Suomen upeimmat hääpaikat

Mikä on niin erikoista talvihäissä Suomessa

Mikä on niin erikoista talvihäissä Suomessa

Teksti: Taina Koski  Kuvat: Istockphoto/Getty Images, Pixabay, Kemi Tourism Ltd/Experience365

Häittesi suunnittelu ei ole helppoa vaan tarvitset täydellisen hääsuunnittelijan. Se on täysin perusteltua, sillä hääpäiväsi on jotain, mitä olet odottanut koko elämäsi.  Jo pikkutyttönä haaveilit hääpäivästäsi ja me kaikki tiedämme, että häitä ei tule ilman sulhasta. Mutta kun suunnittelemme häitämme, viimeinen ajattelemamme asia on sulhanen. Se sijaan keskitymme koristeluun, mekkoon, täydelliseen tapahtumapaikkaan ja vaikka mihin muuhun.

Häät ovat todella maaginen ja iloinen tapahtuma, ja kun ja jos päätät mennä naimisiin, haluat varmasti lisätä vähän loistoa päivääsi, niin kuin me kaikki.

Kuva: Kemi Tourism Ltd, Ice castle

Valkoiset häät Suomessa

Jos olet koukussa televisiossa nähtyihin romanttisiin komedioihin, niin Suomi on juuri oikea kohde sinulle! Lumi tekee kokemuksesta maagisemman ja erityisemmän, upeista kuvista puhumattakaan! Jos olet unelmoinut meneväsi naimisiin valkoisen lumen keskellä, kertoimesi sen kokemiseksi ovat yhtä loistavat kuin William Hill -kertoimet, koska häät Suomessa tulevat täyttämään unelmasi! Talvet, varsinkin kun lunta alkaa sataa, on täydellinen aika mennä naimisiin. Lumi täydentää häiden koristelun kirjoa ja kirkastaa myös häidesi auraa.

Aina silloin tällöin elämässäsi haluat tuntea itsesi prinsessaksi tai kuningattareksi, ja mikä päivä siihen olisikaan parempi kuin hääpäiväsi. Saat nähdä prinssi Urheasi seisomassa edessäsi, kun kävelet kirkon käytävää kohti alttaria, ja silloin pelkästään sulhanen ei saa huomiotasi vaan myös lumen täyttämä linna hänen takanaan, joka saa sinut tuntemaan itsesi vielä vähän erityisemmäksi. Jos olet aina unelmoinut tällaisista häistä tai jos tämän tekstin lukemisen jälkeen haluat samanlaisen häät, meillä on täydellinen paikka sinulle.

Kuva: Kemi Wedding couple Ice Restaurant 365

Lumilinnat

Suomi tunnetaan varsinaisista linnoistaan eli Kemissä sijaitsevasta lumilinnasta. Lumilinna on yksi kauneimmista paikoista maailmassa mennä naimisiin.  Lumilinna on hotelli, joka on valmistettu kokonaan lumesta ja jäästä, mikä tekee siitä erittäin ainutlaatuisen ja kauniin paikan. Mielenkiintoisin asia tässä hotellissa, vai pitäisikö sanoa linnassa, on se, että se rakennetaan joka vuosi talvisin, kun Suomessa kelit ovat todella kylmiä ja kesän aikana se sulaa pois.

Joka vuosi linna rakennetaan tietyn teeman mukaisesti ja tämä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman paikan. Sellaisessa paikassa naimisiin meneminen tekee hääpäivästäsi vieläkin erityisemmän. Ja voin vielä mainita, että hotellin hääkappeli on todella upea.

Kuva: Kemi Tourism Ltd, hääkappeli

Sano "kyllä" jäätiköllä

Sampo on suomalainen laiva, joka vie sinut risteilylle talvikausina. Paikka itsessään on hyvin kaunis ja ylellinen, kaikki laivalla on hyvin herkkää ja kaunista, mikä tekee siitä täydellisen paikan häille. Voit viedä vieraasi risteilylle ja voitte vannoa valanne toisillenne mahtavalla aluksella. Se on myös hyvin erilainen ja epätavallinen hääpaikka, mutta eikö se ole jotain, jota me kaikki haluamme, kun suunnittelemme häitämme? Tehdä jotain, mitä kukaan ei ole ennen tehnyt?

Kuva: KemiTourism Ltd, icebreaker Sampo

Voit pitää tapahtuman yksinkertaisena

Suomen talvi on kaunis näky, kun lumi laskeutuu niin täydellisesti kaikkialle ja saa ympäristön näyttämään erityiseltä ja maagiselta. Suomen talvesta ei voi saada tarpeekseen. Tiedämme, että siellä on myös joskus hyvin kylmä, mutta kyseessä on teidän hääpäivänne ja tuolloin et välitä tunne kylmästä.

Jos haluat käyttää vähemmän rahaa ja varmistaa, että häät ovat juuri niin kauniit ja esteettiset kuin kuvittelit, voit järjestää häät Suomessa ulkotiloissa ja valkoinen lumi toimii täydellisenä taustakuvana, kun valokuvaaja ottaa teistä upeita ja satumaisia kuvia. Lumi täydentää koristeluun käyttämiäsi kukkia, olipa ne sitten minkä värisiä tahansa. Lumi korostaa näitä värejä, ja vaikka et koristelisikaan paljon, paikka näyttää erittäin tyylikkäästi koristellulta.

talvihäät kattaus

Yöhäät Suomessa

Jos kysyt minulta yöhäistä vain läheisten ystävien ja perheen kanssa, mielestäni ne ovat parhaanlaiset häät. Voit asettaa kirkon käytävälle pieniä lamppuketjuja. Häihin kutsutuille ihmisille voidaan perustaa istuinjärjestely. Ja kuvittele vain, kun tanssitte ensimmäisen tanssinne ulkona lumessa - sitä ei aivan jokainen saakaan kokea. Suomen yötaivas näyttää niin kauniilta, että rakastut varmasti kaikkeen ympärilläsi. Voit tuntea, että vain sinä et juhli päiväänne vaan myös taivas, kuu ja tähdet - kaikki pikkuyksityiskohdatkin juhlivat häitä kanssasi.

talvihäät Suomessa

Milloin mennä naimisiin Suomessa?

Jos suunnittelet meneväsi naimisiin Suomessa, varmista, että varaat liput etukäteen ja samalla voit myös varata häämatkalippusi! Tee kaikki varaukset ja järjestelyt ajoissa, koska et ole ainoa, joka haluaa satuhäät. Sinunlaisiasi ihmisiä on paljon ja he ovat juuri tutustuneet taianomaisiin Suomi-häihin ja alkaneet soitella puheluita.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022