Käytä hääpukuasi -päivä 15.01.!

Käytä hääpukuasi -päivä on SE päivä, joka sallii elämän ullakolle unohtuneelle, aikanaan niin kalliille ja arvokkaalle, asulle. Päivä, joka sallii itsensä hemmottelun, heittäytymisen huumoriin, mausteen arjen rutiineihin, mahdollisuuden paikata kenties unohtunut virallinen hääpäivä.

Päivä tuo keskelle pimeää talvea piristystä ja iloa. Jokainen voi viettää päivää esimerkiksi järjestämällä teemakutsut ystäville, hemmotella itseään ja sovitella kodin suojissa vieläkö puku mahtuu tai viettää laatuaikaa puolison kanssa. Erilaisuutta arkeen tuo vaikka häälaukun nappaaminen töihin mukaan. Syntyy varmasti mukavia keskusteluja ja muistoja.

Käytä hääpukuasi -päivä on Suomessa keksitty virallinen teemapäivä, jota vietetään vuosittain 15. tammikuuta. Päivän aikana on mahdollista käyttää hääpukua tai sen osaa kuten laukkua, kenkiä, korua, jos itse puku ei syystä tai toisesta enää sovi päälle.

Päivä ei tuota rahaa kenellekään (edes sivuklikkaukset), sillä ei ole mainossopimuksia eikä sen takana ole järjestöä, aatetta tai yritystä.

Kaikki mukaan ja lisätietoja osoitteesta www.kaytahaapukuasipaiva.fi

 

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2018