Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Unelmoitko isoista häistä?

Unelmoitko isoista häistä?

Teksti: Niklas Peltonen
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Oletko juuri kokenut ilon ja onnen siitä, että joku kosii sinua, tai ehkäpä sinä kosit juuri ja sait onneksi myöntävän vastauksen? Onneksi olkoon, sillä tämä on todellinen ilon hetki, ja sitä seuraa vielä yksi elämän onnellisimmista juhlista; häät.

Häiden suunnitteleminen ja järjestäminen voi kuitenkin olla todella stressaavaa. Siihen kuuluu hyvin monia asioita, jotka tulee ottaa huomioon. Lisäksi häät voivat maksaa uskomattoman paljon, varsinkin jos haluat järjestää todella isot häät. Me tulemme esittelemään erilaisia keinoja, jotka voivat tuoda sinulle inspiraatiota, kun olet aloittamassa häiden suunnittelu prosessin.

Monet ovat suunnitelleet omia häitänsä jo pienestä pitäen

Hyvin monet meistä ovat tienneet jo nuorena lapsena, minkälaiset häät haluamme. Ehkä olet nähnyt tietynlaisen mekon tai tietyn yksityiskohdan televisiossa, jonka jälkeen olet unelmoinut saavasi juuri samanlaisen omiin juhliisi.

Jos sinulla on selkeä visio siitä, minkälaiset häät haluat, voitkin käyttää sitä auttamaan budjetin laatimisessa. Tietenkin saattaa olla joitakin yksityiskohtia, joita et pääse valitettavasti tekemään rahallisten syiden takia. Voit kuitenkin käyttää visiota inspiraationa ja monet asiat voit myös tehdä itse, mikä tietenkin säästää rahaa.

Pikavippi voi olla ratkaisu suurempaan budjettiin

Onko sinulla hyvin selkeä idea, mutta budjettisi ei valitettavasti riitä. Tämä ei ole kovin harvinaista, sillä kuten sanoimme, häät maksavat jopa yllättävän paljon. Vaikka olisit töissä käyvä, ja niin olisi tuleva puolisosi, häät voivat silti ylittää budjetin.

Tämä onkin yksi yleisistä syistä, miksi ihmiset hakevat pikavippiä. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki parhaat mahdollisuudet pikavipin hakemisen. Pidä kuitenkin mielessä ennen pikavipin hakemista, että siinä on suhteellisen korkea korko verrattuna mihin vain muihin lainoihin. Se voi olla hyvä apua yhteen tapahtumaan, mutta on hyvä idea maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti häiden järjestämisen jälkeen, näin voit pitää koron mahdollisimman pienenä.

Oletko kiinnostunut teemahäistä?

Erilaisista teema häistä on tullut erityisen suosittuja. Yhä useammat haluavat juhlistaa omia ja puolisonsa harrasteita, samalla kun he juhlivat omia häitään. Teema häillä on sekä mahdollisuus muodostua hyvin kalliiksi, tai  voit myös selviytyä pienemmällä summalla.

Jos haluat järjestää teemahäät, kannattaakin olla erityisen luova erilaisten ratkaisujen kanssa. Tällä tavalla voit löytää mahdollisimman halvan tavan järjestää juuri sellaiset teemahäät, kuin mistä sinä ja puolisosi olette aina unelmoineet.

Mieti, mitä voit tehdä itse tai pyytää häälahjana?

Yksi loistava keino pienentää häiden kustannusta on miettiä, mitä voit tehdä itse, tai pyytää häälahjana. Esimerkiksi jos tunnet henkilön, joka osaa ommella ja suunnitella hyvin, voit pyytää heiltä häälahjana häämekkoa. Sama pätee meikkaukseen ja kampaukseen, ellet tietenkin osaa itse tehdä niitä hyvin.

Pidä kuitenkin mielessä, että esimerkiksi häämekon tekeminen vie hyvin paljon aikaa sen tekijältä. Älä oleta kenenkään tekevän sitä ilokseen, ellei joku erityisesti tarjoudu näin tekemään. Aina voit tietenkin kysyä, mutta suosittelemme painottamaan, että sinä et painosta kyseistä henkilöä ollenkaan asian kanssa.

Sinun häiden tarvitsee miellyttää vain sinua

Yksi syistä, miksi häiden hinta nousee hyvin nopeasti todella korkealle on se, että yrität miellyttää aivan kaikkia. Kannattaakin muistaa, että ensimmäisenä, tämä on mahdotonta. Varsinkin jos järjestät suuret häät, vieraissa on varmasti joku, joka on eri mieltä sinun makusi kanssa.

Siitä syystä kannattaakin pitää mielessä, että sinun häidesi tulee miellyttää vain sinua ja puolisoasi. Seuraa siis teidän makua, ja anna muiden kritiikkien olla. Loppujen lopuksi, kyseessä ei ole heidän hääjuhlat.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022