Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Vuoden 2022 romanttisimmat häämatkakohteet

Vuoden 2022 romanttisimmat häämatkakohteet

Teksti: Nina Lehtinen
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Kaikki on itse hääpäivän kohdalla jo valmista, mutta enään vain juuri se oikea romanttinen häämatkakohde vielä uupuu. Mutta mihin sitä kannattaisi sitten suunnata ja mitkä ovat juuri vuoden 2022 romanttisimmat häämatkakohteet? Matkakohteen valinta tietysti vaatii huolellista suunnittelua, joten juuri tämän takia keräsimme muutaman todella romanttisen kohteen tähän artikkeliin, jotta kaikki vielä häämatkakohdettaan empivät ja suunnittelavat hääparit saisivat näistä mahdollisesti hyviä ideoita juuri sille täydelliselle ja ikimuistoiselle häämatkallensa.

Malediivit

Malediiveille kannattaa suunnata, mikäli haluatte kokea todella trooppisen paratiisin, joka on täynnä toinen toistaan upeampia laguuneja, rannalla heiluvia palmuja ja valkoista hiekkaa silmänkantamattomiin. Hotellisaarilla pääsee nauttimaan todella rennosta olemisesta ja erilaisia hemmotteluja on valittavana aivan laidasta laitaan, on erilaisia urheilumahdollisuuksia, kylpylöitä, snorklausta ja todella huipputason ravintoloita. Tekemistä löytyy siis todella monenlaiseen makuun. Myös tapa, jolla Malediiveille saavutaan korostaa häämatkan ainutlaatuisuutta entisestään. Vesitasosta siirrytään perinteiseen puiseen purjeveneeseen, joka sitten kuljettaa pariskunnat toinen toistaan mahtavampiin hotelleihin. Ei siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkan kohteekseen eikä Malediiveja myöskään turhaan pidetä maailman romanttisimpana paikkana.

Pariisi

Onko teillä etsinnässä kohde, joka löytyisi hieman lähempää olisi mahdollisesti hieman edullisempi? Tähän hyvä vaihtoehto on rakkauden kaupungiksikin nimetty Pariisi. Pariisi tihkuu romantiikkaa ja sen löytämiseen riittää vain pelkkä Pariisin kaduilla kuljeskelu, nähtävyyksissä käyminen, erilaisissa kahviloissa istuskelu ja vain koko Pariisin tutkiminen uuden aviopuolison seurasta samalla nauttien. Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta nämä asiat kyllä pitävät täysin paikkansa. Toinen asia mikä pitää paikkansa niin on, että täältä löydät kaikki todella nopeat pelisivustot, jos vaikkapa kaipaat hetken omaa aikaa häämatkalla tai pienen hengähdystauon kaikista upeista nähtävyyksistä. Mikäli edellä mainitut asiat kuulostivat mukaansatempaavilta, niin on Pariisi mitä parhain kohde häämatkalle. Pariisista löytyy nimittäin loputtomasti koettavaa ja nähtävää!

Mauritius

Matka Mauritiukselle on kuin matka suoraan päätä paratiisiin. Mauritius on yksi Intian valtameren ylellisimmistä ja kiehtovimmista saarista. Valkoiset hiekkarannat kiertävät koko saaren, vesi on kristallinkirkasta ja lämmintä riittää ympäri vuoden. Mauritus tarjoaa häämatkailijoille täyden palvelun hotelli elämää tai vaihtoehtoisesti voitte lähteä tutkimaan myös luonnonsuojelun alaista koralliriuttaa. Kuivalla maalla olostaan voi nauttia esimerkiksi pelaamalla golfia, vaeltamalla vuoristossa tai vaikkapa ratsastamalla jo mainituilla valkoisilla hiekkarannoilla. Mauritius lumoaa aivan varmasti kaikki häämatkailijoiden aistit!

Tulum, Meksiko

Meksikossa sijaitseva Tulum sijaitsee vain 120 kilometriä Cancunista etelään, Jukatanin niemimaalla. Todella turkoosina hehkuva meri levittäytyy vitivalkoiselta hiekalta eteenpäin, ja tämä ranta onkin valittu viiden maailman parhaan rannan joukkoon. Tuulessa huojuvien palmujen katveessa sijaitsee erilaisia hotelleja, bungaloweja sekä cabana-mökkejä. Valkoisten hiekkarantojen lisäksi Tulum on tunnettu Maya-raunioistaan sekä cenoteistaan. Tänne häämatkalaiset suuntaavat nauttimaan auringosta, merestä sekä mahdollisuuksista tutustua paikalliseen kulttuuriin ja luontoon. Tulumista pääsee helposti nauttimaan pyöräillen ja se onkin oiva keinoa tutustua lähialueisiin.

tulum-haamatka1 

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022