksi vuodeksi sopimuksesta riippuen, ja saat halutessasi mutkattomasti vaihdettua auton, jos tarpeesi muuttuvat.

Tesla on tällä hetkellä teknologialtaan markkinoiden ehdotonta kärkeä ja sen toimintasäde on pitkä ja latausaika lyhyt. Latauspisteitä on kattavasti ympäri maata ja jos jotakin matkan varrella sattuisikin, tiepalvelu tulee apuun hetkessä. Sinun ei tarvitse myöskään murehtia kesä-tai talvirenkaista tai vakuutuksista, sillä ne kaikki kuuluvat sopimukseen. Navigoiminen ja taskuparkkeeraaminen sujuvat näppärästi kojelaudassa olevan näytön avulla, ja ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa myös pidemmillä tieosuuksilla. Teslan virtaviivainen rakenne puhuttelee kauneudellaan vaativaakin kuluttajaa.

Sähköauton leasing on kätevä vaihtoehto

Auton ylläpitämiseen liittyy paljon velvoitteita erilaisine vakuutuksineen ja veroineen ja samalla yksityisautoiluun kohdistuu yhä enemmän paineita yhteiskunnan taholta. Polttoaineverot kohoavat ja suuremmissa kaupungeissa parkkeeraaminen kallistuu ja autolla liikkuminen hankaloituu kävelykatujen lisääntyessä. Oman auton ostaminen ei siksi ehkä ole taloudellisesti kaikkein kauaskatseisin vaihtoehto.
Liisaamalla saat käyttöösi sähköllä kulkevan ajoneuvon, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia polttoaineen kustannuksista. Ja mikäli auton tarpeesi muuttuu, voit halutessasi vaihtaa pienempään malliin tai olla jatkamatta sopimusta. Sähköautoilu on myös ympäristölle bensiini- ja dieselautoa ystävällisempi valinta, ja pystyt samalla autoalan teknologian uusissa tuulissa mukana. Leasing on näin ollen kätevä vaihtoehto modernissa, muuttuvassa maailmassa, jossa tilanteet voivat vaihtua nopeasti.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022