Suomen upeimmat hääpaikat

Toteuta unelmiesi häät

Toteuta unelmiesi häät

Teksti: Nina K.
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash, Sedinum Bridal.

Jokaisella pariskunnalla on oma näkemyksenä, millaiset häät he haluavat järjestää. Osa haluaa häistään pienet ja intiimit, toisille on tärkeää saada kutsua tärkeään päivään kaikki ystävät ja sukulaiset. Juhlissa toivotaan olevan menoa ja meininkiä aamuyön tunneille saakka.

Nykyään monet pariskunnista haluavat maksaa kaikki häihin liittyvät kustannukset itse, mutta edelleen on morsiamen tai sulhasen vanhempia, jotka haluavat osallistua häiden kustannuksiin. Oli vaihtoehto kumpi tahansa, on hyvä miettiä häiden budjetti tarkemmin. Mitä suuremmista häistä on kyse, sen enemmän ne tulevat maksamaan.

lainaa häihin

Alkuun onkin tärkeää miettiä, otetaanko häitä varten lainaa vai aiotaanko häät saada järjestettyä omilla säästöillä? Jos häitä varten päädytään hakemaan lainaa, kannattaa silloin käyttää kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita kuten VertaaLainaa.fi.

Häihin käytössä oleva budjetti antaa selkeät raamit sille, kuinka suuret ja näyttävät häät voidaan järjestää.

Ota nämä asiat huomioon häiden suunnittelussa

Kaikki alkaa juhlapaikan valinnasta. Parhaat paikat menevät nopeasti, joten juhlapaikan varaamisessa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Miettikää, millainen paikka sopii teille ja kuinka paljon juhlapaikan koristelu vaatii teidän omaa panosta? Ratkaisevaa on myös juhlapaikan sijainti, koko sekä vuokrauksen hinta.

Seuraavana vuorossa on morsiamelle mieluisin hetki eli hääpuvun valinta. Jokaisella häistä pitkään haaveilulla morsiamella on varmasti jo mielessään, millaisen morsiusmekon haluaa tärkeään päivään. Häämekon teettäminen voi maksaa tuhansia euroja, kun taas valmiin mekon vuokraus voi olla muutaman satasen.  Samoin voi olla sulhasen hääpuvun osalta. Jos puvun päätyy teettämään, kannattaa aikaa varata vähintään kuusi kuukautta, sillä muun muassa suunnittelu ja kankaiden tilaaminen kestää oman aikansa. Suunnitteluvaiheessa mukana on hyvä olla myös puvun kanssa pidettävät asusteet, kuten alusvaatteet, korut sekä miehellä esimerkiksi rannekello sekä kravatti, jotka halutaan yhdistää juhla-asuun. Nämä kaikki yhdessä antavat paremman käsityksen lopputuloksesta.

Kuva: Sedinum Bridal

Molemmille mieluinen asia on vihkisormusten valinta. Miettikää yhdessä, millaiset sormukset haluatte? Tulisiko sormusten olla tyyliltään samanlaiset ja minkä hintaluokan sormuksia lähdette katselemaan? Sormusten valintaan kannattaa käyttää aikaa, koska nämä ovat ne konkreettisin asia, jotka jäävät häiden jälkeen varsinaisesti näkyville.

Yllä mainituilla valinnoilla pääsee jo pitkälle häiden suunnittelussa, mutta näiden lisäksi on hyvä vielä miettiä, halutaanko hääjuhlaan livebändiä sekä minkä verran hääpaikan koristeluun ollaan valmiita panostamaan?

hääjuhlapaikan koristelu

Kaiken kaikkiaan häiden suunnitteluun kannattaa ottaa avuksi selkeä häiden muistilista sekä aikataulu. Ne helpottavat kokonaiskuvan jäsentelyä eivätkä häät aiheuta osapuolille turhaa stressiä.

Häälainan voi hakea netistä ilman takaajia tai vakuuksia

Häiden suunnittelun ja toteuttamisen kanssa on yleensä niin paljon kaikkea ylimääräistä mietittävää ja tekemistä, että jos jostain voi päästä helpolla, se otetaan ilomielin vastaan.

Häälainan kilpailuttaminen on yksi niistä. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on tehty hyvin helpoksi. Yhdellä hakemuksella saat heti useita lainatarjouksia ja sopivan lainatarjouksen osuttua kohdalle ovat rahat käytössä jo saman päivän aikana. Lainaa varten ei tarvitse hankkia edes takaajia tai vakuuksia. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ja valitse häiden budjettiin tarvittava laina. Lainahakemuksen täyttäminen tai tarjouksiin tutustuminen ei kuitenkaan edellytä lainan ottamista.

unelmiesi häät

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022