Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Trendikkäimmät hääteemat

Trendikkäimmät hääteemat

Teksti: Emilia Saari
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Luonnollisesti hääsuunnittelun alkuvaiheessa pari valitsee päivämäärän ja hääpaikan, mutta usein päätettävä on myös teema. Tänä päivänä teemahäät ovat entistäkin suosituimpia eikä enää vanhat kaavat rajoita hääpäivän suunnittelua.

Seuraavassa käymme läpi upeita ideoita hääjuhlien teemoihin ja siitä, miten päättää, sopivatko ne juuri sinulle.

Vanhat kaavat ja säännöt eivät enää päde

Teeman valitseminen suunnitteluprosessin alkuvaiheessa auttaa muokkaamaan koko päivän ulkoasua ja tunnelmaa. Olipa sitten kyseessä erilaiset väriteemat, pöytä- ja sisustusideat sekä puvut ja mekot, tiukkoja sääntöjä ei ole olemassa. Parhaimmassa tapauksessa todellisuudessa häissä ei tarvitse pitäytyä yksittäisessä teemassa. Pariskunta voi nyt vapaasti yhdistellä erilaisia hääteemoja tai luoda jotain uutta, joka tekee päivästä varmasti ainutlaatuisen.

Aivan kuten parhaat hääteemat, myös parhaat vedonlyöntibonukset 2022 ovat helppo löytää verkosta finland-bonusesfinder.com . Pariskunnat luovat yhä useammin teemallisia kokemuksia, jotka ovat täysin ainutlaatuisia ja kuvastavat juuri heidän suhdettaan. Sinun ei kuitenkaan kannata asettaa itsellesi paineita siitä, että hääteemasi olisi täysin uusi tai uniikki (ellet juuri itse niin halua).

Verkko on pullollaan monia hauskoja ja kauniita teemoja, joilla leikitellä, ja joista rakentaa juuri itselleen omannäköisiä. Olemmekin koonneet yhteen 10 upeaa teemaa, joita trendikkäät parit tällä hetkellä valitsevat. Katso, onko juuri suunnittelemasi teemasi päässyt listalle!

Minkälaiset teemat ovat suosittuja juuri nyt?

“Jokaisella hääparilla on oikeus omanlaisiinsa häihin, ja mikä parasta, tällä hetkellä heillä on myös valittavanaan usean eri hääteeman joukosta. Ainoastaan mielikuvitus on rajana eikä sääntöjä tai tiukkoja kaavoja enää ole”, kertoo hääsuunnittelija Tony Sloterman nykypäivän hääteemoista.

1. Maalaisteema

Tyypillisesti ilmapiiriltään rennommat ja luonnolliset häät. Täynnä paikallisesti tuotettuja tuotteita ja ruokaa, kotikutoisia yksityiskohtia - kuten käsintehtyjä puupöytiä ja -tuoleja - ja vietetään usein maaseudun rauhassa, paikkana joko maatalojen pihamaat, ladot tai kartanot. Maalaisteemaiset häät ovat olleet listan ykkössijalla jo muutaman vuoden ajan.

2. Rantateema

Raikas ilma, suolaiset pärskeet, aaltojen kohina ja suolaisen raikkaan merituulen tunne poskilla. Mitä muuta rantateemaiset häät edes tarvitsevat? Yhä useampi pari menee jopa pidemmälle ja varaa rantateemaisen hääpaikkansa etelän lämmöstä tai tropiikista. Kotosuomestakin löytyy useita kauniita kohteita, eikä paikan välttämättä tarvitse olla juuri meren rannalla.

3. Vintage

“Jotain vanhaa, jotain uutta" kuuluu tuttu sananlasku. Luo häihisi vanhan ajan tunnelmaa antiikkisilla yksityiskohdilla ja muilla perintökappaleilla aina pukeutumisesta sisustukseen, joilla häihin saadaan ajatonta vintage-tunnelmaa.

4. Matkailu

Vaikka et pääsisikään viettämään häitänne etelän lämmössä tai tropiikissa, voi häitä elävöittää muuten matkateemalla. Vaihtoehtoja on loputtomasti: Nimeä vastaanottopöytä suosikkipaikkasi mukaan, laadi istumajärjestys jättimäisestä kartasta tai suunnittele saatekortit kuin passit.

6. Syysteema

Kesä on ollut tunnetusti häiden aikaa, mutta syksy on vähitellen ottanut vallan suosituimpana hääkautena. Syyshäät ovat mitä mainioimmat tallettaa kauniita kuvia ruskan keskellä, kolean raikas ilma ja pimenevät syysillat luovat romanttisen sekä kotoisan tunnelman mihin tahansa häätilaan, niin kaupungissa kuin maalla.

7. Puutarhateema

Häät ulkona ovat aina hyvä idea. Oletko miettinyt, minkälaisen tunnelman häät voisivat saada vaikkapa kaupungin keskellä siirtolapuutarhassa tai isoäitisi kotipihan omenapuiden alla? Puutarhateema on aina romanttinen ja mitä parhainta, luonnolliset. Keskikesän rehevä kauneus tai syyskauden ruska on kuin valmis juhlapaikka. Puutarhan voi aina myös luoda, juhlittiinpa sitten sisällä tai ulkona.

9. Talvinen ihmemaa

Huurteiset ikkunalasit, tummat värit niin koristeissa kuin vaatteissa ja iloinen joulumieli saavat yhä useammat parit haluamaan sanoa "tahdon" talvella. Vuodenaika sopii täydellisesti myös hieman muodollisempiin häihin, sillä kenenkään ei tarvitse pelätä hikoilevansa smokissa tai iltapuvussa.

10. 20 - luku

Gatsby-aiheiset häät nousivat suosioon vuonna 2013 samannimisen elokuvasovituksen myötä. Siitä lähtien Art deco-vaikutteinen sisustus, ylelliset somisteet ja vaatetus sekä samppanja ovat edelleen trendikkäitä.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022