Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Hääpukutrendejä 2023 - hääpuvun valinnan ei tarvitse olla arpapeliä

Hääpukutrendejä 2023 - hääpuvun valinnan ei tarvitse olla arpapeliä

Teksti: Tiina Korhonen
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Vuoden 2023 kevään ja kesän hääpukutrendit tarjoavat kaivattua iloa morsiamille, jotka ovat jo ehkä miettineet saavatko he todellakin satuhetkensä. Nyt on aika juhlia. Ystävät ja läheiset voivat taas kokoontua keskenään ja morsianten on aika näyttää parastaan. Morsiuspuvun valinta saattaa kuitenkin olla kuin arpapeliä - onneksi meillä on apu, sillä olemme keränneet tulevan vuoden suosituimmat morsius- ja hääpukutrendit tähän artikkeliin.

Kuva: Sincerity

Sen oikean morsiuspuvun valinta

Monille morsiamille hääpuku on yksi päivän tärkeimmistä osista. Kahden viime vuoden aikana häät ovat olleet sekä pienempiä että intiimimpiä, mutta vuonna 2023 hääpukutrendeissä on kyse myös suurista ja näyttävistä puvuista.

Parhaat puvut, joissa sanotaan tahdon, ovat tulevana vuonna ne, joissa niiden kantaja ilmaisee itsensä - mahtipontisuus on täällä taas! Samaa mieltä on myös Tony Sloterman, jonka mukaan jokainen morsian saa tällä kaudella näyttää persoonansa ja nauttia yhdestä elämänsä tärkeimmästä päivästä.

Morsiamille oikean mekon valinta saattaa olla ylivoimaista, sillä tarjolla on monia eri tyylejä. Onneksi oikean häämekon valinnan ei tarvitse olla veikkaamista - se kannattaa nimittäin jättää vaikkapa finland-bettingoffersfinder.com/betting-offers/ sivustoille, silloin kun haluat oikeaa jännitystä. Jos siis olet tuleva morsian, joka kaipaa inspiraatiota hääpukuihin - tai vain rakastat kauniiden pukujen katselemista - seuraavat hääpukutrendit kannattaa huomioida tällä kesä- ja syyskaudella.

1. KUKAT

Vaikka kukkakuviot ovat usein parhaita morsiamen äidin asussa, ne ovat nyt myös täydellinen valinta moderneille morsiamille. Ne ovat täydellinen valinta maalaisteemaisiin häihin tai morsiamille, jotka haluavat jotain hieman huomiota herättävämpää tavallisesta valkoisesta.

2. SYVÄT HALKIOT

Morsiamille, jotka haluavat lisätä suureen päiväänsä hieman särmää, poikkeamatta liikaa perinteisestä mekosta, halkio helmassa on hienovaraisen seksikäs tapa tehdä se.

Kuva: Special Day

3. MUHKEAT HIHAT

Vuoden 2022 muotitrendeistä morsiuspukuihin on nyt lainattu muhkeat hihat, olivatpa ne sitten puhvi-, kello- tai pallohihat, ne ovat tämän kauden suurin uutinen morsiuspuvuissa. Niitä voi tilata usein myös irrotettavissa olevina.

Kuva: Special Day

4. KORSETIT

Korsetit ovat saaneet vuonna 2022 päivityksen. Uudentyylinen korsetti on kuitenkin kunnianosoitus boudoir-henkisemmälle lookille ja tuo sen ajan tasalle. Korsetin rakenne voi auttaa luomaan tiimalasimaisen vartalon muodon.

5. MODERNIT ILTAPUVUT

Muutaman vuoden minimaalisten hääjuhlien jälkeen morsiamet ovat nyt valmiita suuriin juhliin! Täydelliset prinsessapuvut ovat tehneet tänä vuonna valtavan comebackin.

Ajattele tämän tyylin yhteydessä tyylikästä iltapukua, tylli- tai pitsikerroksia ja valtavia, tuuheita hameita. Itse asiassa mitä suurempi hame, sitä parempi, mutta pidä yläosa simppelimpänä, jottet näyttäisi liioitellulta.

6. LYHYET HELMAT

Yksi kauden suurista muotitrendeistä on lyhyempien helmojen paluu, ja tämä suloinen look on nyt myös tullut morsiuspukeutumiseen.

Perinteisesti lyhyempi mekko on kuulunut epävirallisempiin häihin, mutta morsiamet valitsevat nyt  jopa minipituisen häämekon paikasta riippumatta esitelläkseen tyyliään ja sääriään. Tämä on trendi, jonka kanssa voit todella pelailla, jotta se näyttäisi erityisen erikoiselta - ajattele isoja rusetteja, höyheniä tai hapsuja sekä pitsikerroksia, joilla varmistetaan ikimuistoinen sisääntulo suurena päivänä.

Kuva: Angela Bianca

7. NELIÖMÄISET PÄÄNTIET

Neliönmuotoinen pääntie on uusi morsiustrendi, joka sopii kaikenlaisille rintamuksille. Yksinkertainen ja minimalistinen malli on täydellinen valinta modernille morsiamelle. Se luo ihanan muodon hartioille ja upean siluetin. Nelikulmainen pääntie on paras ilman koruja, ja korostaa dekolteeta korostaen olkapäitä todella naisellisella tavalla.

Kuva: Sincerity

8. VÄRIT

Jos olet vaaleanpunaisten pukujen ystävä, ilahdut varmasti kuullessasi, että  hempeät poskipunan sävyt ja muut pastellisävyt ovat nyt päässeet esille. Morsiamet valitsevat perinteisen norsunluun sijaan sävyjä syreenistä seesteiseen siniseen.

Kuva: Bianco Evento

9. EKOLOGISUUS

Jos olet kestävien vaatemerkkien tai käytettyjen vaatteiden ystävä, ymmärrät varmasti, että mekko, jota käytetään vain kerran ei ole paras mahdollinen. Ekomorsiamet etsivät nyt vihreämpiä tapoja mennä naimisiin, olipa kyse sitten puvun vuokrauksesta tai planeettaystävällisemmän vaihtoehdon valitsemisesta.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022