Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa!

Teksti: Piia Lehti
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Häät ovat sellainen asia, jotka lähes jokainen tulee elämänsä aikana kokemaan. Suurin osa varmasti toivoo, että saa viettää joskus omia häitään, mutta myös ystävien ja tuttavien häitä tulee eteen. Silloin pitääkin alkaa pohtimaan, mitä hääparille voisi antaa lahjaksi.

Tänä päivänä todella moni hääpari haluaa lahjaksi rahaa, joka auttaisi häämatkalle lähtemisessä. Vieraille ongelma tulee siinä, että mieluummin haluttaisiin antaa jotain sellaista, mistä jäisi jonkinlainen muisto. Nykyään useat parit ovat kuitenkin asuneet yhdessä niin kauan, että kodinkoneita on jo hankittu. julisteet ja printit, liinavaatteet ja astiat on jo ehditty hankkia.

Viimeinen asia, mitä häävieras siis haluaisi tehdä, olisi antaa jonkinlainen tarpeeton romu, joka päätyisi vain kaapin perälle. Mitä hääparille sitten oikein voisi antaa? Lyhyt ja ytimekäs vastaus olisi se, että hääparille hankkisi jonkinlaisia elämyksiä tai kokemuksia. Alla onkin listattuna muutamia erinomaisia lahjaideoita!

Top 10 parhaat lahjavinkit hääparille

1. Taide - Taide ei koskaan mene pois muodista. Jos tuntee hääparin hyvin, voi ihan hyvin etsiä heille sopivan taide-esineen. Nykyään myös korkealaatuiset julisteet ja printit ovat arvostettu lahja. Jos mitään sopivaa ei kuitenkaan löydy, voi taiteenkin ostamista varten antaa lahjakortin.

Desenio: hääparille lahjaksi julisteet ja printit

2. Hemmotteluloma kylpylään - Spa ja ihmiset suorastaan kuuluvat yhteen. Etenkin aikuiset rakastavat rentoutua, myös hääpari. Romanttinen illallinen, rentouttava hieronta, kiiretön yhdessäolo, sauna, poreallas, kuohuva ja rauhoittava kasovoito. Täydellistä, eikö vain? Lahjakortin ostaminen käy näppärästi jokaisen kylpylän omalta sivulta.

3. Ravintolalahjakortti - Kukapa ei rakastaisi käydä syömässä? Ravintolaillallisen mahdollistaminen lahjakortin muodossa on ns. varma nakki. Valitse hääparille mieluinen ravintola ja hanki lahjakortti joko fyysisesti ravintolasta tai netistä!

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa

4. Herkkukori - Herkkukori on aina mieluisa yllätys, sillä saajan silmissä kyseessä on todellinen yllätyslahja. Koriin kannattaa laittaa esimerkiksi hedelmiä, juustoja, suklaata, keksejä, viinipullo, vaahtokarkkeja ja suolakeksejä. Hyviä vaihtoehtoja olisivat myös esimerkiksi tuoksukynttilät tai hierontaöljy, sillä ne eivät pilannu kovinkaan pian.

5. Elämyslahja - Erilaiset unohtumattomat elämykset ovat nousseet joidenkin papereissa jopa ohi fyysisten tavaroiden. Unohtumattomat kokemukset jäävätkin mieleen ikuisiksi ajoiksi. Elämyslahja voi olla oikeastaan mitä toimintaa vain, kunhan se on sellaista, mistä pari pitää. Esimerkkejä tällaisista voisivat olla esimerkiksi pakopeli, kokkauskurssi, tanssitunti, liput seikkailupuistoon, viininmaistelu tai suppailukurssi.

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa

6. Viherkasvi - Tämä lahja ei välttämättä sovi jokaiselle, sillä kaikki eivät ole synnynnäisiä viherpeukaloita. Viherkasvista täytyy pitää hyvää huolta ihan kuten parisuhteestakin. Hääpari voikin hoivata tuota kasvia yhdessä ja samalla he saavat hyvän muistutuksen siitä, että parisuhteeseenkin täytyy panostaa, jotta se voi kukoistaa.

7. Viinipullo - Viinipullo voi mennä jo aiemmin mainittuun herkkukoriin, mutta se on erinomainen lahja myös omana itsenään. Jos viiniä antaa sellaisenaan, olisi pullon hyvä olla hieman arvokkaampi.

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa

8. Raha - Vaikka raha ei olekaan lähtökohtaisesti jokaisen häävieraan suosikkilahja annettavaksi, ei sen kanssa voi koskaan mennä pieleen. Kyseessä voi olla hieman persoonaton lahja, mutta jos hääpari oikeasti haluaa esimerkiksi lähteä matkalle, kannattaa sitä varten antaa taloudellista tukea. Useimmat hääparit ovat sitä mieltä, että rahaa olisi hyvä antaa noin 50 - 100 euroa.

9. Yhteinen harrastus - Lahjakortin tai lahjan voi antaa myös hääparin yhteistä harrastusta varten. Harrastukset ja siihen kuuluvat lahjat voivat liittyä esimerkiksi valokuvaamiseen, kahviharrastukseen, retkeilyyn tai treenaamiseen.

Mitä hääparille lahjaksi? 10 hyvää ideaa

10. Hääjärjestelyt - Jos ihmiseltä löytyy jonkinlaista erikoisosaamista, josta saisi hyötyä häiden järjestämiseen, kannattaa tätäkin ehdottaa hääparille lahjaksi. Aikaa ja osaamista ei nimittäin voi kuin arvostaa. Tällainen erikoisosaaminen voisi olla esimerkiksi videokuvaaminen, DJ:nä oleminen, leipominen, meikkaaminen tai kampauksen tekeminen.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022