Suomen upeimmat hääpaikat

Onnistuneiden polttareiden ainekset

Onnistuneiden polttareiden ainekset

Teksti: T. Lahtinen Kuvat: Istockphoto/Getty Images

Ikimuistoiset polttarit ovat jokaisen morsiamen ja sulhasen toivelistalla. Häiden järjestämiseen menee paljon aikaa ja rahaa ja vastuu polttareiden järjestämisestä lankeaa usein kaasojen ja bestmanien harteille. Polttareiden järjestäminen ei suinkaan ole helppo tehtävä, sillä polttareihin sisältyy paljon odotuksia ja toiveita. Ennen polttareihin yhdistettiin aina humalainen sekoilu, nolot tehtävät julkisilla paikoilla ja eriskummalliset asut. Polttarit ovat onneksi kuitenkin muuttuneet huomattavasti vuosien varrella, ja nykyään monet polttarit vietetään useimmiten rauhassa pienessä kaveriporukassa nauttien.

Onnistuneiden polttareiden ainekset

Polttareiden suunnittelu

Polttareiden suunnittelussa tulisi aina ottaa huomioon polttarisankarin persoona, mieltymykset ja toiveet. Kaasojen ja bestmanien ei siis suinkaan tulisi järjestää polttareita omien mieltymystensä mukaan, niin houkuttelevalta kuin se tuntuukin. Toinen tykkää yllätyksistä, toinen taas siitä, että hän saa tarpeeksi aikaa polttareihin valmistautumiseen. Jos sankari tykkää yllätyksistä, liittyy polttareiden suunnittelemiseen myös pesunkestävän aikataulun ja huijauksen suunnittelu. Kaikki eivät tosin pidä yllätyksistä, joten on tärkeä yrittää olla saamatta polttarisankarin oloa epämukavaksi jo heti kättelyssä.

Sen tärkeän päätöksen tekeminen

Pitääkö tuleva morsian tai sulhanen riemun kiljahdusten säestämistä aktiviteeteista, vai pitäisikö hän hiljaisemmista polttareista kynttilän valossa? Aktiviteettien ja tekemisen suunnittelu voi tuntua varsin haasteelliselta tehtävältä, sillä vaihtoehtoja on niin monia. Erilaisten aktiviteettien tarjonta on erittäin laaja: on ennustajia, joogaa, benji-hyppyjä, ralliautoilua, veneilyä. Lumikelkka-ajelua, laskettelua, karaokea. Vain taivas on rajana.

Arvostaisiko morsian tai sulhanen esimerkiksi rentoa saunailtaa mökillä tai hemmottelua kylpylässä, vai innostuisiko hän enemmän esimerkiksi rohkeutta ja heittäytymiskykyä vaativista tehtävistä, kuten benji-hypyistä? Ilahtuisiko tuleva morsian patikoinnista luonnossa, viininmaistajaisista tai vaikkapa alastonmallin piirtämisestä?

Koska valinnavaraa on niin paljon, polttarin järjestäjät voivat räätälöidä polttareista sekoituksen rentoutumista ja aktiviteetteja. Polttarit voivat olla niin rauhalliset kuin jännityksen täyttämätkin.

Onnistuneiden polttareiden ainekset

Polttareiden budjetointi

Häät ja polttarit ovat kalliita. Kustannukset olisi aina hyvä pitää polttarisankarilta salassa. Polttariporukan olisi hyvä sopia budjetista etukäteen, jotta väärinkäsityksiltä ja konflikteilta vältyttäisiin. Etenkin hemmottelu- ja urheiluaktiviteetit voivat usein olla varsin hinnakkaita, samoin kuin matkat ja hotelliyöt.

Jos häät on tältä vuodelta peruttu, ei hätää: tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa suunnitella häitä ja polttareita. Kaipaatko ideoita polttareihin menevien kustannusten kattamiseen? Sijoittaminen Bitcoin Evolutioniin on siinä tapauksessa varsin varteenotettava vaihtoehto. Bitcoinien avulla voit saada rahaa nopeasti ja ilman suurta vaivaa.

Polttarit eivät suinkaan ole stressittömät, onhan tulevan sulhasen tai morsiaminen ilahduttaminen ja miellyttäminen hyvin tärkeää monelle kaasolle ja bestmanille. H-hetkellä on helppo lipsauttaa polttarisankarille ja kertoa, miten stressaavaa koko polttareiden järjestäminen oli. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä tämä vie osan hauskuudesta pois ja saa polttarisankarin potemaan syyllisyyttä.

On tärkeä myös varmistaa, että polttarisankari on oikealla tuulella ja tarpeeksi levännyt polttaripäivänään, sillä polttaripäivän on tarkoitus olla ikimuistoinen sekoitus naurua, muistoja, polttarisankarille rakkaita ihmisiä.

Onnistuneiden polttareiden ainekset

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022