Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Hauskimmat hääpelit netissä

Teksti: Nina Lehtinen
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Häät ovat monien ihmisten elämässä yksi odotetuimmista kohokohdista. Niiden suunnitteluun uhrataan paljon aikaa ja rahaa. Tavoitteena on järjestää asiat niin, että yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä tulee täydellinen. Apuna kannattaa käyttää joko ystäviä, joilla on kokemusta häiden järjestämisestä, tai sitten voi kääntyä omien vanhempien tai vaikka maksullisten hääsuunnittelijoiden puoleen.

Modernit häät?

Yksi häiden askarruttavimmista seikoista on häiden ohjelma. Monet turvautuvat häidensä ohjelmassa vanhojen ja hyväksi havaittujen ohjelmanumeroiden valikoimaan. Mikään ei kuitenkaan estä tekemästä omista häistä hieman erilaisempia ja ottamasta mukaan moderneja ohjelmanumeroita. Digitalisaatio on muokannut elämäämme viime vuosikymmenet ja se voi ja saa näkyä myös hääohjelmassa. On helppo kuvitella, että monet häävieraista ovat viettäneet aikaa mobiilipelien parissa ja myös erilaiset rahapelit saattavat olla hauskoja ajanvieton muotoja minille vieraista. Häävastaanottoon on mahdollista sulauttaa esimerkiksi omia harrastuksia: tällä tavoin vastaanotosta tulee varmasti persoonallinen ja mieleenpainuva. Voisi olla hyvä idea yhdistää sekä perinteistä että modernia hääviettoa. Häävastaanoton ohjelmaan voisi kuulua sekä perinteisiä, tosi elämän pelejä, että myös hääaiheisia mobiilipelejä. Listasimme parhaita mobiililaitteilla pelattavia hääaiheisia pelejä, jotta ne voi laittaa omaan muistilistaan.

Netti pullollaan hääpelejä

Netistä löytyy yllättävän paljon hääaiheisia pelejä pelattavaksi. Mikä parasta, monet näistä ovat ilmaisia. Yksi näistä on Insta Makeup: Bride -peli, jossa ideana on tehdä morsiamelle mahdollisimman hieno meikki tämän hääpäivänä. Pelaajat ovat ilmeisestikin pitäneet tästä pelistä, sillä se on saanut arvosanaksi 8,3 lähes 4000 arvion pohjalta. Peliä voi pelata selaimessa sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Suunnittele Elsan häät

Mikäli häävieraiden joukossa sattuu olemaan joku Frozen -elokuvan ystävä, suosittelemme tätä seuraavaa peliä lämpimästi. Elsa’s Wonderland Wedding on Disney Frozen -elokuvan Elsa hahmoon perustuva peli, jossa pelaajan on autettava Elsaa valmistautumaan hääpäivään. Pelissä Elsa on löytänyt täydellisen kumppanin ja on hänen vuoronsa astella alttarille. Pelaaja pääsee auttamaan Elsaa valitsemaan hääpäivän eri aspekteja ja tekemään tästä päivästä todella unohtumattoman. Pelissä käydään läpi muistilistaa, autetaan Elsaa meikin kanssa ja valitaan luonnollisesti upea hääpuku. Kun nämä seikat on hoidettu, pelaaja voi valita paikan, missä häät pidetään. Käytännössä pelaaja pääsee suunnittelemaan Elsan erityisen päivän. Tätäkin peliä on mahdollista pelata selaimessa sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Arvioita pelillä on peräti yli 32 000 kappaletta ja sen arvosana on huikeat 9,2! Suosittelemme tätä siis lämpimästi.

Lisää pelejä häiden suunnittelusta

My Perfect Wedding Planner on hääsalonki- ja suunnittelupeli, jossa pelaaja pääsee auttamaan morsianta ja morsiusneitoja täydellisen lookin suunnittelussa. Peli julkaistiin viime vuonna ja sitä voi pelata selaimessa, niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Se on siis loistava häävastaanoton ajanvietteeksi. Arvioita pelillä on lähes kymmen tuhatta ja arvosana on kunnioitettavat 9,2. Kyseessä on siis ehdottomasti katsastamisen arvoinen peli.

Erilaista ja humoristista lähestymistapaa tarjoilee Guestzilla Villain -pukeutumispeli, jossa päätavoitteena tehdä kuokkavierailu toisen hahmon häihin. Kiitämme tämän pelin erilaista ja humoristista lähestymistapaa. Peli julkaistiin viime vuoden puolella ja sitä voi pelata sekä tietokoneen että mobiililaitteen selaimessa. Arvosana on 9,1 yli 6000 arvion perusteella.

Hieman vanhempi peli on vuonna 2016 julkaistu Rapunzel Medieval Wedding, joka on idealtaan tutulla linjalla, mutta tuo peligenreen oman kosketuksensa keskiaikaisen teemansa myötä. Disney-prinsessa Rapunzel on menossa naimisiin ja pelaajan tehtävänä on auttaa häntä suureen päivään valmistautumissa. Pelaaja pääsee auttamaan asun valinnassa, joka avulla prinsessa erottuu taatusti juhlavieraista. Prinsessan hiustyyli ja meikki ovat myös pelaajan muokattavissa. Ideana on tehdä prinsessasta mahdollisimman kaunis tämän erityisenä päivänä. Tämäkin peli toimii selaimessa sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Tätä artikkelia kirjoitettaessa arvioita oli 1400 ja arvosana oli 9,2, eli peliä pelanneet vaikuttavat olevan tyytyväisiä peliin!

BFFs Wedding Prep jatkaa samalla linjalla: tässä pelissä pelaaja on valittu prinsessa Rapunzelin morsiusneidoksi. Pelaajan on valittava morsiusneidolle sopiva tyrmäävän upea puku ja autettava myös Rapunzelia valitsemaan paras mahdollinen hääpuku häihinsä. Pelaajan on mahdollista valita myös morsiusneidon ja morsiamen hiustyyli sekä meikki. Tarjolla olevat vaatteet ovat todella kauniita, joten unohtumattoman päivän suunnittelu on varmasti hauskaa! Mukana pelissä on myös toinen Disney-prinsessa, Elsa. Tämäkin peli on pelattavissa nettiselaimen kautta niin tietokoneella, kuin myös puhelimella.

Toivomme, että näistä peleistä saa hyviä ideoita modernin hääohjelman suunnitteluun!

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2023