Suomen upeimmat hääpaikat

Santorini häämatkakohteena

Häämatkakohteena Santorini ja muut Kreikan saaret

Teksti: Iida Nieminen. Kuvat: Istockphoto, Pixabay.

Kreikka ja sen saaristo on yksi romanttisimmista häämatkakohteista maailmassa. Muinainen kulttuuri, sininen meri ja kirkas taivas jättävät ikuiset muistot vierailijoille. Kokeaksesi elämäsi parhaat hetket Kreikan saaristossa voit valita monen saaren välillä  tai voit halutessasi tutustua vaikka useaan niistä. Päätimme laatia luettelon Kreikan parhaista saarikohteista häämatkalle.

Kreikka häämatka

Santorini

Santorini on maailmankuulu yksinkertaisesti siksi, että se on Santorini. Kun otetaan huomioon Santorinin koko sen kävijöihin nähden, se on ylijäämä. Santorini on kuin taideteos, maalaus, jossa valkoiset talot ja siniset kupolit hohtavat kilpaa kallion reunaa pitkin. Se on ainutlaatuinen spektaakkeli. Saaren keskellä olevan tulivuoren toiminta on romahdutttanut saaren keskiosan kalderaksi ja aikojen kuluessa saaren keskiosaan on muodostunut laguuni.

Santorini häämatka

Santorini sijaitsee 300 metriä merenpinnan yläpuolella ja sillä on pienestä koostaan huolimatta valtavasti nähtävää, kuten esimerkiksi Akrotiri ja Oia. Jokaisella on oma upea kauneutensa. Ensimmäisessä on valtava arkeologinen alue, jota on kaivettu vuosikymmenien ajan ja siellä näet kauniita seinämaalauksia ja erilaisia esineitä, jotka ovat säilyneet minojalaisista ajoista saakka.

Akrotiri Santorini häämatka

Oialla puolestaan on "jumalallinen" auringonlasku. Ihmiset kiipeävät talojen ja kirkkojen katoille nähdäkseen tämän spektaakkelin. Vinkki meiltä, älä myöhästy ja missaa sitä!

Oia häämatka

Lopuksi Santorinista löydät korkealaatuisia luksushotelleja ja -palveluja, jotka ulottuvat ruokaan ja viiniin. Rikas vulkaaninen maaperä tuottaa upean valikoiman maailmankuuluja viinejä ja  tuoreet maataloustuotteet ovat ainutlaatuisia.

Santorini häämatka hotelli

Mykonos

Kykladien saariryhmän kosmopoliittisin saari on ihanteellinen kohde vähän vauhdikkaammelle häämatkalle. Järjestä kuherruskuukausi saarella, joka ei koskaan nuku ja joka isännöi vuosittain kuuluisuuksia kaikkialta maailmasta. Mykonoksen kaupungin tahraton arkkitehtoninen kokonaisuus, kalkitut talot ja Apollo-jumalan valossa kylpevät labyrinttikujat lumoavat sinut. Saaren kuuluisimmalta kadulta, Matogianniasta, löydät maailman suurimpien muotitalojen ja parhaiden korusuunnittelijoiden kauppoja, kun taas ympäri saarta hajallaan olevat kauniit gourmet-ravintolat odottavat sinua unohtumattomalle gastronomiselle kokemukselle.

Mykonos häämatka

Nauti luksushotelliyksiköiden mukavuuksista, jotka sijaitsevat saaren kauniilla rannoilla, ja rentoudu esteettisissä paikoissa. Suurin osa luksushotelleista sijaitsee Agios Ioannisissa, Ornosissa ja Platys Gialosissa sekä Elian kauniilla rannoilla. Tietenkin sinun pitäisi uida myös saaren muissa kosmopoliittisilla rannoilla: Paradise, Kalo Livadi, Panormos, Paraga, Ftelia ja Psarou ja tietysti kokea maagiset yöt saaren maailmankuuluissa baareissa ja klubeissa!

Mykonos yö häämatka

Ródos

Keskiaikainen keskus, jossa on ottomaanien aikaista ja italialaisia vaikutteita, tekee vaikutuksen historian ystäville. Luonnonystävien tulisi käydä Rodinin puistossa ja Perhoslaaksossa, kun taas Lindoksen pieni saari on ihanteellinen romanttisimmalle. Jos et voi istua paikallasi häämatkallasi ja olet yksi pariskunnista, jotka haluavat nähdä monia eri paikkoja, Rodos on paras kohde häämatkalle. Jos kaikki yllä mainittu ei tartu sinuun, meillä on ylimääräinen vinkki: ota passi mukaan, koska Rodokselta voit ylittää veneellä (vain tunnin matkan päässä) Turkin rannikolle ja vierailla kauniilla Marmariksen alueella. Jos olet seikkailunhaluisempi, voit vierailla kaupungin keskustassa sijaitsevalla kasinolla, ellet halua pysyä rentona hotellissa, jossa pelaat verkossa NetBet.

Ródos häämatka

Amorgos

Jos kuukausien valmistautumisen ja suuren päivän jälkeen haluatte rentoutua ja irrottautua kaikesta hälinästä, on Kykladien itäisin saari Amorgos hyvä vaihtoehto. Aloittakaa häiden jälkeinen elämänne yhdessä kauniilla Kykladien saarella, sen unelmoivilla rannoilla. Amorgos on myös erinomainen vaelluskohde.

Amorgos häämatka

Kreikan saarilta tarttuu mukaanne muistot ja kokemukset, jotka muistatte koko elämänne!

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022