Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Toteuta unelmiesi häät halvimmalla mahdollisella lainalla

Teksti: Taru Järvinen, Kuvat: Istockphoto, Pixabay

Onko suuri päivä suunnitteilla ja kukkaron nyörejä pitäisi löysätä, mutta on käynyt niin kuin monille, että on matti kukkarossa? Tai on lapsesi häät ja haluaisit tukea häntä mahdollisimman paljon häiden budjetista mutta et yksinkertaisesti kykene kun ei ole taalaa taskussa?

Tilanne on hyvin tuttu monille ja kovin ikävä. Onneksi tilanne on usein myös korjattavissa etsimällä lainaa netistä halvinlaina.fi sivuston vinkkien avulla. Silloin kuin häitä suunnitellaan mieleisekseen, niin turha nuukailu on ikävää, jos joutuu elämänsä tai tyttärensä elämän tärkeimmältä päivältä karsimaan kauheasti asioita, kuten ruoka ja juomatarjoilusta, vieraiden määrästä tai lokaatiosta, jossa häitä järjestetään.

unelmiesi häät

Miksi häihin tarvitaan yleensä lainarahaa?

Sukulaisten ja lähimpien ystävien saaminen paikalle on usein ensiarvoisen tärkeää. Heidän kanssaan nimenomaan häistä nautitaan ja tällä seremonialla näiden elämien yhteenliittymistä vaalitaan ja juhlitaan. Väkiluvun kasvaessa toki tilan tarve kasvaa ja ruuan tarve myöskin. Myös mitä eksoottisemman lokaation häilleen haluaa, sitä korkeampaa hintaa joutuu usein maksamaan.

unelmiesi häät

Säästövinkkejä häihin

Parhaat vinkit on käyttää luovuutta ja miettiä sellaisia tiloja mitä ei tyypillisesti käytetä häihin ja jotka voisivat olla tarjolla ihan sopuhintaan. Esimerkkinä voisi olla jokin idyllinen maatalo tai jopa lato, jossa pitää kesähäät, mutta jota ei vuokrata ammattimaisesti hää- tai yrityskäyttöön, niin hinta voi olla todellakin huokea. Mielikuvitusta saa käyttää, ihan jo siitäkin syystä, että häistä saa oman näköisensä.

unelmiesi häät

Tarjoiluja suunnitellessa ruokaa ja juomaa pitää toki mitoittaa pääluvun mukaan, ja tähänkin on muutamia nyrkkisääntöjä, joita catering palvelut osaava suoraan laskea. Kuinka paljon ruokaa keskimäärin kuluu per 1 tai 10 henkilöä kohden. Toinen on sitten tarjoilun laatu, kuinka hienoa ruokaa ja montako ruokalajia halutaan tarjota. 100 henkilölle maksalaatikko tuskin maksaa paljoa, mutta 3 ruokalajin hienompi illallinen voi maksaakin.

Hääkakussa tuskin kukaan ei haluasi pihistellä ja nähdä kakun romahtamisen jo ennen kakun leikkausta. Vinkkimme on vertailla useita eri kakku toimittajia ja koittaa löytää sieltä mieleinen kakku sopimaan omaan budjettiin. Tässäkin voi säästää satoja euroja tutkimalla eri toimittajia.

Tämän tärkeimmän päivän ikuistaminen on tietenkin tärkeää ja siksi hyvä hääkuvaaja on tarpeellinen. Jos muistot ovat sinulle tärkeä ikuistaa myös kuvina, suosittelemme ottamaan kokeneen ammattilaisen asialle, vaikka hintalapussa olisikin muutama satanen lisää.

unelmiesi häät

Sitten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on tietenki häämekko. Sellaisen ostaminen voi olla tuhansien eurojen sijoitus, mutta myös vuokraamalla voi löytää kivan ja itselleen sopivan. Suosittelemme tarkastelemaan monia vaihtoehtoja näissäkin. Jos häämekkoa ei ole tarkoitus laittaa vitriiniin esille häiden jälkeen, näyttävän mekon voisi harkita vuokrattavankin vain tätä päivää varten. Miksi ostaa kallein mahdollinen mekko joka joutuu pölyyntymään vintille päivän käytön jälkeen?

unelmiesi häät

Näillä vinkeillä voit varmasti säästää jo ison osan hääbudjetista ja loput täyttää halvalla lainalla, mikäli tarve niin vaatii.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022