Kuva: Korus Design

Uusia sormusmalleja Kultasepät Andreasenilta

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on julkaissut uusia sormusmalleja vuodelle 2018.

Ensimmäinen malli on upea Lumivuokko nyt entistä säteilevämpänä. Säteilevän kaunis pyöreä Lumivuokko-vihkisormusmalli on herkkä ja näyttävä katseenvangitsija. Sormuksen siro runko korostaa keskitimanttia ja sitä ympäröivää kahta säteilevää timanttikehää. Uusi Lumivuokko on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokosta, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli.

Tähän malliin ihastuvat he, jotka etsivät luksustyylistä, prinsessamaista timanttisormusta jossa on kapea runko ja näyttävä timanttien peitossa oleva, sirosti istutettu kukkamainen timantti-istutus. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen.

Metallivaihtoehtoina ovat valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium. Lisätietoa valmistajan sivuilla >


Toinen kihla- ja vihkisormusuutuus on yhdeksänkivinen malli erittäin suosittuun Tulppaani -mallistoon. Tulppaani-sormus on ollut yksi Kultaseppä Andreasenin suosituimmista malleista jo heti ilmestyessään vuonna 2010. Tulppaani kolmella timantilla oli malliston alkuperäinen ensimmäinen malli, jonka pohjalta tämä,  yhdeksäntimanttinen Tulppaani-malli on kehitelty. Sormukseen haluttiin tuoda vielä lisää säihkettä niitä asiakkaita ajatellen, jotka rakastavat timantteja.

Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaanin lumoavan ja uniikin istutuksen koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa. Kaareva, kiven alapuolen kunnolla paljastava istutus antaa timantin loisteen päästä valloilleen entistä paremmin, kun istutustapit eivät peitä timantin kylkeä sivusta katsottuna. Kivi-istutus onkin Tulppaanissa juuri parhaimmillaan – esteettisesti kaunis, timantin loiston maksimoiva ja käyttöä erinomaisesti kestävä.

Metallivaihtoehtoina ovat valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium. Lisätietoa valmistajan sivuilla >

Lisää Kultasepät Andreasenin kihla- ja vihkisormusmalleja näet myös heidän sormusgalleriassaan >

 

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2017/2018